Amakas Boutique Travel Agency

ДУБАЙ – ПУСТИННОТО БИЖУ, КОЕТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ВИДИ

Пустинното бижу, което всеки трябва да види, символ на напредъка, лукса и силата на една нова епоха – това е Дубай днес. Основан през 1833 г., малкото рибарско селище започва да се преобразява през 80 -те и 90-те години на миналия век.

Дубай ще ви предложи интересни преживявания и ще ви докосне със своя уникален почерк.

Търсите градския стил и девствена обстановка на брега на океана?! Mandarin Oriental Jumeira 5* е стилен градски резорт с изглед към чистите сини води на Арабския залив и блестящия силует на Дубай, който е доминиран от Burj Khalifa, най-високата сграда в света.

Местоположението на хотела е на плажа и съоръженията на открито са предназначени да донесат ново ниво на спокоен лукс в града. Създаден от печелилия награди интериорен дизайнер Джефри А. Уилкс, шикозният хотел с 251 стаи на брега на морето има просторен, елегантен и съвременен интериор със самостоятелни балкони, предлагащи непрекъсната гледка към морето или силуета на града и носи нова вълна от лукс на бреговете на Дубай.

Когато говорим за лукс едно от превъплащенията му е искрящият оазис на лукса, вдъхновен от мореплаването намиращ се в залива Джумейра това е Bulgari Resort Dubai 5*. Хотелът се гордее с предоставянето на най-висок стандарт на персонализирани услуги, от опаковане и разопаковане, лъскане на обувки Berluti и 24-часов персонализиран иконом, персоналът ще направи всичко възможно, за да ви осигури превъзходно изживяване, което е дискретно, луксозно и изключително по всякакъв начин. Замислен и изпълнен от италианската архитектурна фирма Antonio Citterio Patricia Viel, той улавя особено италианска чувствителност, смесвайки средиземноморския чар с украсата от Близкия изток.

Ако копнеете за изглед към девствените води на Арабския залив то тогава Le Royal Méridien Beach Resort & Spa 5* е мястото за вашето приключение. Разположеният сред 19 акра пейзажи и градини той е идеалният избор за плажни, градски или семейни ваканции в Дубай. Докато вие си почивате децата са заети и се забавляват в детския клуб,който предлага ежедневни събития.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *