Amakas Boutique Travel Agency

За нас

За нас

Консултантите на Amakas са експерти в своята област, като тяхната мисия е да намерят най-доброто решение при организацията на индивидуални пътувания. Нашите консултанти са с Вас на всяка една крачка от Вашето пътуване, грижейки се за комфорта и спокойствието Ви от началото на почивката до прибирането Ви вкъщи.

Клиентите, които изберат Amakas получават привилегията да бъдат обслужени от специализиран туроператор, сформиран от експерти с дългогодишен опит, които следят всички тенденции и са запознати с най-актуалната информация за пътуванията в целия свят. Amakas си партнира с водещи туроператори на месно ниво във всички държави и гарантира за това, че клиентите получават най-добрите условия и най-качественото обслужване.

Ние се грижим за всеки детайл, предлагайки най-съвременните услуги за всички клиенти, които търсят индивидуално изживяване по време на своето пътуване, висококачествени услуги и специално отношение.

Влагаме любовта си към пътуването и споделяме личните си ценности, създавайки едно ново и по-високо ниво в качеството на обслужване, за да ви предоставим най-запомнящите се и автентични преживявания.

февруари 5, 2023