Amakas Boutique Travel Agency

Отключваме тайната дестинация на луксозните пътувания – съкровището на Мексико – Лос Кабос! 

Подгответе се да се насладите на ексклузивни изживявания, Лос Кабос държи ключа към всяка врата във вашето въображение. Девствените сини води на морето на Кортез създават идеалния фон за вашето персоналното изживяване. Потопеният в слънце регион на върха на полуостров Баха има два града, известни като Лос Кабос: парти центърът на Кабо Сан Лукас и по-спокойният, пълен с художествени галерии анклав Сан Хосе дел Кабо. 20-километров крайбрежен път, е дом на някои от най-лъскавите курорти в Мексико и свързва двете места, внасяйки изтънчен дух в тази звездна дестинация в Мексико.

Лос Кабос
Лос Кабос

Ако искате да видите грандиозен залез срещу емблематичната арка на Кабо Сан Лукас и да се насладите на релаксираща вечер във водата, ние ще организираме специално за вас круиз по залез в Кабо. Отдайте се на лукса, като се качите на борда на една от напълно оборудваните яхти. Насладете се на  чаша пенливо вино и персонално обслужване от най-висок клас и се отпуснете на меките възглавници на палубата, докато пътуваме над гладките води към емблематичните места в Лос Кабос, Мексико.

Зарадвайте небцето си със световноизвестната кухня на Nobu, съчетана със спиращи дъха гледки Nobus los Cabos гарантира незабравими, мултисензорни кулинарни изживявания. Основата на Nobu Hotels е дълбоко вкоренена в създаването на спомени около чистото удоволствие от изключителната храна. Майсторството на главния готвач Нобу Мацухиса и безкрайните иновации превръщат ресторантите Nobu в душата на тези хотели.

СПА ЦЕНТЪР – СЪБУДЕТЕ ТЯЛОТО, УМА И ДУХА.

Влезте в спокойно пространство, където естествени елементи ще пленят сетивата ви и вдъхновените от Азия традиции ще заземят духа ви. Магическият мексикански курортен регион Лос Кабос е дом на първия Nobu хотел в Мексико. Разположен на най-южния край на полуостров Баха, Nobu Los Cabos 5* предлага хипнотизираща гледка към искрящи сапфирени води. Nobu Los Cabos e място, където да отидете и да бъдете видени!

Сгушено сред пясъчните дюни Zadún, Ritz-Carlton Reserve, e разположен по драматичното крайбрежие на Сан Хосе дел Кабо в Мексико, се разкрива вашето  пустинно кътче за почивка, която ще задоволи всички ваши желания и ще ги надмине!

Поглезете сетивата си с буйния и безкраен блус на крайбрежното имение. Място на мистерия и магия. Място, където огънят е катализаторът за смели вкусове, топлината и звукът са лечители, морето е пълно с приключения и открити, капризите се предвиждат и изпълняват.

Огънят, присъстващ в кухните от векове, е източник на обновяване, елементът, който извлича вкусове от дълбините на съставките. Тук се отдава почит на южноамериканските техники за печене на скара с ястия, включително чоризо и стриди, приготвени на открит огън и представени в изискана рустик, обстановка. Тук природата е поканена вътре и гостите на курорта се насърчават да излязат навън: плъзгащите се стъклени врати заменят традиционните стени, а терасите са разширение на дома с частни малки басейни, осигуряващи спокойствие и възможност да се насладите  на чистия въздух на Лос Кабос.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *