Amakas Boutique Travel Agency

Пулсът на Африка

Отвеждаме ви на другия край на Земята, където дивата природа и луксът се докосват в едно уникално изживяване. Място на което Сафарито и закуската с жирафи пленяват сърцата ни! Искате ли да се свържете с дивата природа и да се преоткриете като авантюрист?

Пулсът на Африка, вчера, днес и утре, ни приканва да плануваме своето уникално изживявана, което ще остане завинаги в душата ни – Лукс в Саваната!

От 1979 г. Саби Саби посреща посетители от цял ​​свят, привлечени от обещанието да изживеят най-доброто сафари на живота си. Частният резерват Саби Саби, разположен в световноизвестния Sabi Sand Wildtuin, 65 000 хектара в югозападната част на Националния парк Крюгер, е оазис на дивата природа, където естествената връзка между хищник и плячка може да се наблюдава отблизо.


✨Сафари по изгрев и залез слънце в сърцето на Африканската джунгла при това настанени в луксозна концептуална хижа! Саби Саби посреща посетители от цял свят, привлечени от обещанието да изживеят най-доброто сафари на живота си.
Разположен в световноизвестния Sabi Sand , който е оазис на дивата природа.
Саби Саби предлага четири напълно независими луксозни хижи. Всяка от тях с различни характеристики и атмосфера, под в концепцията на „Вчера днес и утре“, концепция която ни дава възможност да изберем докрай детайлите от своето пътуване, дали да се насладим на очарованието на отминала епоха – „Вчера“, представено от романтичния лагер Selati Camp да се оставим на елегантността на настоящата с хижа с хижата Bush Lodge и лагера Little Bush Camp или да се гмурнем в бъдещото с “Утре” с иновативната хижа Earth Lodge.

Подгответе се за един истински лукс в Саваната или се насладете на уникалната закуска с жирафи!

Giraffe Manor е изключителен бутиков хотел, собственост на The Safari Collection. Често наричан един от най-инстаграмираните имоти в света, Giraffe Manor е разположен на 12 акра частна земя в рамките на 140 акра местна гора в предградието Лангата в Найроби. Giraffe Manor е една от най-емблематичните сгради в Найроби

Построен през 1932 г., Giraffe Manor е най-старият от имотите на The Safari Collection и е създаден по модел на шотландска ловна хижа. Елегантните дългокраки жирафи обикалят по тревните площи от 70-те години на миналия век, когато Джок и Бети Лесли-Мелвил за първи път осиновяват осиротял жираф Ротшилд, наречен Дейзи. Таня и Майки Кар-Хартли купиха имението през април 2009 г. Оттогава то се превърна в световно признат хотел.

✨Закуска с жирафи в един от най-известните хотели в света, мястото което съчетава изключителен лукс и неповторима близост до дивата природа, място, което трябва да запазим за вас поне година напред. ✨GIRAFFE MANOR е резорт с характер и присъствие, което не е за всеки!
✨Ще закусите, докато жираф гледа през прозореца ви, ще се насладите на поход в планината Ололокве в Самбуру, ще се потопите в пейзажа на Масаи Мара, един от най-добрите национални паркове в Африка с безкрайни равнини в търсене на Големите пет и ще срещнете неговите дружелюбни и гостоприемни хора от масаи.А в края на деня си в кенийската савана ще се оставите на залезите край огъня…изживяване като никое друго!
Започнахте ли да копнеете за най-незабравимата закуска в света?!

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *