Amakas Boutique Travel Agency

СПОРТНА ВАКАНЦИЯ НА МАЛДИВИТЕ

Представете си зима, като никога до сега! Слънце, бял пясък, разкошна гледка и вашата мотивация да бъдете по-добра версия на себе си!

Каним ви на спортна ваканция на едно от най-красивите кътчета от земята – Малдиви, и имаме удоволствието да надминем вашите очаквания…

Какво представлява спортната ваканция?

Концепцията за цялостно изживяване за тялото и духа ме мотивира организирам една различна ваканция, която ще ви презареди. Първо усещаш прилив на енергия и щастие, после започваш да се движиш по-лесно и накрая се поглеждаш в огледалото и виждаш как тялото се стегнало и изглежда по-добре. Програмата е с по-лек режим от тази на професионалните спортни лагери, тренировката е само сутрин по един час на изгрев слънце.

Упражненията са съобразени с тренировъчното ниво на участниците, за да могат да се насладят на движението.

Къде ще се проведе спортната ваканция?

Малдивите са едно райско място, което ще имаме възможността да открием по различен начин. 5* звездният хотел ще се погрижи да се потопите в луксозната му атмосфера, получавайки най-високото ниво на обслужване. Скрит в тихия атол Вааву, Cinnamon Velifushi Мале и ще ви осигури цялото пространство от реалността, което желаете.

Този луксозен островен резорт се намира на стратегическа позиция в атола Вааву, осигуряващ достъп до всички най-добри места за гмуркане в района. Гмуркане с шнорхел или подводно гмуркане на домашния риф е силно препоръчително, особено единствена по рода си екскурзия „гмуркане с акули“. Зашеметяващите гледки от всяка шикозна стая в Cinnamon Velifushi Maldives са умело допълнени от просторен, открит интериор в италиански стил. Във водните вили сте само вие и откритото море! В целия хотел всеки един акцент отразява движенията и естествените тонове на океанските дълбини, така че не се колебайте да се оставите на течението…

Цена на човек в двойна стая Superior Beach Loft: 2,920 €.

Цена на човек в единична стая 3,592 €

Какво включва ваканцията?

Цената на човек включва:

– Тренировки

– 6 нощувки на базата на All Inclusive

– Самолетни билети

– 8 кг ръчен багаж + 40 кг чекиран багаж

– Вътрешни трансфери

– Медицинска застраховка с покритие от 20,000 €,

– Подготвянето на всички административни изисквания свързани с пътуването от типа на бордни карти и QR-кодове.

Нека започнем годината по един зареждащ и различен начин, заедно!

За повече информация можете да се свържете с нас!

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *