Amakas Boutique Travel Agency

ТОП 5 НОВОГОДИШНИ ДЕСТИНАЦИИ

С настъпването на по-студенте месеци копнежът за слънчеви пътувания се засилва!

ДОМИНИКАНА

Доминикана е много повече от палми, екзотични плажове, море и океан. Това е държава с вековна и много интересна история. Нация с култура, традиции, обичаи които датират няколко века назад във времето. Доминикана е цветове, усмивки, танци, слънце, пури и ром.

Разгледайте нашите предложения за Доминикана:

Excellence El Carmen – Adults Only 5*

Eden Roc Cap Cana 5*

МАЛДИВИ

Имате нужда от истинска наслада за всички сетива? Малдивите са мястото на което можете да потопите в красотата на рая и истинския лукс. Спокойствие, кристално чисти води и несравним подводнен свят. Малдивите са архипелаг от около 1200 острова, разположени в Индийския океан.

Разгледайте нашите предложения за Малдиви:

Amilla Maldives 5*

Jumeirah Maldives Olhahali Island 5*

СЕЙШЕЛИ

Уединение, романтика и ексклузивност! Тук ще усетите значението на думата свобода в пълния ѝ смисъл, просторът и безкраят се срещат в безвремието на спокойни и разкошно красиви плажове. Република Сейшели е островна държава, разположена на 155 острова в Индийския океан, отстояща на около 1500 km източно от континента Африка, североизточно от Мадагаскар.

Разгледайте нашите предложения за Сейшели:

Anantara Maia Seychelles Villas 5*

Raffles Seychelles 5*

МЕКСИКО

Мексико има всичко. Тя е една от най-разнообразните страни в света. Това разнообразие е както културно, отразено в богатите и дълбоки традиции, гастрономията – обявена за обект на световно наследство. Забавлявайте се, почивайте си, наслаждавайте се на природата и на уникалната атмосфера, опознайте интересната история и се пригответе за едно приключение, което ще остане завинаги в спомените ви.

Разгледайте нашите предложения за Мексико:

La Casa de la Playa by Xcaret – Adults Only 5*

Jashita 5*

ЗАНЗИБАР

Мечтаете да се откъснете от реалността и да се заредите с положителни емоции?! Щастие, позитивизъм и култура насищат това кътче на земята. Занзибар ще ви спечели не само с красивата си природа, но и с възприятието на света от хората, които живеят там и ни показват, че щастливият живот е възможен. Денонощието в Занзибар е разделено на 12 часа ден и 12 часа нощ, заради близостта му до Екватора. С няколко минути разлика, изгревът и залезът са по едно и също време през цялата година.

Разгледайте нашите предложения за Занзибар:

Baraza Resort and Spa Zanzibar 5*

The Residence Zanzibar 5*

Вие коя дестинация избирате за начало на 2023?!

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *