Amakas Boutique Travel Agency

Лукс, ексклузивност, уникалност и специално персонално отношение. Ние ще се погрижим за всичко, за вас остава да отворите сетивата си и да се насладите на всеки един момент!

За нас дизайнът на пътуването е усещане, разбиране и емоция.Нашата цел е да разберем и да палнираме всеки детайл от вашето изживяване.

Ние сме вашия партньор, който слуша, разбира, напътства, придружава ви на всяка една крачка от вашето пътуване и споделя целия си опит, така че вашето пътуване да се превърне в най-специалното преживяване във вашия живот!

Уникалният ни модел на работа предлага дизайн на всяко едно пътуване, така че да удовлетворим всички изисквания на нашите клиенти.

Какво е "ДИЗАЙН НА ПЪТУВАНЕТО"

Ние ще ви изслушваме и ще разберем какво наистина очаквате да изживеете, така ще можем да изградим цялостния “дизайн на вашето пътуване “.

Благодарение на тази съвременна методика, ще можете да се докоснете до едно ново ниво в ексклузивните /луксозните пътувания.

Открийте света чрез пътуване

Наша основна ценност е свободата – да пътуваш, да бъдеш автентичен, да се наслаждаваш на всеки един момент. Ние се грижим за всеки детайл, предлагайки най’- съвременните услуги ца всички клиенти, които търсят индивидуално изживяване по време на своето пътуване, висококачествени услуги и специално персонално отношение. Използваме нашия голям опит, влогаме любовта са към пътуването и споделяме личните си ценности, създавайки едно ново и по високо ниво в качеството на обслужване.

Нашият екип е на разположение 24/7,  да се чувствате сигурни и спокойни по всяко време

Amakas вдъхновява и издига пътуването до едно ново ниво!

Вярваме, че времето е най-ценния ресурс в днешния динамичен свят. Затова се грижим нашите клиенти да не го губят в излишни проучвания и сложно планиране. Оставете се в ръцете на наш консултант, който ще се погрижи за всеки един детайл и инвестирайте времето си само в незабравими изживявания.