Amakas Boutique Travel Agency

За нас

.

Amakas вдъхновява, изпълнява най-смелите мечти и издига пътуването до едно ново ниво!

Красиви и екзотични дестинации, необятни хоризонти и безкрайни плажове?

Ние предлагаме нещо много повече от това!


Ние сме вашия партньор, който слуша, разбира, напътства, придружава ви на всяка една крачка от вашето пътуване и споделя целия си опит, така че вашето пътуване да се превърне в най-специалното преживяване във вашия живот!


Лукс, ексклузивност, уникалност и специално отношение!


Ние ще се погрижим за всичко, за вас остава да отворите сетивата си и да се насладите на всеки един момент!

Наша основна ценност е свободата – да пътуваш, да бъдеш автентичен, да се наслаждаваш на всеки един момент. Да получаваш най-доброто, без компромиси!

Вярваме, че времето е най-ценния ресурс в днешния динамичен свят. Затова се грижим нашите клиенти не го губят в излишни проучвания и сложно планиране. Оставете се в ръцете на наш консултант, който ще се погрижи за всеки един детайл и инвестирайте времето си само в незабравими изживявания.

Amakas е бутикова туристическа агенция за луксозни индивидуални, бизнес и групови пътувания. Нашият уникален модел на работа предлага дизайн на всяко едно пътуване, така че да удовлетворим всички изисквания на нашите клиенти.

Консултантите на Amakas са експерти в своята област, като тяхната мисия е да намерят най-доброто решение при организацията на индивидуални пътувания. Нашите консултанти са с Вас на всяка една крачка от Вашето пътуване, грижейки се за комфорта и спокойствието Ви от началото на почивката до прибирането Ви вкъщи. 

Клиентите, които изберат Amakas получават привилегията да бъдат обслужени от специализиран туроператор, сформиран от експерти с дългогодишен опит, които следят всички тенденции и са запознати с най-актуалната информация за пътуванията в целия свят. Amakas си партнира с водещи туроператори на месно ниво във всички държави и гарантира за това, че клиентите получават най-добрите условия и най-качественото обслужване.  

Ние се грижим за всеки детайл, предлагайки най-съвременните услуги за всички клиенти, които търсят индивидуално изживяване по време на своето пътуване, висококачествени услуги и специално отношение.

Използваме нашия голям опит, влагаме любовта си към пътуването и споделяме личните си ценности, създавайки едно ново и по-високо ниво в качеството на обслужване, за да ви предоставим най-запомнящите се и автентични преживявания.

Защо да изберете Amakas?

Ние превръщаме и най-смелите ви представи в реалност

Ние имаме персонално отношение към всеки от вас. Специалните преживявания и удовлетворяването на вашите индивидуални нужди по време на пътуването са наша водеща ценност. Споделете ни най-смелите си представи и се оставете в ръцете на нашия екип… ние ще се погрижим да превърнем и най-смелите ви мечти в реалност!

Вашето преживяване е най-важно за нас

Ще ви изслушаме и ще разберем какво наистина очаквате от вашето пътуване. Това ще ни позволи да подготвим най-подходящото предложение и да организираме за вас пътуване, по време на което ще се насладите на невероятни преживявания, които ще помните цял живот!

Вие сте специални за нас

Ще преоткриете представата си за пътуване, защото обръщаме внимание на всеки един детайл, който е важен за вас. Резултатът е, че ще се чувствате специални във всеки един момент!

Изграждаме взаимоотношения

Доверието е в основата на нашата работа. Ние изграждаме взаимоотношения с нашите клиенти, споделяме важна информация, ексклузивни предложения и проучваме в детайл вашите предпочитания, за да можем да ви предоставим най-добрата услуга във всеки един момент!

Ние сме професионалисти

Ние надграждаме знанията и опита си постоянно. Екипът ни се обучава постоянно, за да бъдем сигурни, че качеството на услугите ни ще отговаря на всички ваши изисквания.

Имаме реален опит

Екипът ни посещава различни дестинации и хотели, разполага с реален опит и лични впечатления, които споделяме с вас.

Вашето мнение и важно за нас

Разчитаме на обратната връзка на нашите клиенти, за да можем да предлагаме все по-качествени услуги и персонализирано отношение.

Обичаме работата си

Вие заслужавате най-доброто, а ние обичаме да ви го даваме. Споделяме вашите емоции и сме щастливи, когато сме част от вашето невероятно преживяване!

Винаги търсим най-доброто

Ние непрекъснато търсим нови и ексклузивни предложения и изграждаме нови партньорства, за да сме сигурни, че ви предоставяме най-доброто качество и най-уникалните преживявания.

Даваме сигурност и спокойствие

Проследяваме в детайли всяка една информация и имаме опит с решаване на различни казуси и премеждия по време на пътуване. С нас можете да бъдете спокойни и да се чувствате сигурни във всеки един момент!

Поля Петкова
Основател на Amakas Travel

Поля Петкова е основател и управляващ съдружник на бутикова туристическа агенция Amakas Travel. Компанията предлага луксозни индивидуални, бизнес и групови пътувания. Amakas Travel притежава уникален модел на работа, който предлага дизайн на всяко едно пътуване, така че да удовлетворява всички изисквания на своите клиенти. 

Клиентите, които изберат Amakas получават привилегията да бъдат обслужени от специализиран туроператор, сформиран от експерти с дългогодишен опит, които следят всички тенденции и са запознати с най-актуалната информация за пътуванията в целия свят. Amakas си партнира с водещи туроператори на месно ниво във всички държави и гарантира за това, че клиентите получават най-добрите условия и най-качественото обслужване.  

Поля Петкова има бакалавърска степен по „Икономика на туризма“ от Земеделски колеж – Велико Търново, магистърска степен по „Управление на човешки ресурси“ от същия колеж и магистърска степен по „Психология“ от Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Притежава и сертификат за преминато обучение от Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).

През 2020 година Поля Петкова е носител на наградата „Бизнес дама на годината“ в категория „Туризъм“ на годишните награди на дамски клуб „Бизнес на високи токчета“.

юли 20, 2021