Amakas Boutique Travel Agency

AGUAS CLARAS 5* – Member of the Cayuga Collection

hotel-aguas-claras (1)
hotel-aguas-claras (14)
hotel-aguas-claras (8)
hotel-aguas-claras (5)
hotel-aguas-claras (20)
hotel-aguas-claras (4)
hotel-aguas-claras (17)
hotel-aguas-claras (3)
hotel-aguas-claras (11)
hotel-aguas-claras (13)
hotel-aguas-claras (9)
hotel-aguas-claras (18)
hotel-aguas-claras (2)
hotel-aguas-claras (16)
hotel-aguas-claras (26)
hotel-aguas-claras (28)
pavlova-sweets (1)
hotel-aguas-claras (24)

Хотел Aguas Claras е специален оазис. Изпълнен с изкуство, душа и истинско усещане за място. Мечтана джунгла. Поетичен ред. Вдъхновяващо скривалище, което ще ви оживи.
Това е сърцето на Hotel Aguas Claras: делото на живота на един художник. Проявява се като бутиков, луксозен хотел в Пуерто Виехо, Коста Рика.
С привилегирован достъп до плажа „от страната на океана“ до Playa Chiquita, хотел Aguas Claras е наистина най-доброто място, което Южното карибско крайбрежие може да предложи.

Игривият дизайн се слива безпроблемно с тропическата среда. Всеки ъгъл е изпълнен с очарователни детайли и възхитителни намигвания за любопитни наблюдатели.
Това е така, защото луксозните бунгала и тематични апартаменти са индивидуално подбрани пространства. Надарен с произведения на изкуството от местни художници-приятели.

НАСТАНЯВАНЕ

Проектиран за модерната двойка с креативен дух. Какво прави Pavlova Suites толкова специални? Pavlova Suites са луксозно модерни, но всеки ъгъл е изпълнен с очарователни детайли и възхитителни намигвания за любопитни зрители.
Това е така, защото всеки апартамент е индивидуално подбран. Надарен с произведения на изкуството от местни художници-приятели. Съкровища и талисмани за късмет. Регенерирани изящни предмети и ръчно изработени предмети.
Ще се насладите на пространство с отворена концепция с до 40 кв.м (430 кв.фута) лично жилищно пространство. Pavlova Suites са идеални, ако планирате да прекарате по-голямата част от времето си на плажа или да изследвате Пуерто Виехо. Побира до 2 възрастни.

Луксозни удобства в стаята: няма два еднакви апартамента, климатик и таванни вентилатори в стаята, големи легла, плюшено бельо и възглавници, всекидневна с бюро, диван и малка холна маса, минибар с местни напитки и закуски, зашеметяващ душ на открито, частен салон и съблекалня, органични тоалетни принадлежности, памучни халати и сешоар, високоскоростен WIFI и сейф с размер на лаптоп, безплатни местни и международни разговори, бързосъхнеща услуга за кърпи и бански костюми, ежедневно почистване и подготовка на стаята.

Chiquita

Belafonte

Tropicana

Matilda

Queenston

Hibiscus

ХРАНЕНЕ

Liming е като „разходка с приятели“. Добро хранене. Добро пиене. Страхотен разговор – така протичат повечето дни тук! Не е чудно защо това крайбрежно място е кръстено DaLime. С пространство на закрито и на открито, меки ритми, местна музика на живо, реге и тематични вечери. Плажният клуб DaLime е свързан с модерно, карибско, готино виждане къде ни отвежда денят.

В DaLime Beach Club ще се насладите на обяд точно на плажа на едно от най-хубавите места по цялото карибско крайбрежие. Намира се точно на Playa Chiquita в Пуерто Виехо, скрит от дива джунгла и само на няколко крачки от пясъчния плаж.

Искате ли да организирате нещо специално? Частна вечеря на плажа на свещи. Малко събиране на залез слънце с коктейли. Изненадваща глътка край плажа. Каквото и да е настроението ви, ще прекарате най-хубавите си дни точно тук.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *