Amakas Boutique Travel Agency

AMANOI 5*

amanoi (1)
aerial-view-of-amanoi (1)
villa-swimming-pool-at
amanoi (15)
amanoi (17)
amanoi
amanoi (7)
villa-at-amanoi
amanoi-spa-hydrotherapy
amanoi (4)
amanoi (24)
amanoi (22)
swimming-pool-at-amanoi
amanoi (20)
amanoi (8)
amanoi (6)
amanoi (23)
amanoi (13)
amanoi (5)
amanoi (10)
amanoi (12)
villa-at-amanoi (1)
amanoi (19)
amanoi (2)
amanoi (21)
amanoi (25)
amanoi (16)
restaurant-at-amanoi
aerial-view-of-amanoi
private-dining-at-amanoi

Претендирайки за грандиозен участък от бреговата ивица на Виетнам в зелените прегръдки на националния парк Нуи Чуа и биосферния резерват на ЮНЕСКО, Amanoi е природен рай с изглед към залива Вин Хи. От своето отдалечено местоположение – богата и разнообразна мозайка от екосистеми – ресторантите и басейнът на резорта на върха на скалите, крайбрежният Aman Spa и частният плаж със златен пясък предлагат неограничени възможности за изследване на открито, културно потапяне и спокойно време.

НАСТАНЯВАНЕ

От извитите покриви, надничащи над линията на дърветата, до решетъчните прозорци и дискретните естествени материали, павилионите и вилите на Amanoi са в едно с природата. С лесен достъп до ресторантите и басейна на върха на скалите на резорта, крайбрежния Aman Spa и частния златен пясъчен плаж черпят от изяществото и изкусната семплота на виетнамския дизайн, заобиколена девствена джунгла и кристалните води на залива Вин Хи, които чакат да бъдат изследвани.

Ocean Pool Family Villa
Разположена върху 310 квадратни метра със спираща дъха гледка към залива и Източното море, семейната вила Ocean Pool на Amanoi е разположена около частен плувен басейн. С обширна дървена тераса за слънчеви бани, вилата предлага безпроблемен отворен план за живеене, свързващ закрито с открито. Идеална за семейства, търсещи спокойствие и уединение, вилата предлага удобство, но интимност с една главна спалня и една младша спалня, докато всекидневна зона с диван и баня с вана и отделен душ осигуряват достатъчно пространство за семействата.

Amanoi Ocean Pool Villa
Спиращ дъха частен инфинити басейн и голяма дървена тераса за слънчеви бани са с изглед към океана, оформяйки централната точка на експанзивната Ocean Pool Villa. На 280 квадратни метра, вилата е идеална за двойки, предлагайки съвършено уединение и най-голяма ексклузивност, с невероятна гледка към водата. Вътре, под извития покрив, който пълзи точно над върховете на дърветата, голямото легло на вилата и просторната всекидневна зона осигуряват място за уединение, докато изящният декор създава спокойна, релаксираща атмосфера. С достъп до пълната гама от спа процедури на резорта, гостите могат да се насладят на всички уелнес предложения на Amanoi от комфорта на собствената си вила. Осветената баня разполага с вана и отделен душ за вечери, прекарани съсредоточени върху здравето.

Ocean Pool Villa
Разположени на 125 квадратни метра, Ocean Pool Villas надничат точно над линията на дърветата, разположени назад в тучния хълм, но предлагащи невероятна гледка към залива и Източното море. Допълнени със собствени частни плувни басейни и обширна дървена тераса за слънчеви бани, те предлагат безпроблемен живот с отворен план, свързващ закрито с открито. Идеално за двойки, търсещи спокойствие и уединение, леглото с кралски размери предлага невероятен комфорт, докато всекидневната с диван и банята с вана и отделен душ осигуряват достатъчно пространство за двама.

Mountain Pool Villa
Вилите с планински басейн с площ от 125 квадратни метра разполагат със частни басейни и дървени тераси за слънчеви бани, от които можете да се насладите на живописна гледка към езерото или околните планини. Заобиколени от буйна зеленина, големите прозорци позволяват на естествената светлина да нахлуе във вътрешното пространство, където легло с кралски размери, всекидневна зона с диван и бюро и баня с вана, двойни тоалетни и отделни душ и тоалетна гарантират, че двойките могат да се оттеглят в перфектно състояние, комфорт и уединение.

Ocean Pavilion
Големи дървени тераси за слънчеви бани с гледка към Източно море правят океанските павилиони спокойни пространства, от които да се възползвате от лечебната сила на природата. С плъзгащи се врати и прозорци с картини, вилите предлагат просторно жилищно пространство, съчетано с голямо легло за насърчаване на релаксацията. Банята продължава темата, където обляна със светлина, вана, двойна тоалетна и отделен душ предлагат място за уединение след ден, изследващ красивата околност на резорта.

Mountain Pavilion
Извитите покриви на планинските павилиони се издигат точно над върховете на дърветата и разполагат с обширни дървени тераси, за да отпразнуват великолепната им зеленина. Предлагайки комбинирана спалня с кралски размери и всекидневна зона, павилионите от 95 квадратни метра са с изглед към националния парк Nui Chua. Техният елегантен, съвременен интериор включва традиционни виетнамски нотки, докато решетъчните прозорци насърчават естествената светлина. Банята допълнително приканва към открито, с вана, разположена идеално срещу горския навес, осигурявайки уединение, но с красива гледка.

Lake Pavilion
Предлагайки комбинирана спалня и всекидневна зона с обширна дървена слънчева тераса, езерните павилиони с площ от 95 квадратни метра гледат към спокойното езеро на имота. Елегантният, съвременен интериор включва традиционни виетнамски нотки.

ХРАНЕНЕ

Всяко от трите заведения за хранене на Amanoi се радва на ясно различна обстановка – от кацането на ресторанта на върха на скалата до плажния клуб на брега. Сервиране на изискана виетнамска кухня – известна с използването на пресни билки – както и изискани международни ястия. Може да се организира и частна вечеря в грандиозна обстановка на открито.

The Restaurant and Terrace
Ресторантът на върха предлага целодневно хранене, празнувайки ароматните вкусове на виетнамската кухня. С меню, което се възползва максимално от сезонните пазарни продукти и ежедневния улов от местните рибарски лодки, климатизиран интериор се разлива върху тераса с невероятна гледка към драматичното крайбрежие.

Beach Club
Долу до брега със златист пясък, на кратка разходка от морето, Beach Club е подкрепен от огромни гранитни камъни със сенчеста зона за хранене и тераса с изглед към басейна. Отворен за обяд, както и за напитки и закуски край басейна през целия ден, специалитетът е прясно изпечена риба.

The Bar
Гледащ към националния парк Nui Chua изпод стрехите на Централния павилион, барът е релаксиращо атмосферно пространство, черпещо дизайнерско вдъхновение от традиционните виетнамски чайни. С местно изкуство и фотография по стените и далечна гледка към планината, това е удобно, съзерцателно пространство, в което да се потопите в кожено кресло и да отпиете домашен коктейл.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *