Amakas Boutique Travel Agency

ANDBEYOND NGORONGORO CRATER 5*

andbeyond-ngorongoro (1)
andbeyond-ngorongoro (11)
andbeyond-ngorongoro (6)
andbeyond-ngorongoro (10)
andbeyond-ngorongoro (4)
andbeyond-ngorongoro (3)
andbeyond-ngorongoro (2)
andbeyond-ngorongoro (5)
andbeyond-ngorongoro (7)
andbeyond-ngorongoro (9)
andbeyond-ngorongoro (8)
andbeyond-ngorongoro (12)

Ngorongoro Crater Lodge 5* се намира между природните богатства на кратера, простиращи се в подножието му. На почти три милиона години, древното място е едно от най-красивите убежища на дивата природа на земята. Застрашеният черен носорог се намира защитен тук, гигантски слон се скита из горите, мъжки лъв дебне пасищата, а фламингото се тълпи из езерата.

Никъде другаде на земята не можете да се събудите сред всички атрибути на елегантен бароков замък, който ви пренася в един от най-известните африкански пейзажи. Еклектична комбинация от тикови панели, викториански мебели и причудливи африкански щрихи създава разкошна атмосфера, която е толкова елегантна и уникална, колкото самият кратер. В това място на драматични контрасти всичко е възможно и естественият лукс на красивата обстановка гарантира, че драматичният интериор на апартамента ви се съчетава перфектно с неговата архитектура със сламен покрив.

НАСТАНЯВАНЕ

Разделени на три лагера, 30 апартамента с тавани от бананови листа и тревни покриви осигуряват интимно и изключително изживяване. Всеки лагер разполага със собствени зони за сядане и хранене, с частни икономи, които осигуряват топло, лично обслужване. С непрекъснато променящите се гледки, местоположението е наистина спиращо дъха. На гостите може да бъде простено, че са изгубили представа коя епоха или дори континент преживяват в тази хижа. Всичко е подбрано така, че да зарадва въображението и да засили невероятните гледки към великолепната околност.

Suite
Потънал в романтика, всеки кокилен, ръчно изработен апартамент от кал и слама в &BEYOND Ngorongoro Crater Lodge е украсен с грациозни антики, големи полилеи и елегантни африкански съкровища. Спалнята, всекидневната и собствената баня разполагат с прозорци от пода до тавана, предлагащи невероятна гледка отвъд.

Family Suite
Два апартамента в &BEYOND Ngorongoro Crater Lodge са удобно свързани помежду си чрез затворена пътека, която позволява достъп между апартаментите, като същевременно се поддържа пълно уединение. Във Фамилния апартамент могат да се настанят двама възрастни и две деца.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *