Amakas Boutique Travel Agency

ANDBEYOND VIRA VIRA 5*

hotel-vira-vira (10)
hotel-vira-vira
barbecue-at-vira-vira
137483193
78115880
78115364
fresh-breakfast
library-s-wood-fire
hotel-vira-vira-relais (1)
hotel-vira-vira (1)
hotel-main-building
hotel-vira-vira (3)
hall-bar
hotel-vira-vira (9)
stand-up-paddle
villa-suite-terrace

Разположен в живописния регион Араукания в Лейк Дистрикт на Чили, родината на смелия народ мапуче, е грандиозно имение от 22 хектара: Vira Vira.
Драматичните пейзажи на спиращи дъха ледникови езера отразяват заснежените върхове на близките вулкани, докато сред тропическите гори, украсяващи околните национални паркове, вечнозелени дървета Araucaria araucana (маймунски пъзел), някои на възраст над 1000 години, се извисяват. Този регион е както врата към Патагония, така и рай за вълнуващи приключения.

Потопен в обширно, залесено имение с 822 м речна ивица и спираща дъха гледка към покрития със сняг вулкан Вилярика, тази великолепна дървена хижа се отличава с красотата си. Огромни прозорци рамкират изящни гледки, докато живи стенни гоблени, ръчно тъкан текстил и други традиционни артефакти оцветяват интериорния декор. Отличителните черти включват модерна работеща ферма, органична зеленчукова градина от ферма до маса, бутикова фабрика за сирене на място и две външни горещи вани.

Идеално обзаведеното настаняване, с изглед или към околностите на имението, или към река Liucura, включва шест уютни апартамента, 12 вили на две нива с отделна всекидневна и Hacienda с пет спални за самостоятелно ползване за до 10 гости. Самостоятелните бани включват отделна вана и душ кабина. Прозорците от пода до тавана изпълват просторния дървен интериор с естествена светлина. Всяка стая за гости е индивидуално декорирана със селекция от подбрани предмети и килими с богата текстура, тапети и тъкани.

НАСТАНЯВАНЕ

Suite
Интимни, но просторни, шест апартамента в &Beyond Vira Vira са индивидуално декорирани с подбрани предмети и автентични материали. Приветливите спални разполагат с големи собствени бани, а всички апартаменти предлагат зашеметяваща гледка към лагуната и парка или река Liucura. Погледнете от личната си тераса към работещата ферма и се насладете на великолепната утринна светлина, осветяваща вашия апартамент.

Villa
По протежение на брега на река Liucura гостите могат да се насладят на сензационни гледки от една от 12-те вили в &Beyond Vira Vira, всяка отделно декорирана с красиви местни гоблени. Привличайки светлината вътре, панорамните прозорци позволяват зашеметяващи гледки, а дизайнът на две нива създава усещане за потапяне в природата. Предлагайки ненадминат комфорт и атмосфера, всяка вила е оборудвана с камина, голяма баня, просторна тераса с изглед към реката и външна вана, в която да се отпуснете след ден, изпълнен с приключения.

Hacienda
Гостите могат да се насладят на ексклузивността на Hacienda с пет спални в &Beyond Vira Vira, която е идеална за пътуване от няколко поколения. Hacienda е зашеметяващо декорирана с местни произведения на изкуството, текстил и уникални мебели и разполага с една главна спалня със самостоятелна хидромасажна вана на открито и четири спални, три от които със самостоятелни бани. Предишна резиденция на собственика, Hacienda предлага просторна всекидневна и трапезария, фамилна стая на втория етаж, красива градинска тераса и покрит балкон с веранда, който се гордее с великолепна гледка.

ГАСТРОНОМИЯ

Часовете за хранене несъмнено са един от основните акценти на хижата – екстравагантна и апетитна афера! Открийте процъфтяващата органична зеленчукова градина и се насладете на великолепно хранене от фермата до масата с пресни продукти и съставки. Имението дори може да се похвали с модерна фабрика за сирене.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *