Amakas Boutique Travel Agency

ANDEAN EXPLORER, A BELMOND TRAIN

andean_explorer_52-1536x1536
andean_explorer_26-1536x864
andean_explorer_7-1536x864
andean_explorer_10-1536x864
andean_explorer_9-1536x864
andean_explorer_15-1536x1536
andean_explorer_33-1536x864
andean_explorer_31-1536x1536
andean_explorer_13-1536x864
andean_explorer_38-1536x864
andean_explorer_37-1536x864
andean_explorer_12-1536x1536
andean_explorer_47-1536x1536
andean_explorer_49-1536x1536
andean_explorer_48-1536x864
andean_explorer_34-1536x1536
andean_explorer_53-1536x864
andean_explorer_50-1536x864
andean_explorer_58
andean_explorer_54-1536x864

Отделете време за да разгледате спиращото дъха разнообразие от природни чудеса на Перу на борда на първия луксозен влак в Южна Америка. От традиционните текстилни шарки до калейдоскопичните залези, гледайте как заобикалящата среда избухва в цветове от вашата луксозна лична каюта или наблюдaтелната зона на открито. От спокойното езеро Титикака до известния плаващ остров Урос, полюбувайте се на запомнящите се дестинации, докато опитвате авангардна перуанска кухня, използваща продукти от Андите. Между уникални курирани обиколки и спокойни спа ритуали, Andean Explorer е най-луксозният начин да изживеете Перу в движение. Независимо дали искате да пътувате през равнините на Андите, да се потопите в красотата на езерото Титикака или да бъдете очаровани от спокойната Саракоча, изберете своя перфектен маршрут и се настанете за едно завладяващо пътешествие.

ПЪТУВАЙТЕ ПО ЕДИН ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ ВЛАКОВИ МАРШРУТИ В СВЕТА
Качете се на този луксозен влак за Перу и разгледайте спиращата дъха страна с ненадминат стил. Насладете се на оживени градове и омагьосващи природни чудеса.
Andean Explorer предлага избор от пътувания с една или две нощувки. От Куско, древната столица на империята на инките, пресечете най-високите равнини на Андите, преди да стигнете до отразяващата красота на езерото Титикака. Продължете към град Арекипа, обект на световното наследство на ЮНЕСКО.

Peruvian Highlands
2 нощувки: Куско – Пуно – Арекипа
Впуснете се в най-доброто перуанско бягство и пътешествие от Куско до Арекипа със стил, посетете очарователния Пуно и величественото езеро Титикака. Обиколките всеки ден позволяват да разкриете скритите скъпоценни камъни на тази очарователна земя.

Spirit of the Andes
1 нощувка: Пуно – Куско
Открийте духа на Андите, докато пътувате на борда на този луксозен влак от Пуно до Куско. Оставете се да бъдете очаровани от някои от най-красивите пейзажи на Южна Америка, докато пътувате по един от най-високите влакови маршрути в света.

Spirit of the Water
1 нощувка: Куско – Пуно
Бъдете погълнати от красотата на езерото Титикака, зашеметяващата крайна дестинация, докато пътувате от Куско до Пуно. Пътуванията с влак на борда на Andean Explorer обещават безброй спомени, които да съхраните.

Andean Plains and Islands of Discovery
2 нощувки: Арекипа – Пуно – Куско
Пътувайте от Арекипа до Куско в незабравим стил. Насладете се на незабравимото удоволствие от Andean Explorer, докато се разхождате из най-зрелищните дестинации на Перу, включително омагьосващото езеро Титикака.

ПРЕМИНЕТЕ АНДИТЕ В РАЙ ВДЪХНОВЕН ОТ ПЕРУАНСКИ КОМФОРТ
В контраст с поразителния пейзаж, който се плъзга покрай вас, всяка twin или double кабина предлага успокояваща комбинация от характерни перуански акценти и вграден кислород за допълнителен комфорт на голяма надморска височина. Ръчно тъканите тъкани и меките текстури в стил алпака приканват към спокойна почивка. Самостоятелна баня и душ позволяват луксозно къпане – дори на 4000 фута.

Детайли и удобства: 35 кабини, самостоятелна баня с душ, мивка и WC, гардероб, 24/7 бутони за повикване, климатик, кислородни резервоари и маски, налични адаптери, халат и чехли, медицинска помощ на борда, 220v и 110v електрически контакти.

Класически стил с перуански акценти
Проправяйки си път през Андите, няма как да сбъркате този среднощен син пътешественик. Ръчно рисуван екстериор в цвят слонова кост загатва за майсторството отвътре: невероятни дървени покрития, покрити с бельо стени, кожени седалки и бани, изработени от местен камък. Подходящо ехо на успокояващия пейзаж, Andean Explorer е най-добрият начин, по който да откриете Перу.

Bunk Bed Cabins
Тези уютни кабини предлагат най-автентичното изживяване със спален влак. След дневни дейности се освежете в самостоятелна баня. Всяка кабина от 5,5 м2 разполага с дълъг банкет, който се трансформира в удобни горни и долни единични легла.

Twin Beds Cabins
Отпуснете се в тези просторни кабини. Полюбувайте се на преминаващ пейзаж или се освежете в собствената си баня. През деня тези 7,4 м2 кабини са конфигурирани с дълъг банкет и удобни седалки. Стюардите превръщат това в две единични легла на нивото на земята, когато падне нощта.

Suite Cabins
Тези каюти разполагат с плюшено двойно легло и уютен кът за сядане с два стола и маса. Снабдено с компактен гардероб, собствена баня с душ, мивка и тоалетна, това пространство от 13,1 м2 е елегантно място за уединение на борда.

ЕДНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ХРАНЕНИЕ
Очаквайте серия от уникални заведения за хранене на фона на невероятна планинска природа. На борда на Andean Explorer опитайте пълния спектър от перуански вкусове в ръцете на всепризнатите готвачи. Освен вкусни обяди и вечерни пиршества, примамливите закуски всяка сутрин подхранват ежедневните ви открития.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *