Amakas Boutique Travel Agency

Азия

МАЛДИВИ

Малдивите са архипелаг от около 1200 острова, разположени в Индийския океан. Намира се югозападно от Шри Ланка и на 450 км от Индия, Южна Азия. Ако съществува рай, то със сигурност ще го откриете на тези острови!

От 1200 острова, приблизително 200 са обитаеми, като много от тях са резорти, където можете да се насладите на почивка, спокойствие, кристално чисти води и несравним подводнен свят.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ 

ИНДОНЕЗИЯ

Индонезия е държава в Югоизточна Азия, съставена от хиляди вулканични острови, и е дом на стотици етнически групи, говорещи няколко различни езика. Известна е със своите плажове, вулкани, комодски варани и джунгли, в които обитават слонове, орангутани и тигри.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ

ТАЙЛАНД

Тайланд е държава в Югоизточна Азия. Известна е със своите тропически плажове, разкошни кралски дворци, древни руини и храмове, украсени с фигури на Буда. В столицата Банкок ултрамодерен градски пейзаж стои редом със спокойните общности край канала и емблематични храмове. Близките морски курорти включват Ко Самуи, Патая и Хуа Хин.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ

ФИЛИПИНИ

Филипините е страна в западната част на Тихия Океан и е вторият по големина архипелаг в света с над 7000 острова. Неговата дива природа, плажове и естествена красота го превръщат в абсолютен рай със свой собствен характер. Най-популярните места за посещение включват Манила, Себу, островите Боракай, Палаван, Бохол и Пуерто Принсеса.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ

ОБЕДИНЕНИ АРАБСКИ ЕМИРСТВА

ОАЕ е държава, разположена в Близкия изток. Дубай и Абу Даби, столицата на ОАЕ, са двата най-известни града в страната. В Дубай се намира най-високата сграда в света – Бурдж Халифа. Освен да се възхищавате на лукса, тука може и да се потопите в арабската култура, да опознайте произхода на страната, да опитате вкусната храна и да се насладите на хилядите планове, които предлага ОАЕ.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ

юли 21, 2021