Amakas Boutique Travel Agency

AYANA KOMODO WAECICU BEACH 5*

319679945
319679953
319679951
319679947
319679950
319680285
319681630
319680279
319681633
319682052
319682291
319682286
319682284
pink-beach

Очаква ви лукс от световна класа с любезно индонезийско гостоприемство. Перфектно балансирано убежище за отдих ви приветства в сърцето на Национален парк Комодо. Изживейте и създайте трайни спомени с най-съвременните съоръжения и услуги, докато сте заобиколени от несравнима природна красота в най-добрия 5-звезден хотел в Лабуан Бахо, AYANA Komodo 5*.

Копнеете ли за частна почивка, където мислите ви могат да бродят, докато карате каяк до частен остров? Или искате да се смесите с други гости и да създадете прекрасни нови приятелства на оживения частен кей с дължина 250 метра? AYANA Komodo Waecicu Beach 5* има това, от което се нуждаете – и много повече.

НАСТАНЯВАНЕ

Вдъхновени от богатото културно наследство и рустик красотата на остров Флорес, 205-те стаи за гости и апартаменти в AYANA Komodo 5* ви приветстват с изящни гледки към океана, стилни открити пространства и съвременни удобства. Може да избирате от един от три вида настаняване, които идеално отговарят на всеки ваш каприз.

Full Ocean View Suite
Апартаментите AYANA представляват идеална обстановка за подобряване на вашето пътуване. Със спираща дъха гледка към океана с изглед към плажа Waecicu и оживения кей на резорта, настаняването в апартамента с пълен изглед към океана ще ви спре дъха и ще съживи ума, тялото и душата ви.

Deluxe Full Ocean View Room
Настаняването в стаите Deluxe Full Ocean View е разкошно убежище за гости, които предпочитат да останат по-близо до нивото на покрива на резорта с панорамна 180-градусова гледка към океана и остров Кукусан като фон на залеза.

Full Ocean View Room
Настаняването в стаите Full Ocean View е просторно място за бягство за гости, които предпочитат да останат по-близо до нивото на градината. Предлагат впечатляваща гледка към океана с изглед към цветен тропически пейзаж и развлекателни удобства.

ХРАНЕНЕ

От незабравимо сутрешно кафе в RINCA до прясно изпечен омар в KISIK и изискани коктейли в UNIQUE Rooftop Bar, време е да изпитате петзвездните кулинарни предложения на Komodo.

KISIK Seafood Restaurant
Вече прочут в Бали с това, че приготвя най-добрите пресни морски дарове, KISIK Labuan Bajo представя съблазнителната атмосфера на известната плажна барбекю сцена на Jimbaran.

UNIQUE Rooftop Bar
Бар на покрива, които отразява дивата и селска природа на вечната красота на Комодо с безкрайни панорами през сапфирени морета с ярки залези, които сякаш продължават вечно.

RINCA
RINCA предлага впечатляващо хранене през целия ден от нивото на градината на AYANA. Вдъхновен от буйна гора и естествена твърда дървесина с удобни места за сядане, не забравяйте да вземете с вас плажната си чанта, тъй като RINCA има директен достъп до белите пясъчни брегове на резорта.

HonZEN
Очарователен баланс на техника и страст, HonZEN демонстрира най-добрите съставки в спокойна обстановка.

Naga Bar
Дестинация от световна класа сама по себе си, Naga Bar е спокоен социален център, който се простира в девствени океански води. В допълнение към отпиването и храненето, разгледайте живописно място, където да се отпуснете, докато правите се печете или плувате.

Mesa Lobby Lounge
Разположен на последния етаж на AYANA, за да увеличи максимално величествената гледка към океана, Mesa Bar е островна интерпретация на типичния лоби салон на хотела.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 5 нощувки в хотел AYANA Komodo Waecicu Beach 5* в избраната от вас стая.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетни билети София – Индонезия – София.
  • Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *