Amakas Boutique Travel Agency

BAB AL SHAMS 5*

pool-indoor
548612081
spa (1)
542676489
spa
lobby
549306596
spa (2)
548612084
548612087
548612097
548612094
548612089
548612099
548612080
548612101
548612117
548612096
548612113
548612095
548612104
548612111
548612106
exterior
exterior (1)
548612116
548612102

Потопете се в завладяващата арабска красота в Bab Al Shams Desert Resort 5*, където уникални преживявания ви очакват на всяка крачка. Открийте перфектната комбинация от релаксация и вълнение между луксозните удобства на резорта и безкрайните възможности за приключения.

НАСТАНЯВАНЕ

Оттеглете се в разкошните стаи, където интериорът, вдъхновен от маврите, се среща с модерен лукс, а невероятните гледки към природата успокояват сетивата ви.
Засенчени от пустинни палми и заобиколени от златни дюни, стаите на Bab Al Shams Desert Resort 5* са модерен оазис на комфорта – центрове за празнуване на живота, свързване и почивка.

Terrace Desert View Room
Отпуснете се в луксозна стая с пустинна тераса, включваща спокоен открит оазис.

Terrace Garden View Room
Подгответе се за следващото си приключение в тази просторна стая със зелена тераса.

Deluxe Garden View Room
Насладете се на вашия собствен пустинен оазис с процъфтяваща гледка към зеленина.

Deluxe Desert View Room
Събудете се сред завладяващия пустинен пейзаж в това съвременно убежище.

Deluxe Balcony Garden View Room
Отпуснете се в спокойно убежище със самостоятелна тераса, засенчена от буйни палми.

Deluxe Balcony Desert View Room
Насладете се на безпрепятствена гледка към пустинния пейзаж.

Junior Suite
Просторно убежище, където да се отпуснете и да си починете след дълъг ден на пустинни приключения.

Deluxe Suite
Идеален за почивка на открито, този суит разполага със самостоятелна тераса и зашеметяваща гледка.

ХРАНЕНЕ

Открийте разнообразни кулинарни изживявания в сърцето на арабската пустиня. Открийте свят от дестинации за хранене в Bab Al Shams 5*. Между ресторантите и салони, всяко изживяване е сензорен празник, пълен с развлечения на живо, спиращи дъха панорами и автентични кухни.

Al Hadheerah
Между арабската пустиня и дълбокото нощно небе, открийте изживяването Al Hadheerah, арабски театър за хранене на открито и развлечения на живо с корени в древни, разнообразни арабски култури. Влезте в жив сук и криволичете през алеи с приготвена на живо автентична близкоизточна кухня, докато танцьори, музиканти, соколари и ездачи на камили излизат да ви забавляват. Да преживееш Al Hadheerah означава да прекосиш мост, свързващ миналото с бъдещето, докато душата на арабското наследство оживява под пустинните звезди.

Anwā
Излезте от ежедневието и попаднете в свят на мистични удоволствия в Anwā, салон на покрива с пленителна гледка към Дубай. Разгледайте изкусно приготвени коктейли, опитайте паназиатски хапки и се подгответе за вечер на оживени разговори. Елате да изпитате магията, която прави Anwā несравнима дестинация.

Zala
Влезте в свят на кулинарна наслада в Zala, където турски и гръцки вкусове се смесват в смесица от средиземноморски ястия. Закуска, обяд или вечеря, Zala прегръща топлото гостоприемство на региона, където събирането за хранене е език на любовта и средство за връзка. Независимо дали търсите романтична вечеря за двама или оживен обяд с приятели, Zala е мястото, където да забавите темпото, да наваксате и да споделите радостта от добрата храна.

Ninive Bab Al Shams
Вдъхновен от 1001 арабски нощи, Ninive Bab Al Shams представя хипнотизиращо изживяване за хранене, което улавя същността на Близкия изток и северноафриканската кухня. Открийте пленителна комбинация от традиционни вкусове и съвременен усет в този изискан ориенталски район, сгушен между златните пустинни дюни на Дубай.

Lobby Lounge
Отпуснете се в Lobby Lounge, където релаксът е ежедневието. Спокойният декор и очарователната открита тераса създават успокояваща атмосфера, идеална за почивка с вкусно ястие и специалитет без коктейл след ден на приключения. Облегнете се, докато всяка апетитна хапка ви отвежда още повече в състояние на спокойствие.

Ya Hala
Съчетавайки атмосферата на клуб от стария свят с изтънчеността на първокласен салон за пури, Ya Hala е рустик убежище за хора, които обичат живота. Всеки момент е покана да се отдадете, независимо дали търсите пура, която да вкусите, или рядък алкохол, който да отпиете.

Pool Bar
Елате за гледки, останете за напитки край басейна, вкусни хапки и ненадмината атмосфера. Bab Al Shams, където оживените мелодии и зашеметяващите гледки създават сцена за страхотно време. Това място ще ви държи заредени и готови да се печете на слънце през целия ден.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

● 5 нощувки със закуски в хотел Bab al Shams 5*.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

● Самолетен билет София – Дубай – София.

* Цените и датите на отпътуване подлежат на препотвърждение.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *