Amakas Boutique Travel Agency

BASTIÓN LUXURY HOTEL 5*

29497611
29497614
29497631
29497633
34092498
29497617
29497620
29497618
34091880
34091958
34091966
34091962
69258330

Чар, ексклузивност и луксозни услуги се обединяват в Bastion Luxury Hotel 5*, един от най-изключителните хотели в Картахена де Индиас. Това е място за настаняване в стария град на Картахена, Колумбия, построено на мястото на стара колониална къща от 16-ти век. Този хотел е специално проектиран да предложи на гостите уникални преживявания, които ще им позволят да открият всички тайни на този очарователен град в Колумбия.

НАСТАНЯВАНЕ

Всяка стая в Bastión Luxury Hotel 5* е уникално предложение за настаняване, което съчетава почивка, интимност и комфорт, така че гостите да могат да се насладят на престоя си в Картахена де Индиас. Рум сервиз, минибар, wifi, калифорнийски двойни легла и две двойни легла.

Bastión Ground Floor
Стаята Bastión Ground Floor в Bastión Luxury Hotel 5* е приятно пространство с колониално усещане с детайли, вдъхновени от висшето британско благородство. Разположена на приземния етаж на хотела, със своите 28 м², тя гарантира удобството и комфорта, от които всеки гост се нуждае, за да се наслади на пълноценен престой в Картахена де Индиас. Идеални за настаняване между 1 и 2 души, те предлагат първокачествени 5-звездни услуги: безплатен Wi-Fi, калифорнийско двойно легло king size, кабелна телевизия, сейф, минибар, кафемашина и вътрешен изглед.

Bastión Twin Ground Floor
Двойната стая Bastión на приземния етаж на Bastión Luxury Hotel 5* е идеална за споделяне по време на бизнес пътуване или семейна ваканция. Разположена на приземния етаж на хотела, тя има 32 м² и е стая в центъра на Картахена де Индиас, пълна с колониален чар, изключителна декорация и мебели, адаптирани да осигурят максимален комфорт за 2 или максимум 3 гости. Разполага с две двойни легла, баня с душ тип тропически дъжд, маса и столове, кабелна телевизия, сейф, минибар, кафе машина и вътрешен изглед.

Bastión
Стаята Bastión в Bastión Luxury Hotel 5* е приятно пространство с колониално усещане с детайли, вдъхновени от висшето британско благородство. Нейните 28 м² гарантират удобството и комфорта, от които всеки гост се нуждае, за да се наслади на пълноценен престой в Картахена де Индиас. Идеална за настаняване между 1 и 2 души, тя предлага първокачествени 5-звездни услуги, като безплатен Wi-Fi, калифорнийско двойно легло king size, кабелна телевизия, сейф, минибар, кафемашина и вътрешен изглед.

Bastión Twin
Двойната стая Bastión е идеална за споделяне както по време на бизнес пътуване, така и на семейна ваканция. С 32 м², това е стая в центъра на Картахена де Индиас, пълна с колониален чар, изключителна декорация и мебели, адаптирани да осигурят максимален комфорт за 2 или максимум 3 гости. Разполага с две двойни легла, баня с душ тип тропически дъжд, маса и столове, кабелна телевизия, сейф, минибар, кафе машина и вътрешен изглед.

Bastión Premium Ground Floor
Стаята Bastión Premium Ground Floor в Bastión Luxury Hotel 5* предоставя всичко необходимо за уникално изживяване при почивка в града. Разположена на приземния етаж на хотела, тази стая е просторна (32 м²). В допълнение към калифорнийското двойно легло, тя предлага маса с 2 стола, безплатен Wi-Fi, кабелна телевизия, минибар, сейф и ексклузивна мебел за шезлонг, за да се насладите на пълен релакс. Пълната баня разполага с душ тип тропически дъжд, който ще ви осигури изключително изживяване при къпане.

Bastión Premium
Стаята Bastión Premium в Bastión Luxury Hotel 5* предоставя всичко необходимо за уникална почивка в града. Тази стая е просторна (32 м²). В допълнение към калифорнийското двойно легло, той предлага маса с 2 стола, безплатен Wi-Fi, кабелна телевизия, минибар, сейф, кафе машина и ексклузивна мебел за шезлонг, за да се насладите на релакс. Пълната баня разполага с душ тип тропически дъжд, който ще ви осигури изключително изживяване при къпане.

Bastión Deluxe Ground Floor
Стаята Bastión Deluxe на приземния етаж в Bastión Luxury Hotel 5* е най-препоръчителната опция за романтично бягство в Картахена. Разположена на приземния етаж на хотела, тази стая от 36 m² се отличава със своя дизайн в колониален стил с британски нотки и може да побере двама души с гаранции за най-добрата почивка. Предлага изглед към вътрешния двор. Разполага с калифорнийско двойно легло king size, кабелна телевизия, мебели за всекидневна или шезлонг, минибар, Wi-Fi, сейф, баня с душ тип тропически дъжд и кафе машина.

Bastión Deluxe
Стаята Bastión Deluxe в Bastión Luxury Hotel 5* е най-препоръчителната опция за романтично бягство в Картахена. С 36 м², тази стая се отличава с дизайна си в колониален стил с британски нотки и може да побере до 2 души с гаранции за най-добрата почивка. Предлага изглед към вътрешния двор на хотела, вътрешния двор или отразяващия басейн. В допълнение към удобно калифорнийско двойно легло king size, то включва кабелна телевизия, хол или шезлонг мебели, минибар, Wi-Fi, сейф, баня с душ тип тропически дъжд и кафемашина, за да се насладите на кафе по всяко време. Всичко е проектирано да ви даде романтично и незабравимо изживяване в Картахена.

Suite Bastión
Bastión Suite в Bastión Luxury Hotel 5* ви предлага 50 m² пространства, пълни с колониален чар и декорация в британски стил, удобни мебели и луксозни услуги. Този ексклузивен апартамент е стая в центъра на Картахена де Индиас с изглед към отразяващия басейн, пълна спалня с калифорнийско двойно легло king size, самостоятелна баня с душ тип тропически дъжд и хидромасажна вана, всекидневна с диван, Smart Телевизор, минибар, Wi-Fi, сейф, кафе машина, маса с 2 стола и всякакви детайли, които ще направят престоя ви в града незабравим.

Kings Suite
Това е най-луксозното настаняване в Картахена де Индиас, стая от 93 m², предназначена да изненада най-специалните гости. Перфектна за романтични планове или за висши ръководители. Уникална, с индивидуален дизайн и разпределна в 2 стаи, има изключителна гледка към двора на хотела. Разполага с всекидневна с диван, пълна баня с душ тип тропически дъжд и хидромасажна вана, втора половина баня, спалня с калифорнийско двойно легло и полусамостоятелна тераса с шезлонги. В допълнение, безплатен Wi-Fi, Smart TV, минибар, кафе машина.

ГАСТРОНОМИЯ

Ресторантът на Bastión Luxury Hotel 5* представлява най-добрата възможност за вас да опознаете първокласната гастрономия и кухнята на Картахена де Индиас по лесен начин, в избрана среда и с най-доброто персонализирано внимание. Ресторант Gobernador, бар с тераса с изглед към града, леки закуски и коктейли до басейна. Хиляди вкусови кътчета, от които да избирате и да се оставите да бъдете увлечени от нов свят на уникални усещания.

El Gobernador
Насладете се на традиционна колумбийска кухня с международна нотка в ресторант El Gobernador. Ресторант El Gobernador в Картахена де Индиас е едно от малкото гастрономически пространства с авторска кухня в този емблематичен колониален град на Колумбия. Воден от главния готвач Вивиана Лиевано, той е кулинарен ангажимент към най-традиционната местна кухня и местни и екологично устойчиви продукти. Предлаганото меню ви кани на едно пътешествие от незабравими вкусове и деликатеси.

Patio El Gobernador
Кухнята на Patio de El Gobernador в Картахена де Индиас е акцентът в Bastión Luxury Hotel 5*. Гастрономическо пространство, където в спокойна атмосфера на открито можете да се насладите на салати и севичи, типични карибски рецепти, сандвичи и хамбургери, наред с други деликатеси. Кулинарният кът за откриване на всички вкусове с уникален щрих.

Terraza Bastión
Терасата на Bastión Luxury Hotel 5* е ъгъл, пълен с магия, от който можете да съзерцавате красотата на оградения град Картахена де Индиас с най-добрите коктейли. Разположен на 4-тия етаж на хотела, с директен достъп до открития басейн и солариума, той е идеалното място да се насладите на залеза или да организирате светско или корпоративно събитие от висок клас. Разполага с 311 m² и разнообразни мебели, приспособими към всякакви нужди.

Bastión Bistró
Bastión Bistró, ресторант с непринудена атмосфера, приятна гледка, кухнята е френска в тенденция, където традиционните френски вкусове се смесват с колумбийски карибски, като се използват най-добрите съставки за създаване на ястия, които ще зарадват небцето ви само в Картахена. El Tentadero се намира на 4-тия етаж на търговския център La Serrezuela.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *