Amakas Boutique Travel Agency

CAPELLA HANOI 5*

431445218
285818899
290712275
290712534
455522474
470695059
470694186
470692593
431445204
455522889
470694019
470695083
514728740
514730904
capella-hanoi (3)
capella-hanoi (4)
capella-hanoi (11)
capella-hanoi
capella-hanoi (2)
capella-hanoi (5)
capella-hanoi (1)
capella-hanoi (7)
capella-hanoi (6)
capella-hanoi (10)
capella-hanoi (9)

Оставете настоящето зад гърба си и открийте свят на завладяваща елегантност. Сгушен на спокоен булевард покрай езерото Hoàn Kiếm, шедьовърът в стил ар нуво е ода на оперните артисти, дизайнери и композитори. Открийте неочаквани моменти на възхитителна ретроспекция в този дворец на артистичност, подчертан от блестящи апартаменти, завладяващи изживявания за хранене и наградения Auriga Spa. Вдигнете наздравица и си припомнете завладяващите истории зад забележителните икони и произведения на операта, когато влезете през вратата на Capella Hanoi.

НАСТАНЯВАНЕ

Изтънчеността без усилие се среща с неочакван дизайн. Прегърнете романтиката на града и неговите артистични нюанси в този луксозен хотел в Ханой. На няколко минути от Ханойската опера и стария квартал на Ханой, всяка от 47 стаи и апартаменти е индивидуално оформена с оперни сувенири, които отдават почит на легендарните артисти, композитори, дизайнери и изпълнения на Операта.

Rooms Всичките стаи Premier са оборудвани с елегантен френски балкон от ковано желязо, от който можете да се любувате на красотата на старинния квартал. Открийте несравним престой на завладяващи моменти, където изтънченият дизайн с нотка на уникалност е издигнат от модерни удобства. Premier Rooms
35 кв.м., тематично оформен с френски балкон и изглед към жилищния двор.

Suites Преплетени със съвършенство, апартаментите с кралски размер вплитат вечна естетика и модерна функционалност в обширния интериор, където всекидневната, трапезарията и спалните зони са разделени за блестяща релаксация. Всеки апартамент разполага с френски балкон, който ви кани да се насладите на невероятната гледка на пищна зеленина по време на престоя си. Junior Suites
Суит от 59 кв.м с отделна всекидневна и френски балкон с изглед към квартал Hoàn Kiếm.

Premier Suites
Суит с площ от 67 кв.м. със супер голямо двойно легло и просторна всекидневна и трапезария.

Deluxe Suites
Суит от 71 кв.м със супер голямо двойно легло и отделни трапезарии.

Capella Suites
83 кв. м. ъглови апартаменти с изглед към тучна зеленина, с хол и трапезария.

Opera Suites Кацнали на най-високия етаж на Capella Hanoi се намират 4 изключително стилизирани апартамента Opera, всичките разполагащи с обширна тераса на открито, идеална за почивка през деня или под лунната светлина. Празник на финеса, въображението и най-великите изпълнения на операта, чарът на Opera Suites се крие в драматичните детайли. Открийте обещанието за освобождаване от ежедневието през целия си престой.

Terrace Opera Suite
Суит от 74 кв.м, посветен на принца на Тартай, с всекидневна и тераса на открито с изглед към квартал Hoàn Kiếm.

Classic Opera Suites
Апартамент от 95 кв.м., проектиран за Турандот, с всекидневна и трапезария, голям бар и тераса на открито.

Royal Opera Suite
Почит към Шехерезада; 123 кв.м. суит с 2 спални и външна вана с изглед към квартал Хоан Кием.

Grand Opera Suite
194 кв.м. апартамент с 1 спалня с добре обзаведена кухня, трапезария и джакузи на покрива за Мадам Бътерфлай.

ХРАНЕНЕ

Вдъхновен от типичните северновиетнамски ястия, MICHELIN Selected Backstage издига автентичните вкусове на региона до нови висоти с модерни щрихи, с пищни луксозни заведения за хранене в Ханой, които ви предлагат перфектния ресторант близо до Хоан Кием.

В сърцето на хотела е Diva’s Lounge, сервиращ бохемски коктейли и амброзиални сладкиши в чест на известни художници, които се осмелиха да направят революция в занаята си.

Скрит под историческия квартал на Ханой се намира Koki със звезда от МИШЛЕН – Къщата на сетивата, посветена на японските кулинарни изкуства, единствено за онези, които желаят да вечерят в най-добрия ресторант Teppanyaki и Izakaya в Ханой.

The Hudson Rooms – домът на стридите и хайвера, автентичното пресъздаване на любими ястия от миналото, както и мястото на най-добрите уискита и вкусни напитки, с които да се отнесете в Ню Йорк през 1920 г. – златната ера на разкош и чар. Скрит далеч от любопитни очи е ексклузивният, само за поканени Track 61, където могат да се пият някои от най-редките уискита и пури в света.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *