Amakas Boutique Travel Agency

CAPELLA UBUD 5*

160820766
160821469
160820761
160820776
222316066
160820813
160820747
160820733
160821465
160821451
160820770
198370095
222316088
222316087
222316089
222316085

Сгушен в сърцето на буйни зелени гори, уникалният луксозен палатков лагер е в хармония със заобикалящата природа. Вдъхновен от ранните европейски заселници от 1800 г., архитект Бил Бенсли проектира Capella Ubud 5* като знак на почит към техния дух на приключения.

НАСТАНЯВАНЕ
Изисканият лагер е повече от хотел. Построен между дървета и скрит отдалече, той пленява въображението на онези, които се стремят към наистина уникално изживяване, което им позволява да се насладят на същността на непокътнатата природна среда на Бали в персонализиран и стилен комфорт. Capella Ubud 5* предлага двадесет и две палатки с една спалня и една хижа с две спални; всички със собствени басейни.

Keliki Valley
Keliki Valley с една спалня разполагат с големи частни отопляеми басейни, външни тераси, вътрешни и външни бани и непокътната гледка към долината. Гостите имат ексклузивен достъп до всекидневната “The Officer’s Tent” и се наслаждават на персонализираното обслужване на Capella Culturist 24 часа в денонощието.

River
Палатки с една спалня с големи открити палуби, вътрешни и външни бани и непокътната гледка. Всички имат зони за хранене на открито, големи кушетки и частни басейни. Гостите имат ексклузивен достъп до всекидневната “Officer’s Tent”, както и персонализираното обслужване на Capella Culturist 24 часа в денонощието.

Rainforest
Rainforest с една спалня имат големи външни палуби, вътрешни и външни бани и непокътната гледка. Всички имат зони за хранене на открито, големи кушетки и частни басейни. Гостите имат ексклузивен достъп до всекидневната “Officer’s Tent”, както и персонализираното обслужване на Capella Culturist 24 часа в денонощието.

Terrace
Terrace с една спалня имат големи външни палуби, вътрешни и външни бани и непокътната гледка. Всички имат зони за хранене на открито, големи кушетки и частни басейни. Гостите имат ексклузивен достъп до всекидневната “Officer’s Tent”, както и персонализираното обслужване на Capella Culturist 24 часа в денонощието.

The Lodge
Хижата се гордее с екзотична, ориенталска китайска цветова схема и дизайн, смесени с терасовиден пейзаж. Хижата предлага впечатляваща безпрепятствена, тучна зелена гледка към долината Келики, всекидневна с отворен план, главна спалня с двойно легло king size, спалня с две единични легла с две двойни легла , две бани (една с японска вана и една с ръчно изкована медна вана) и голяма дървена тераса с две големи кушетки. Частен басейн от 19 кв. м. допълва това настаняване, което е най-подходящо за приключенски настроено малко семейство или заможен пътешественик, търсещ стилно и пищно настаняване и спокойствие сред девствена околност.

ХРАНЕНЕ

Вдъхновени от духа на откривателството, ресторантите добавят неочакван обрат към традиционните вкусове, повлияни от обстановката в джунглата и местното наследство. Сезонните, устойчиво отглеждани съставки са приоритет в Mads Lange, докато Api Jiwa приготвя интимна, автентична азиатска барбекю храна. Насладете се на лагерни закуски около лагерния огън, докато слушате разказ на живо или носталгичен филм.

Mads Lange
Палатковата трапезария на лагера е кръстена в чест на известния датски търговец на подправки, предприемач и миротворец от Бали: Мадс Йохансен Ланге, наричан „Белият крал на Бали“. Ангажиментът за устойчивост се отразява в уважението към околната среда и храната, с която захранваме телата си. Кулинарните майстори в Mads Lange използват невероятен набор от ръчно добити зеленчуци, подправки, билки и домашни птици от съседните ферми, заедно с най-пресните морски дарове, налични от регионалните води.

Api Jiwa
Вдъхновени от санскритската дума, означаваща „огън за душата“, готвачите в Api Jiwa създават вълнуващо азиатско омакасе изживяване, поднесено в интимна, оживена атмосфера. Седнете на масата на готвачите или на частната маса за хранене за съвременни хапки, повлияни от готвенето от фермата до масата, създадени специално за вас.

Mortar and Pestle Bar
Барът Mortar & Pestle край басейна е на ваше разположение с леки и освежаващи закуски заедно с широка гама от коктейли, меню, подбрано да отразява хармонията на съставките и звуците на майката природа, ръчно изработени по традиционни методи.

Campfire
Лагерният огън ви кани да прекарате една вечер под звездите, релаксирайки около огъня и гледайки черно-бели филми, изобразяващи Бали през 1800 г., с горещ шоколад и препечени блатове.

Private Dining
При поискване могат да бъдат организирани частни вечери по поръчка, вариращи от вечери на свещи до частни пикници на превъзходни места и забавни бутикови групи.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 5 нощувки с включени закуски в хотел Capella Ubud 5* в избраната от вас стая.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетни билети София – Индонезия – София.
  • Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *