Amakas Boutique Travel Agency

Кариби

ДОМИНИКАНА

Доминикана е много повече от палми, екзотични плажове, море и океан. Това е държава с вековна и много интересна история. Нация с култура, традиции, обичаи които датират няколко века назад във времето. Доминикана е цветове, усмивки, танци, слънце, пури и ром. 

Държавата на меренгето е най-посещаваната на Карибите, а столицата Санто Доминго е първия град в Америка. В страната има 9 екологични зони, тук е най-сухата, най-горещата и най-студената точка на Карибите.

ДЕСТИНАЦИИ В ДОМИНИКАНА 

МЕКСИКО

Мексико има всичко. Тя е една от най-разнообразните страни в света. Това разнообразие е както културно, отразено в богатите и дълбоки традиции, гастрономията – обявена за обект на световно наследство.

Забавлявайте се, почивайте си, наслаждавайте се на природата и на уникалната атмосфера, опознайте интересната история и се пригответе за едно приключение, което ще остане завинаги в спомените ти.

ДЕСТИНАЦИИ В МЕКСИКО

КУБА

Плажове с бял пясък, ретро коли, салса клубове и тютюневи полета. Куба е различна, специална, уникална… Времето там е спряло.

Ще ви съблазнят прекрасните Кайос (Санта Мария, Левантадо, Ларго…) и красивите колониални градове (Тринидад, Сиенфуегос ..), а столицата, Хавана, ще ви остави без думи. Куба е място, което няма да ви остави безразлични.

ДЕСТИНАЦИИ В КУБА 

юли 21, 2021