Amakas Boutique Travel Agency

РИВИЕРА МАЯ – ДОКОСНИ СЕ ДО КАРИБСКИЯ РАЙ НА МАИТЕ

Знаете ли, че в момента в който стъпите на мексиканска територия животът ви просто става различен? Едно от безбройните места в Мексико, което бихме ти препоръчали да посетиш, без да се замисляме е РИВИЕРА МАЯ.

РИВИЕРА МАЯ е идеалната дестинация за всеки сезон от годината. Тук ще откриеш плажовете, за които винаги си мечтал, ще се потопиш в най-дивата растителност и ще разгледаш много мистериозни архитектурни забележителности.

След като се насладиш на тюркоазените води и безкрайните плажни ивици, те съветваме да посетиш останките от културата на маите. Зрелищни сгради като ЧИЧЕН ИЦА или ТУЛУМ правят тази дестинация очарователна.

Най-известният плаж е ПЛАЯ ДЕЛ КАРМЕН, едно от най-загадъчните места на тази територия и където забавлението е гарантирано, тъй като невероятните му плажове са смесени с ненадминат нощен живот.

Освен това, във всичките си 130 километра крайбрежна ивица можеш да направиш множество водни екскурзии, като шнорхелинг, гмуркане или ако предпочиташ можеш да се забавляваш с делфините или да разглеждаш кораловите рифове. Дори за любителите на спорта има възможност да се практикува голф на един от райските плажове, пред които се открива зашеметяваща гледка. Тези релаксиращи дни ще бъдат придружени от приказни вечери с най-добрия ритъм на Карибите, където ще се насладиш на места, които ще те накарат да танцуваш в най-доброто темпо.

За да направиш ваканцията си повече от перфектна, не може да не опиташ карибска кухня, с най-типичните ястия и най-хубавите вкусове. Мексиканската храна е истински бум за нашите сетива. Препоръчваме ти едни от най-горещите карибски коктейли: Маргарита, Микелада, Коко Локо или Лечугуила.

А за тези които търсят дестинация, за меден месец, РИВИЕРА МАЯ е идеалната опция. Ако искаш да се отпуснеш в автентичен рай, това е мечтаното място за теб. Позволи си да се поглезиш!

Освен това, може също да посетиш някои от тематични
паркове. Уникално изживяване!

Ако търсиш ваканция, пълна със забавление и почивка, резервирай ваканционните си пакети до РИВИЕРА МАЯ, където ще си прекараш незабравимо и няма да съжаляваш. Очакват те хиляди изненади! Все още ли го обмисляш?

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com