Amakas Boutique Travel Agency

CASA SAN AGUSTÍN 5*

biblioteca (1)
deluxe-room
junior-suite-living-room
biblioteca
aurum-spa
piscina
montaje-especial (2)
hotel-main-entrance
lounge-2do-piso
montaje-especial
prestige-suite-living
premium-suite-room
premium-suite-jacuzzi
restaurante-alma-patio
swimming-pool
suite-del-virrey (1)
suite-del-virrey-jacuzzi
suite-prestige
prestige-suite-room-1
restaurante-alma-salon (2)
solarium
restaurante-alma-patio (2)

Ще се насладите на луксозна и спокойна атмосфера в този автентичен бутиков хотел, който е преосмислен, за да запази колониалното наследство непокътнато в три красиви бели къщи, които го съставят. Неговите 20 красиво декорирани стаи и 11 апартамента запазват автентичния колумбийски стил, като същевременно включват модерни услуги и удобства за днешните пътници.

От оригиналните фрески в библиотеката до вековните тавани с дървени греди в стаите, архитектурата на Casa San Agustín напомня за богатата история на града от 17-ти век.

НАСТАНЯВАНЕ

Deluxe
Стаи с декор в колониален стил с детайли, напомнящи за 17-ти век, разположени на 1-ви, 2-ри и 3-ти етаж. Тези стаи разполагат с голямо двойно легло, облечено с най-разкошните чаршафи Frette, както и ексклузивни италиански тоалетни принадлежности Ortigia, LCD телевизор, Wi-Fi. , климатик и душ. Някои с изглед към градината, хола или улицата. Площ на стаята между 409 и 839 квадратни фута.

Junior Suite
Голяма стая с хол. Декориран с колониални детайли, напомнящи за 17-ти век. Разположени на етажи 1, 2 и 3. Тези апартаменти разполагат с двойно легло king size, облечено с най-разкошното спално бельо Frette, както и ексклузивни италиански тоалети Ortigia, разтегателен диван, LCD телевизор, Wi-Fi, климатик и душ. Площ на помещението между 850 и 1001 квадратни фута.

Premium Suite
Ще харесате тези апартаменти с техния красив частен двор с джакузи и красива гледка към вътрешните градини, идеални за двойки или младоженци. Разположени на 1-ви и 2-ри етаж, тези апартаменти разполагат с двойно легло king size, облечено с най-разкошните чаршафи Frette, както и ексклузивни италиански удобства от Ortigia, LCD телевизор, Wi-Fi, климатик и душ. Площ на вътрешната стая до 645 квадратни фута.

Suite Prestige
Голям дуплекс апартамент, идеален за семейства или за споделяне с приятели. Този апартамент разполага с 2 спални, всяка с голямо двойно легло и самостоятелна баня, както и хол-трапезария, балкон с красива гледка към улицата, луксозно спално бельо Frette, италиански тоалетни принадлежности Ortigia, разтегателен диван, LCD телевизор, Wi-Fi -Fi, климатик и душ. Намира се на 2-ри етаж. Площ на стаята между 1539 и 1732 квадратни фута.

Suite del Virrey
Това е най-големият и най-емблематичен апартамент с две легла, който включва съвременни детайли, като същевременно запазва автентичния колумбийски стил. Тази стая е оборудвана с външно джакузи и две красиви тераси с изключителна гледка, луксозно спално бельо Frette, отделна всекидневна и трапезария, както и ексклузивни удобства Ortigia, LCD телевизор, Wi-Fi, климатик и душ.

УСЛУГИ

Удобствата и услугите изцяло допринасят за това изживяването на гостите да бъде незабравимо, докато са отседнали в Casa San Agustín, така че от момента, в който пристигнат, да се почувстват като у дома си и да се насладят на луксозно изживяване.

Частен плаж Acasí
Емблематична дестинация на частен плаж, разположен на остров Бару, крайбрежен район, известен със своите бели пясъчни плажове и тюркоазени води, най-известните в Колумбия, с голямо природно богатство и несравнимо спокойствие. Комбинацията от вкусове на гастрономическата култура на Картахена ще ви зарадва с изискано и несравнимо изживяване. ACASI, е частен плаж, предназначен единствено и изключително за гостите на Casa San Agustín, превръщайки вашето посещение в незабравимо изживяване пред вратите на рая в Карибско море.

Спа център Aurum
AURUM е латинска дума, означаваща “злато” или “светла зора”. Предколумбовите цивилизации са почитали Слънцето като важно божество и в древни времена се е смятало, че Слънцето живее на Земята като златото, универсален символ на най-висока чистота и стойност и е много търсен елемент за алхимията, церемонията и икономиката. Златото е класически символ на красота, богатство и власт.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *