Amakas Boutique Travel Agency

CIRQA 5*

cirqa-relais-chateaux (6)
282973807
20190817-163135-largejpg
216757407
216757234
216755991
228018626
cirqa-relais-chateaux (2)
228020739
228020577
cirqa-relais-chateaux (1)
aposento-room
329244136
cirqa-relais-chateaux (9)
cirqa-relais-chateaux (5)
cirqa-relais-chateaux (7)
cirqa-relais-chateaux (13)
cirqa-relais-chateaux (14)
cirqa-relais-chateaux
cirqa-relais-chateaux (11)
cirqa-relais-chateaux (12)
cirqa-relais-chateaux (10)

Разположен в историческия център на Арекипа, в обект, защитен от ЮНЕСКО, този бивш манастир датира от 1540 г., когато градът е основан. Съживявайки душата на забравен Парадор и вдъхновен от всеотдайния начин, по който монасите биха посрещали пътниците, CIRQA 5* отдава почит на своето наследство, като продължава топлите традиции на Арекипа. Като признателност за своята история, днес Parador съчетава оригиналната си каменна архитектура със съвременни нюанси, за да посрещне гостите.
Уникалният Арекипенен характер на CIRQA 5* и оригиналната архитектура от вулканични скали – датиращи от основаването на града през 1540 г. – са издържали изпитанието на времето. Днес CIRQA 5* е аплодиран за своя удивителен дизайн и архитектура, които съчетани със съвременни нюанси, съставляват душата на имота. Единадесетте стаи, някои от които са с реставрирани високи сводести тавани, обграждат основната тераса и вътрешен двор. На втория етаж El Techo de CIRQA гледа към околните квартали и показва вулканите на града. CIRQA 5* е част от Relais & Châteaux хотелите.

НАСТАНЯВАНЕ

Cirqa 5* разполага с единадесет стаи, центрирани около основната тераса и вътрешен двор. Всяка стая в Parador е вечна почит към стаите на древния манастир и се отличава със собствени уникални характеристики. Стаите са с индивидуален дизайн и мебели и интериор по поръчка. Всички включват смарт телевизор с DirecTV и Netflix, климатик, безжичен високоговорител, органични удобства и безплатни закуски и напитки.

Bóveda
Великолепен и просторен, с оригинални високи сводести тавани, които напомнят за древните времена на Парадор. Всяка разполага със самостоятелна вана и частен кът за сядане.

Aposento
Тези стаи имат своя собствена отличителна индивидуалност и всяка от тях почита своето наследство. Никоя не е като другата. Всички те са просторни и разполагат с високи тавани и лична зона за четене.

Claustro
Интимно и уютно убежище, което предлага всички основни неща, като същевременно наподобява автентичните размери и усещане на оригиналните стаи на монаха, обновени с модерни удобства.

ХРАНЕНЕ

Гастрономията на Арекипа е известна с разнообразното си използване на местни продукти, вкусове и подправки. По подобен начин кухнята на CIRQA е вдъхновена от вкуса на picanterias в провинцията Арекипене, завладяващи същността на региона и неговите класически ястия. Сезонното меню на CIRQA, курирано от Maria Fé García, се фокусира върху семплотата и истинността на местния тероар.

Salón & Terraza
Закуската, обядът и вечерята се сервират в Salón & the Terraza.‍
Съвременният Salón съчетава непринуден кът за сядане с монашеска трапезария и голяма камина. Декорът му се допълва от дълги маси и внимателно подбрани сервизи, които създават органична естетика и спокойна атмосфера. Terraza предлага отворено пространство за сядане и трапезария с комфортно усещане и огнища.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *