Amakas Boutique Travel Agency

COMO LAUCALA ISLAND 5*

main-poo-aerial-facing
main-pool-aerial-infinity
wai-residence-aerial
facilities-main-pool
cs-wellness-treament
residence-exterior
seagreass-residence-two
wai-residence-indoor (1)
wai-residence-exterior
wai-residence-exterior (1)
wai-residence-outdoor
wai-residence-aerial (2)
wai-residence-aerial (1)
dining-seagrass-restaurant
cs-wellness-treament
main-pool-aerial-pool
plantation-residence (2)
plantation-house-ouside
residence-interior-bathroom
main-poo-aerial-facing
rock-lounge-aerial-side
wai-residence-exterior
residence-twin-bedroom
seagrass-plateau-residence
private-dinning-romantic
residence-king-bed-interior
plateau-residence-exterior
wai-residence-aerial (2)

COMO Laucala Island 5* е необикновен природен рай във Фиджи – един от най-големите частни островни курорти в света, само с 25 вили. Той прекалибрира идеята за лукс.

НАСТАНЯВАНЕ

Резиденциите на острова не са хотелски стаи, а 25 самостоятелни къщи, окачени над лагуни, на хълмове, сред тропическа гора и край вълните. Всяка резиденция разполага с елегантен салон, частен басейн, просторна тераса за слънчеви бани и външна баня, с удивителен интериор, вдъхновен от Фиджи, и тропически ландшафт в южната част на Тихия океан.

Plantation Residences Plantation Residences са разположени на собствените си плажове с бял пясък, с просторни жилищни зони с отворен план и невероятна гледка към морето.

Seagrass Residences Seagrass Residences са сгушени сред буйна растителност, с дървени и скални покрития, които свързват вътрешните пространства с бреговата ивица на залива, който гледат.

Plateau Residences Plateau Residences се намират на върха на хълм, като тропическата архитектура заличава границата между домовете и тучната зеленина.

Wai Residence Тази надводна вила с две спални на две нива се носи над изумрудена лагуна с безпрепятствена гледка към морето и залезите, частен басейн, издълбан в скала, и частни докинг съоръжения за курортни лодки.

Udu Residence Тази вила на полуостров е заобиколена от зелени хълмове и тюркоазен океан заради уникалния си скалист костур.

ХРАНЕНЕ Менютата са не просто пълни с вкус; те са съсредоточени около здравето, благополучието и устойчивостта. Домашните продукти на острова влизат във всичките менюта на ресторанти и барове. Всеки престой включва всички заведения за хранене и напитки (освен специални реколти).

Plantation House Дегустационното меню на Plantation House се променя ежедневно, от вкусни пресни класически закуски до изобретателни вечерни менюта. Съчетаването на вина е важна част от преживяването.

Seagrass Lounge and Restaurant Всяко ястие в Seagrass е проектирано да бъде споделено от семейството и включва местна риба, от тартар от жълтопера риба тон до вкусни леко пържени калмари и зелено манго с ядки кашу и пикантен дресинг от лайм. Нашите сашими, суши и тартари с лед са особено популярни.

Rock Lounge Rock Lounge е мястото, където гостите могат да се насладят на коктейли преди вечеря и аперитиви след вечеря на леки ритми, птичи песни и океански вълни.

Beach Bar Философията на Beach Bar е свежа и семпла, използвайки местни съставки и влияния. Това е спокойна обстановка на плажа с два бара: открит бар за сядане с изглед към океана и втори бар до басейна с шезлонги и кабинки. През целия ден се предлагат сокове COMO Shambhala и островни тематични коктейли.

УЕЛНЕС

Островът COMO Shambhala Retreat е празник на многото свежи, подхранващи ресурси, които могат да бъдат намерени във Фиджи. При процедурите се използват билки, камъни, цветя, плодове и почви на острова, като спа центърът е разположен на горист хълм сред птиците.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *