Amakas Boutique Travel Agency

CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND 5*

2-Bedroom-Deluxe-Beach-Villa-Pool-Deck-2-1063x614
2-Bedroom-Deluxe-Beach-Villa-2-rev1-1063x614
Cheese-Wine-Bar-Cheese-Fondue-1063x614
Cheese-Wine-Bar-scaled-e1636523829295-1063x614
CONRAD-MALDIVES-_Deluxe-Beach-Villa_Bathroom_credit-Justin-Nicholas-hi-res-3-1-1063x614
Beach-Villa-Bedroom-1063x614
Beach-Villa-Bathroom-1063x614
beach-dining-1063x614
bride-and-groom-on-bridge-1063x614
Conrad-Maldives_Credit-Seefromthesky-Photographer-1063x614
CMRI_Seaplane_a-1063x614
CMRI_Sunset-Water-Villa-Aerial-Angle_HR-1063x614
Infinity-Pool-Brighter-1063x614
Grand-Water-Villa-with-Pool-Drone-Shot-1063x614
CONRAD-MALDIVES-RANGALI-ISLAND_Beach-Villa_Bathing-Pavilion_Credit-Justin-Nicholas_Hi-Res-1000x614
Deluxe-Beach-Villa-Bedroom-lighter-1063x614
Mandhoo-Spa-Restaurant-Deck-1063x614
Infinity-Pool-Darker-1063x614
overwater-spa-aerial-view-1063x614
Ithaa-Undersea-Restaurant-Landscape-1063x614
lagoon-aerial-view-1063x614
ithaa-undersea-restaurant-hero-1063x614
over-water-spa-dusk-1063x614
Mandhoo-Spa-Restaurant-Sunset-Shot-Drone-1063x614
Private-Beach-Dining-2-1063x614
ithaa-aerial-1063x614
ithaa-undersea-restaurant-1063x614-2
main-pool-1063x614
Mandhoo-Spa-Restaurant-Day-Shot-Drone-1063x614
overwater-spa-treatment-room-1063x614

Отседнете във вила на водата или изпитайте несравнимия островен лукс в The Muraka, първата в света подводна хотелска резиденция. Заобиколете се с океански чудеса в спа стаи със стъклено дъно, нашия подводен ресторант и незабравими приключения в рая.

НАСТАНЯВАНЕ

The Muraka
Открийте The Muraka, първата по рода си луксозна резиденция на две нива с главна спалня, потопена над 4 метра под морското равнище в Индийския океан, като част от резорта Conrad Maldives Rangali Island 5*.
На горното ниво над водата може да се насладите на всекидневни и трапезарии, част от една от най-ексклузивните резиденции в света. Също така разполага с две спални и баня с вана с изглед към океана, външна тераса с инфинити басейн и частен 24-часов иконом.
Долу може да слезете по стълба или асансьор до вашия личен подводен аквариум и архитектурен шедьовър. В подводния етаж ви очакват главна спалня с акрилен купол, френски прозорци в банята и дрешника и специализирани подводни тунели за наблюдение.

Вили и стаи
Открийте райския живот, частни басейни и гледка към Индийския океан. Изберете луксозни вили и апартаменти – разположени на два острова – с плаж, вода или спа център.

Two Bedroom Deluxe Beach Villa with Pool
Архитектурно проектирана да бъде в хармония с естествената среда, тази просторна вила е идеална за семейства. Разполага със слънчева главна спалня със стъклени френски прозорци и свързваща втора спалня с две единични легла и вградени гардероби. Излежавайте се край частния си басейн или се насладете на освежаващо плуване на плажа, който е на няколко крачки от вашата вила. Тази елегантна и съвременна вила се намира на по-оживения остров Rangali-Finolhu и предлага две просторни бани с двойна тоалетна, в комплект с вътрешен и външен душ тип дъжд. Тази луксозна вила с размери от 300 кв.м. настанява 4 гости.

Beach Villa
Сгушена сред люлеещи се палми и тропическа зеленина на остров Rangali-Finolhu, тази вила предлага директен достъп до плажа и тюркоазената вода на Индийския океан. Отпуснете се в просторната спалня със стъклени френски прозорци, потопете се в шума на вълните на интимната външна тераса или се насладете на уникална баня на открито с душ тип тропически дъжд и луксозен открит павилион за къпане със сламен покрив. Плажните вили са разположени от двете страни на острова, като от някои се вижда сутрешния изгрев, докато други показват грандиозния вечерен залез. С размери от 150 кв.м., тази луксозна вила настанява 4 гости.

Deluxe Beach Villa with Pool
Убежище за истинско тропическо удоволствие. Делукс вилата на плажа предлага просторна изпълнена със слънчева светлина спалня с директен изглед към поклащащите се палми и уединена градина с тучна зеленина. Излежавайте се край частния си басейн или се насладете на освежаващо плуване на плажа, който е на няколко крачки от вашата вила.
Разполага с просторна баня с двойна тоалетна, оборудвана с вътрешен и външен душ тип тропически дъжд и павилион за почивка на открито. Тази луксозна вила с размери от 300 кв.м. настанява 3-ма възрастни или 2-ма възрастни и 2 деца.

Three Bedroom Beach Suite with Pool
Перфектна е за по-големи семейства или група приятели, които търсят повече пространство, за да се отпуснат под малдивското слънце. Тази вила с три спални е допълнена от основна всекидневна, трапезария и напълно оборудван кухненски бокс. Спалните са свързани помежду си и разполагат с тераса и два инфинити басейна с директен достъп до частен плаж. Разположен на по-оживения остров Rangali-Finolhu, плажният апартамент предлага три бани с двойна тоалетна, в комплект с вътрешен и външен душ тип дъждовен душ. Тази луксозна вила с размери от 668 кв.м. настанява 6 гости.

Sunset Water Villa with Pool
Събудете се с успокояващия звук на океана със слънцето, надничащо през частната ви тераса, предлагаща безпрепятствена гледка към безкрайно синьо море и небе. Тази вила се намира на остров Рангали, нашия уединен остров само за възрастни, предлагащ идеалната обстановка за романтично бягство за двойки. Прекарайте деня в гмуркане с шнорхел направо от стъпалата на вашата слънчева тераса и плувайте с екзотични риби в кристално чиста вода или просто се отпуснете и релаксирайте покрай инфинити басейна. Тази водна вила е на кокили и разполага с просторна стая със зона за отдих, стъклено бюро, поставено върху под със стъклени панели с гледки към океана отдолу и баня с вана с изглед към океана, душ тип тропически дъжд и двойна мивка. Минималната разрешена възраст за престой във водните вили на остров Рангали е 16 години. С площ от 86 кв.м., тази луксозна вила настанява 3-ма възрастни.

Sunrise Water Villa
Идеална за младоженци, тази вила предлага целия лукс на романтичния живот на остров. Потопете се в безпрепятствената гледка към лагуната от уединението на вашето джакузи или релаксирайте на частната си тераса. Станете свидетел на невероятен изгрев всяка сутрин и прекарайте деня в гмуркане с шнорхел с екзотични риби в кристалната лагуна. Разположена на остров Рангали, нашия уединен остров само за възрастни, тази водна вила на кокили разполага с просторна стая с всекидневна зона и баня с вана с изглед към океана, душ тип тропически дъжд и двойна мивка. Минималната разрешена възраст за престой във водните вили на остров Рангали е 16 години. С площ от 86 кв.м., тази луксозна вила настанява 2-ма възрастни.

Superior Water Villa with Pool
Прекарайте спокойни дни на вашата уединена тераса, гледайки спиращия дъха малдивски залез, докато бавно избледнява в безкрайния хоризонт. Тази вила се намира на остров Рангали, нашия уединен остров само за възрастни, предлагащ идеалното бягство за двойки. Плувайте с екзотични риби в кристално чиста вода направо от вашата вила или просто се отпуснете край инфинити басейна. Тази водна вила със сламен покрив е на кокили и разполага с просторна стая с всекидневна и баня с вана с изглед към океана, душ тип тропически дъжд и двойна мивка. Минималната разрешена възраст за престой във водните вили на остров Рангали е 16 години. С размери от 76 кв.м., тази луксозна вила настанява 3-ма възрастни.

Deluxe Water Villa with Pool
Проектиран за двойки, търсещи най-доброто луксозно изживяване от престоя над водата. Тази вила предлага прекрасна гледка към безкрайния океан и създава идеалния фон на спиращия дъха малдивски залез. Разположена на остров Рангали, нашия уединен остров само за възрастни, тази водна вила със сламен покрив е поставена на кокили и разполага с просторна стая с всекидневна, тераса със стъпала, водещи до кристално чистата вода, частен инфинити басейн и баня с вана с изглед към океана, душ тип тропически дъжд и двойна мивка. Минималната разрешена възраст за престой във водните вили на остров Рангали е 16 години. Тази луксозна вила с размери от 115 кв.м. настанява 3-ма възрастни.

Grand Water Villa
Заобиколена от тюркоазената вода на Индийския океан, тази водна вила е въплъщение на живота на острова. Легнете на частната си тераса със стъпала, водещи директно към кристалния океан под вас или се отпуснете във джакузито, предлагащо непрекъсната гледка към хоризонта. Влезте в просторната всекидневна, свързана с разкошна баня, която разполага с дрешник, луксозна слънчева вана с душ тип тропически дъжд и двойни мивки, водеща до светла и елегантна главна спалня. С площ от 150 кв.м., тази луксозна вила настанява 3 гости.

2 Bedroom Grand Water Villa
Идеална за почивка за семейства, тази просторна вила предлага две отделни спални. Слънчева главна спалня с едно голямо двойно легло се отваря към просторна тераса и джакузи, докато втората спалня разполага с две единични легла. Съвременният дизайн съчетава прохладно усещане на закрито и на открито и океанът винаги се вижда. Тази вила е разположена на кокили и предлага елегантни спални, свързани с две разкошни бани, които разполагат с дрешник, луксозна слънчева вана с душ тип тропически дъжд и двойна тоалетна баня. С размери от 150 кв.м., тази луксозна вила настанява 4 гости.

Grand Water Villa with Pool
Романтично убежище над лазурните води. Тази водна вила е идеална за двойки, които искат да си почиват край инфинити басейна, докато гледат спиращия дъха малдивски залез или да се спуснат от стъпалата на слънчевата тераса и да плуват с екзотични риби в кристално чистата лагуна. Предлага просторна всекидневна зона, свързана с разкошна баня, която разполага с гардеробна зона, луксозна слънчева вана с душ тип тропически дъжд, водеща към светла и елегантна главна спалня. С площ от 150 кв.м., тази луксозна вила настанява 3 гости.

2 Bedroom Grand Water Villa with Pool
Луксозна вила с изобилие от пространство, предлагаща две отделни спални, идеална за семейства. Осветената от слънцето главна спалня с едно голямо двойно легло се отваря към широка тераса, докато втората спалня разполага с две единични легла. Прекарайте релаксиращи дни в освежаващия инфинити басейн, гледайки спиращия дъха малдивски залез или плувайте с цветни екзотични риби в кристално чиста вода направо от вашата вила си. Предлага елегантни спални, свързани с две разкошни бани, които разполагат с дрешник, луксозна слънчева вана с душ тип тропически дъжд и баня с двойна тоалетна. С размери от 150 кв.м., тази луксозна вила настанява 4 гости.

Premier Water Villa with Pool
Открийте истинското уединение с изобилие от пространство за почивка и релаксация в тази вила на брега на океана. Отпуснете се на просторната тераса, която осигурява директен достъп до тюркоазените води на Индийския океан или просто релаксирайте край инфинити басейна. Намираща се на остров Рангали, нашия уединен остров само за възрастни, тази водна вила е разположена на кокили и предлага елегантна стая с всекидневна зона, трапезария на открито, гардероб и баня с вана с изглед към океана, душ тип тропически дъжд и двойни мивки. Минималната разрешена възраст за престой във водните вили на остров Рангали е 16 години. Тази луксозна вила с размери от 152 кв.м. настанява 3-ма възрастни.

Two Bedroom Rangali Ocean Pavilion with Pool
Това място е предназначено за големи семейства или група приятели. Прекарайте слънчевите дни, излежавайки се около привлекателния инфинити басейн и обширната тераса за слънчеви бани с безпрепятствена гледка към Индийския океан. Плувайте с цветни екзотични риби в кристално чиста вода направо от вашата вила или просто се понесете в симфонията на спокойната атмосфера. Намираща се на остров Рангали, нашия уединен остров само за възрастни, тази водна вила е разположена на кокили и предлага две спални с централна всекидневна с подове със стъклени панели, които разкриват океана отдолу, напълно оборудван кухненски бокс, външно джакузи, трапезария на открито и две бани с вани с изглед към океана и душове тип тропически дъжд. Проектиран с изобилие от пространство, семейства или група приятели могат да се отпуснат на откритата тераса, докато гледат невероятния залез на Малдивите или да се насладят на разкошна вечеря на открито, приготвена от техния частен готвач, под звездното небе. Тази луксозна вила с размери от 451 кв.м. настанява 6 гости.

ХРАНЕНЕ

Лидер в света на гастрономията, резортът е дом на наградени ресторанти и Ithaa, първото в света подводно изживяване за хранене. Подобрете престоя си с частно хранене и нашите най-добри предложения от луксозната кухня.

Ithaa Undersea Restaurant
Вечеряйте във водната страна на чудесата в първия в света подводен ресторант.

Ufaa by Jereme Leung
Опитайте съвременно меню, вдъхновено от отличителните провинции на Китай, представено от знаменития готвач Джеръм Леунг.

Sunset Grill
Разположен на кокили над коралов риф, този ресторант на открито предлага пресни морски дарове и меса с внимателно изработена винена листа.

Mandhoo Spa Restaurant
Разположен над лагуната, Mandhoo предлага специално изработени менюта, предназначени да подхранват и енергизират.

Koko Grill
Шестстепенна японска вечеря под звездите.

Vilu Restaurant & Bar
Посветен е на изкуството на съчетаването на храна и вино, включва кухня, вдъхновена от Италия.

The Quiet Zone
Специално за над 16 годишни, насладете се на хранене през целия ден или позволете на нашия миксолог да създаде коктейл по поръчка.

Rangali Bar
Пренесете се на следващото ниво в този плажен бар.

The Cheese & Wine Bar
Най-добрата комбинацията. Насладете се на най-добрите сирена в света, съчетани с изискани вина.

Wine Cellar
Първата подземна винарска изба на Малдивите с ненадмината частна трапезария.

Atoll Market
Шоу-спектакли на шведска маса, осигуряващи кулинарна обиколка на света за закуска и вечеря.

Beach Dining Events
Изберете омар с шампанско или сет меню във вашата частна обстановка.

СПА ЦЕНТЪР

Разположен над девствените води, заобикалящи нашите острови, Over Water Spa е олицетворение на нашата философия за лукс.

Докато пресичате моста до един от нашите четири частни апартамента, напрежението в ума, тялото и душата ви започва да се разсейва, докато се отделяте от светското и стъпвате във възвишеното.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

● 7 нощувки с включени закуски в хотел Conrad Maldives Rangali Island 5*.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

● Самолетен билет София – Мале – София.

● Трансфери летище – хотел – летище.

* Цените и датите на отпътуване подлежат на препотвърждение.

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com