Amakas Boutique Travel Agency

COUNTRY CLUB LIMA HOTEL 5* – The Leading Hotels of the World

suite-don-perignon (1)
hotel-country-club-dia
habitacion-gobernador
bar-ingles
country-club-lima-hotel (13)
country-club-lima-hotel (1)
country-club-lima-hotel (3)
country-club-lima-hotel (2)
country-club-lima-hotel (5)
country-club-lima-hotel (7)
country-club-lima-hotel (8)
country-club-lima-hotel (4)
country-club-lima-hotel (6)
country-club-lima-hotel (10)
country-club-lima-hotel (11)
country-club-lima-hotel (12)
country-club-lima-hotel (14)
country-club-lima-hotel (16)
country-club-lima-hotel (18)
suite-don-perignon (3)
suite-don-perignon
suite-don-perignon (10)
suite-don-perignon (8)
suite-don-perignon (7)
suite-presidencial (1)
suite-don-perignon (6)

Отсядането в хотел Country Club Lima 5* е да вдъхнете история, изкуство и ексклузивност. Да останете в хотел Country Club Lima 5* означава да живеете част от историята на град като Лима: космополитен, исторически, уникален. Това е латентна икона, която продължава да се трансформира, съхранявайки в ъглите си легенди, посещения на известни личности и безброй социални събирания, преживявани в един от най-ексклузивните райони на столицата.

НАСТАНЯВАНЕ

Удоволствието да почиваш, да мечтаеш, да съществуваш. Всяка стая е уникална сама по себе си. Произведения на изкуството, фини гоблени и мекотата на спалното бельо и перата създават изживяване, потопено в лукс.

New Classic
С елегантна декорация, стаите New Classic въплъщават вечния лукс на хотел Country Club Lima. Просторни и светли, те предлагат всички удобства, за да обогатят престоя ви.

Grand New Classic
Grand New Classic Suites ви канят да се потопите в същността на град като Лима. С изглед към града или голф игрището, те предлагат уникална атмосфера на изтънченост и интимност.

Legacy Suite Golf View
Legacy Suites Golf View представлява перфектен баланс, за да ви зарадва в просторно пространство, изпълнено с блясък. В допълнение, те имат кът за сядане и изключителна гледка към голф игрището.

Grand Heritage Suite
Grand Heritage Suites са обширни и светли, декорирани с елементи, които ви потапят в богатата перуанска култура. Независимата среда и гледката към градината ги правят идеалното място за почивка.

Golf View Presidential Suite
Представяме ви уникално, просторно и наскоро реновирано помещение. Изпитайте сами величието и удоволствието от престоя си в единствения президентски апартамент с голф изглед в Перу.

ГАСТРОНОМИЯ

Водещият ресторант на мястото, място, което трябва да посетите в гастрономическата обиколка на Лима. Награденият екип от професионалисти доближава посетителите до завладяващата и уникална вселена на една гастрономия, която изненадва целия свят. С предложение за автентична перуанска храна и най-доброто от международната кухня може да се насладите на истинско кулинарно изживяване. Очакваме ви по всяко време на деня, за да се насладите на обилна закуска сутрин, експериментален обяд в салона или незабравима вечеря на една от най-емблематичните тераси в града.

Bar Inglés
Това е едно от местата, които са най-запомнени от перуанската литература от втората половина на 20 век. Но отвъд фантастиката, приятелският и обгръщащ мрак на дървените му стени, както и топлината и пъргавината на неговия бар, превърнаха английския бар в класика на нощния живот в Лима. Нежното осветление и нежната музика го правят перфектна обстановка за интимни срещи и разговори, придружени от едно от най-известните писко в столицата.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *