Amakas Boutique Travel Agency

EDEN ROCK ST BARTHS 5*

eden-rock-beach-romainréglade-2
eden-rock-beach-romainréglade-11
eden-rock-beach-romainréglade-10
eden-rock-sand-bar-restaurant-picture-by-jeanne-le-menn-7
eden-rock-beach-romainréglade-5
eden-rock-beach-romainréglade-4
eden-rock-beach-cabine-jeanne-le-menn-1
eden-rock-beach-romainréglade-1
eden-rock-extérieurs-jour-jeanne-le-menn-5
eden-rock-beach-romainréglade-8
eden-rock-boutique-jeanne-le-menn
eden-rock-sand-bar-restaurant-picture-by-jeanne-le-menn-1
eden-rock-st-barths-aerial-view-romainreglade
er-spa-jeanne-le-menn-2

Със своето грандиозно местоположение в залива Сейнт Джийн, Eden Rock St Barths е нарицателно за единствено по рода си гостоприемство, откакто френския карибски летец-авантюрист и търсач на съкровища Реми де Ханен за първи път посрещна гости в дома си в Eden Rock на океана през 50-те години на миналия век. Мястото бързо се утвърди като предпочитано частно и дискретно място за много бляскави холивудски герои.

Eden Rock – St Barths се намира на скалист нос, заобиколен от бели пясъчни плажове, чисто море и невероятни коралови рифове, пълни с цветен див морски живот. В самото сърце на острова St Jean кани гостите да се разходят до магазините, бутиците, баровете и ресторантите, разположени в близкото селце.

Eden Rock – St Barths е идеална дестинация за семейства, предлагаща релакс, игра и удоволствие. Хотелът приветства деца от всички възрасти, като им предоставя голямо разнообразие от забавни игри и дейности от бодибординг до пясъчен замък-сграда.

НАСТАНЯВАНЕ

Eden Rock – St Barths е уникален ултралуксозен хотел с 37 различни стаи, апартаменти и вили със стилна индивидуалност, разположени на скалата, по протежение на плажа или в буйни крайбрежни градини. Интериорът на всички помещения за настаняване изразява лукс с богати и разнообразни материали, произведения на изкуството, библиотеки с книги.

Eden Rooms
Тези три свежи и прекрасни нови стаи, сгушени над Sand Bar & Rémy Bar – сърцето на хотела – се казват Tristan, Arthur и Theodore.

Plantation Rooms
На няколко метра от белите пясъчни плажове на Eden Rock и заобиколени от поддържани тревни площи и цветни и ароматни градини, тези стаи се намират на приземния етаж на двуетажните плантационни къщи.

Beach Rooms
Това е вашата плажна колиба в стил Eden Rock. Тази марка лукс осигурява всичко необходимо на изтънчения пътешественик по света. Прохладният интериор на Jane Matthews е свеж и стилен с развяващите се меки тъкани.

Rock Rooms
Тези стаи са сред най-добрите стаи в Сейнт Бартс, тъй като са разположени точно на скалата, където започва историята на Eden Rock. Кацнала над морето, всяка стая показва своя индивидуален стил.

Spencers Room
Кацнала на скалата, тази просторна стая разполага със самостоятелен вътрешен двор в задната част и балкон с изглед към залива Сен Жан.

Captains Room
Вдъхновена от дизайна на ветроходна яхта, тази каюта е наскоро пренаредена и сега е отличителна единична спалня с подове от тиково дърво, месингови илюминатори и кожени морски седалки. „Палубата за частни собственици“ има нов инфинити плувен басейн.

Rock Suite – Treetops
Разположена в сърцето на Eden Rock, разполага с привлекателна тераса, обзаведена с удобни шезлонги и сред светилище от растителност.

Rock Suite – Flamboyant
Място със собствен басейн, библиотека, зелен Mayfair Chesterfield. Flamboyant е точно в сърцето на имота.

Legacy Suite – Garbo
Апартаментът Greta Garbo е проектиран в бляскав холивудски стил от 30-те години на миналия век. Актрисата наистина е използвала това място, когато е отседнала в Eden Rock и е „пожелала да бъде сама“.

Legacy Suite – De Haenen
Със смелата си обстановка, разположена на самия ръб на скалата, достъпът до това магическо убежище е направен дискретно до прекрасния нов E Rock Spa.

Premium Suite – Fregate
Fregate е изящно разположен апартамент с една спалня, разположен на три нива със спалня в средата.

Premium Suite – Fontaine
На скалата, обърната към морето, малък фар показва входа на този уникален апартамент. Убежище за двойки, с допълнителна кабина за посрещане на деца или тийнейджъри.

Diamond Suite – Michaels
Наскоро преустроен отворен апартамент с източна гледка, който ще ви накара да разгърнете постелката за йога на палубата на вашия басейн при изгрев слънце.

Diamond Suite – James
Този просторен апартамент, подобен на яхта, е вкусен сблъсък на енергии от миналото и настоящето.

Diamond Suite – Waterlily
Прохладно място на плажа St Jean, където можете да гледате как плажът минава покрай вас, докато се припичате и релаксирате във вашия инфинити басейн.

Signature Suite – Pippa
Pippa Suite е ултралуксозна кабина на суперяхта от световна класа…

Signature Suite – Jane
Този уникален апартамент е проектиран с идеята за „суперяхта на сушата“.

Signature Suite – Howard Hughes
Необикновеният апартамент на Хауърд Хюз (Хауърд е живял в него…) се намира на самия връх на основната сграда, кацнал на скалата.

Signature Suite – Christopher Columbus
Christopher Columbus е основен апартамент и се намира в емблематичната главна къща, кацнала на върха на скалата с безкрайни гледки към тюркоазеното море на залива St Jean.

Heavenly Beach Houses
Jasmin Orchid и Ixora са вили на две нива с изглед през тревните площи и през кокосовите дървета към пясъчния плаж и тюркоазената вода на Карибско море.

Beach House – Frangipani
Разположена на плажа, тази голяма вила е идеална за наслада със семейството и приятелите, позволявайки на всеки гост да бъде независим от време на време, докато споделя ваканция с близки.

Villa Nina
Вила Нина е невероятно красива ултралуксозна къща с 3 апартамента, идеално разположена на плажа.

Villa Rockstar
Добре дошли в невероятната и специална Villa Rockstar – огромна 1480 m² ултралуксозна къща, описана като наподобяваща „яхта за двеста милиона долара на сушата“.

ХРАНЕНЕ

Ресторант Sand, бар и салон Rémy и барът on the Beach блестят в отразеното синьо на Карибите. Кухнята е ръководена от световноизвестния майстор-готвач Жан-Жорж Вонгерихтен, който е пример за кариера, направена звездна с успешното развитие на кухни и ресторанти със звезди Мишлен от Ню Йорк до Чикаго до Токио и Сао Пауло и чрез писане на основополагащи готварски книги плюс представяне на телевизионни готварски предавания…

Sand Bar
The Sand е кулинарното сърце на хотела и неговата уникална обстановка представя характера на St Barths и неговия спокоен плажен стил.

Rémy Bar & Salon
Наречен на първия и единствен друг собственик на Eden Rock преди семейство Matthews, чисто новият Rémy Bar & Salon почита приказно дивия пионерски дух на основателя.

Beach Bar
Като най-емблематичният пясъчен участък на St Barths, St Jean Beach е сигурно убежище, когато става дума за каране на падълборд в чистото море, гмуркане с шнорхел около кораловите рифове или почивка под всепроникващото топло слънце.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *