Amakas Boutique Travel Agency

EL NIDO RESORTS PANGULASIAN ISLAND 5*

01.-Pangulasian-Island-Aerial-View-1
06.-Pangulasian-Island-Amianan-Restaurant-1
03.-Pangulasian-Island-Beach-and-Canopy-Villa-Facade-1
12.-Pangulasian-Island-Canopy-Villa-Buggy
pangulasian-island-s
12.-Pangulasian-Island-Kalaw-Villa-Private-Pool-and-Sala2
pangulasian-island-s (3)
09.-Pangulasian-Island-Canopy-Villa-Bathroom
16.-Pangulasian-Island-Lounge-Area2
pool-bar--v7402182
14.-Pangulasian-Island-Beach-Villa
17.-Pangulasian-Island-Pool-Villa-Bedroom-Area
22.-Pangulasian-Island-Main-Pool
aerial-shot-of-pool-and
pangulasian-island-s (5)
the-hotel--v7402234
pangulasian-island-s (2)
13.-Pangulasian-Island-Room-Interior
pangulasian-island-s (1)

Pangulasian Island е еко-луксозният островен резорт на El Nido Resorts в Bacuit Bay, Ел Нидо. Резортът е разположен срещу девствен плаж и на фона на тропическа гора. Известен също като „Островът на слънцето“, Пангуласиан има спираща дъха гледка както към изгрева, така и към залеза. Забавлявайте се в 750-метровия плаж с бял пясък и бъдете изумени от морското светилище точно на прага му. Претенциозните гости ще бъдат третирани с луксозни удобства и безупречно и персонализирано обслужване на остров Пангуласиан. Резортът предлага общо 42 луксозни помещения за настаняване, построени със съвременен филипински и авангарден „зелен“ дизайн.

НАСТАНЯВАНЕ

Остров Пангуласиан разполага с 42 луксозни помещения за настаняване, построени в съвременна филипинска архитектура. Има осем вили с балдахин, кацнали на кокили над гората, и 24 вили на плажа и шест вили с басейн близо до водата. Всяка вила е с площ от 65 кв.м плюс 15 кв.м самостоятелен балкон и може да побере до трима души. Характеристиките и удобствата на вилата включват Wi-Fi достъп, сателитна телевизия, докинг станция за iPod, минибар и удобства за приготвяне на кафе и чай.

Kalaw Villa
За пълно уединение резервирайте вилите Kalaw, разположени в уединен залив в западния край на остров Пангуласиан. Този клъстер от четири частни вили споделя басейн с площ от 85 кв.м и зала Kalaw с площ от 55 кв.м, която може да се използва за частни събирания.

Canopy Villa
Известни още като вили на дърветата, тези стаи са кацнали на 15-18 метра от земята и имат най-обширната гледка към зеленината на острова. Вилите са достъпни с бъги, водещи до дървена крайбрежна алея, която се вие през гората. Canopy Villa е единственият тип настаняване, който предлага вана.

Beach Villa
Beach Villas осигуряват незабавен достъп до девствения плаж на Pangulasian. Те също така са удобно разположени близо до центъра на резорта, където се намират инфинити басейна, бара на плажа и грила край басейна.

Pool Villa
Всяка вила с басейн има 22-кв.м частен басейн, свързан с балкона. Насладете се на невероятна гледка към залива Бакуит от по-уединено, тихо място. Насладете се на спокойствието на острова, докато чувате нежния плисък на вълните, докато релаксирате в личния си басейн.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

● 5 нощувки със закуски в хотел El Nido Resorts Pangulasian Island 5*.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

● Самолетен билет София – Филипини – София.

* Цените подлежат на препотвърждение.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *