Amakas Boutique Travel Agency

EMILIANO RIO 5*

121080985
137109438
emiliano hotel
137109144
137103045
137109373
137102956
137109061
107745318
137102994

Ексклузивен хотел, който носи на Рио ново ниво на изтънченост, ексклузивност, обслужване и комфорт, като комбинира уникална и интегрирана концепция за луксозен хотел с курортен плаж.

Emiliano Rio е на привилегировано място на плажа Копакабана, на брега на океана, само с 90 изключителни и уютни стаи. Съвременният дизайн благоприятства естествената светлина и свързва гостите с прекрасния град.

НАСТАНЯВАНЕ

Ocean Master Suite
Съвременният дизайн на Emiliano Rio съзерцава природните красоти. Ocean Master Suite има привилегирована гледка към океана и зашеметяващия плаж Копакабана. За да се осигури комфорт на гостите, апартаментът разполага със спално бельо от египетски памук с плътност 400 нишки, акустични прозорци и балконски врати и най-съвременен климатик. Разполага с всекидневна, тоалетна, кухня и балкон. Банята е интегрирана със стаята, разпространявайки светлина в цялото жилище, предлагайки най-доброто изживяване във ваната.

Ocean Spa Suite
Целият комфорт на Emiliano с уникалното изживяване на SPA Santapele. Разположен на последния етаж на Emiliano с привилегирован изглед към прекрасния плаж Копакабана.

Courtyard Spa Junior Suite
Уникалното преживяване на Емилиано, съчетано със SPA процедури Santapele. Перфектен за романтични моменти, Courtyard SPA Junior Suite предлага изключителна спа услуга.

Ocean Emiliano Suite
Апартаментът, който носи името на хотела, е синоним на едно незабравимо изживяване. Привилегированата гледка към плажа Копакабана с комфорт в стаята, създаваща обстановка, която само Emiliano може да предложи.

Ocean Junior Suite
Ocean Junior Suite предлага зашеметяваща гледка към плажа Копакабана, с просторен балкон, за да се насладите на красивия пейзаж. Комфортът и благосъстоянието са основни елементи.

Ocean Deluxe
Ocean Deluxe предлага очарователна гледка към плажната ивица на Копакабана. От балкона на тази стая ще можете да имате уединение и да не пропускате невероятната гледка към Рио. Луксозна баня, интегрирана с просторни стаи, разпространяваща уникално осветление в цялата амплитуда на помещенията. Интегрираната всекидневна кани гостите на уютно изживяване. Комфортът и най-доброто изживяване при спане идват с лекота: в личния релаксиращ оазис на гостите, шумоизолиращи плъзгащи се врати, климатик е най-висок възел, както и спално бельо от 100 процента египетски памук 400 нишки.

Deluxe Twin or King Courtyard
Уникално изживяване на комфорт и благополучие. Deluxe Twin/King Courtyard предлага безупречната структура на Emiliano с едно или две двойни легла. Банята е с мокро помещение, което очарова с дизайн и пространство.

ХРАНЕНЕ

Ресторант Emile предлага съвременна кухня с висококачествени съставки и органични продукти, всички приготвени под грижите на известния готвач Деймиън Монтесер. Красива вертикална градина оформя вътрешната среда, а на открито балконът получава бляскавата атмосфера на Рио де Жанейро. Любезното обслужване се грижи за изтънчения вкус на любителите на кухнята от кариока.

Emile Restaurant
Елегантният ресторант предлага съвременна, креативна и деликатна кухня с рецепти, които изразяват най-добрите бразилски вкусове и съставки с изключително качество. Менюто на Emile цени местните съставки, пресните и ръчно изработени продукти, приготвени с креативната грижа на главния готвач Камило Ванаци, като същевременно непрекъснато се стреми да подобрява своите техники, като представя малко по-смела кухня с поразителни вкусове и цветове, комбинация от текстури и невероятно представяне. Връзката с град Рио де Жанейро е много силна в гастрономията, като се ценят продуктите от крайбрежието на Рио и се зачита сезонността. Разделена на две пространства с уютна атмосфера, огромна вертикална градина възпроизвежда усещането за атлантическата гора около масите. Стартирани в последния мебелен салон в Милано, столовете „Lampião“, проектирани от самия Артур Касас, съставляват уникалната декорация на Emile. През уикендите и празниците Емил предлага и вкусен брънч!

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *