Amakas Boutique Travel Agency

FAENA HOTEL BUENOS AIRES 5*

8560920
8560942
8560976
8560938
8597137
8667525
8560895
8560923
8560918
8560913
8560935
8560959
8593731
8597138
9619369
8667533
283228302
vista-desde-el-parque
417081843
283228296
10954103
10953633 (1)
283228312
373598084
417081653
10954108
147813627

В сърцето на пикантния Пуерто Мадеро в Буенос Айрес ще намерите Faena 5* – колоритен, вълнуващ и еклектичен луксозен хотел, който е избран за един от петте най-добри хотела в Аржентина от читателите на Condé Nast.

НАСТАНЯВАНЕ

Сложните ръчно бродирани покривки и богато текстурираните килими и завеси придават на всяка стая бляскав вид, докато баните с арабескато мрамор и персонализираните удобства превръщат дори бързите бягства в незабравими изживявания.

Park View Room
Стаите с изглед към парка разполагат с минималистично обзавеждане от чиста бяла кожа и деликатни ръчно бродирани занаятчийски украшения, които блестят в контраст с наситените кабаретни червени килими и кадифени завеси, рамкиращи живописни гледки към градините Пуерто Мадеро. Вдъхновени от античността филигранни огледала, подове от твърдо дърво лапачо и бани с мрамор в стил арабескато създават убежище, изпълнено с отличителна елегантност Porteño.

Skyline View Room / Skyline View Twin Room
Насладете се на великолепен залез над простиращия се хоризонт на града от уютна седалка до прозореца, пъхната между плюшени червени кадифени завеси в просторна стая с гледка към хоризонта. Чисто бели кожени шезлонги и вдъхновени от античността мебели олицетворяват класическата елегантност на Porteño с гравирани филигранни огледала, деликатни ръчно бродирани занаятчийски подове и подове от твърдо дърво лапачо.

Duplex Suite
Разположен на първия етаж на хотела, Duplex Suite предлага два етажа с пищен комфорт с богат кабаретен декор от червено кадифе и чисто бели кожени мебели. Вдъхновени от античността филигранни огледала, деликатни ръчно бродирани занаятчийски подове и подове от твърдо дърво лапачо улавят носталгичния дух на съседния квартал Сан Телмо. Луксозни бани с мрамор арабескато и големи прозорци с картини с изглед към короните на града от вековни дървета предлагат спокойна почивка, за да се насладите на великолепието на Буенос Айрес.

Loft Studio
Loft Studio е светещ апартамент с невероятна гледка към силуета на града или буйни градини. Драпиране от червено кадифе, наситено черешово дърво и деликатни ръчно бродирани занаятчийски подове допълват подовете от твърдо дърво лапачо и детайлите от мрамор арабескато, за да създадат ефирно убежище, идеално за гости с дълъг престой. Проектиран с всекидневна, трапезария и кухня, заедно с Loft Studio предлага на гостите автентично жилищно изживяване в Буенос Айрес.

Corner Studio
Corner Studio е светъл апартамент с френски прозорци с изглед към силуета на града и изключителния плувен басейн на хотела. Минималистични чисто бели кожени мебели и деликатни ръчно бродирани занаятчийски хвърляния блестят в контраст с червения кадифен диван и завеси. Филигранни огледала, подове от твърдо дърво лапачо и бани с арабескато мрамор създават ефирно жилищно пространство, идеално за продължителен престой.

Porteño Suite
Porteño Suite е жизнена хармония от светлина, цвят и стъкло. Дързък диван от червено кадифе и подходящи завеси омекотяват мебелите от чиста бяла кожа с позлатена облицовка. Вдъхновени от античността филигранни огледала, подове от твърдо дърво лапачо и деликатни ръчно бродирани занаятчийски хвърляния добавят разцвет на изисканост на Буенос Айрес към пространството. Експонатът на апартамента е зашеметяваща, свободно стояща вана по поръчка в центъра на баня от арабескато мрамор.

Grand Duplex Suite
Grand Duplex Suite е двуетажно убежище с разкошен кабаретен декор от червено кадифе и чисто бели кожени мебели с вдъхновени от античността филигранни огледала, подове от твърдо дърво лапачо и бани с мрамор арабескато. Забавете се над гледките към залеза на пристанището на Пуерто Мадеро от просторната всекидневна или бавно се отпуснете на горния етаж с коктейл от ретро количката за напитки. Отдайте се на релаксация, сгушена в деликатни ръчно бродирани занаятчийски покривала и персонализирано спално бельо Faena или накисване в огромна джакузи за двама.

Tower Suite
Оптичен кристален полилей тип сълза с променящи се цветове характеризира сливането на вечната романтична елегантност на Tower Suite със съвременния стил на Буенос Айрес. Ексклузивният триетажен апартамент е съблазнителна комбинация от богато тъмно дърво с чисти линии и светещи кристални свещници. Впечатляваща баня, облицована с арабескато мрамор, с голяма хидромасажна вана и открит душ с водопад краси целия втори етаж. Дневната и главната спалня разполагат с мебели от червено кадифе с позлатени акценти и живописна гледка към екологичния резерват Costanera Sur.

Presidential Suite
Облечен в червено кадифе с позлатени акценти и блестящи полилеи, президентският апартамент е богато убежище на изискан комфорт. Изящно пространство за провеждане на частно събиране в модата на Belle Époque, този апартамент разполага с пищна маса за хранене с осем места, сервиз за вечеря от шлифован кристал и специален иконом. Две обзаведени тераси предлагат великолепна гледка към силуета на Буенос Айрес и поддържаните градини на Пуерто Мадеро. Президентският апартамент може да бъде преустроен в апартамент с две спални при поискване.

Imperial Suite
Imperial Suite е грандиозна двуетажна резиденция, предназначена за кралски живот с подбрани антики от Сан Телмо, бани от арабескато мрамор и великолепна ръчно изработена маса за хранене, която побира 10 гости под величествен кристален полилей. Идеален за забавление, приземният етаж разполага с изискана всекидневна, която се свързва с трапезарията и кухнята с пълно обслужване. Основните спални и спалните за гости на втория етаж са оградени от две обширни тераси с невероятна гледка към града и природата.

Faena Suite
Едноименният хотел Faena Suite въплъщава истинския стил и творческата визия на своя собственик Алън Фаена. Просторният апартамент с две спални е подбрана колекция от съвременни произведения на изкуството от местни художници, разнообразни библиотеки, антики и занаятчийски сувенири от цял свят, които създават космополитно убежище, за да се свържете отново с поезията на живота. От целия апартамент можете да се насладите на панорамна гледка към хоризонта на Буенос Айрес и Пуерто Мадеро. Вдъхновяващ както отдих, така и съзерцание, Faena Suite определя изкуството на изисканото гостоприемство.

ХРАНЕНЕ

Аржентина е пълна с вкус. Вкус, който е уловен ресторантите в Faena Hotel Buenos Aires 5*. Опитайте автентична храна и прочутите червени вина.

Italpast
Bistró Sur — едно от най-зрелищните гастрономически места в страната — приветства ново изживяване от готвача Педро Пичиау с авторски ястия и традиционни вкусове на италианско-сардинската висша кухня.

El Mercado
El Mercado съчетава енергията на легендарните кантини на Буенос Айрес с очарованието на европейските пазари на открито. Това топло, интимно пространство предлага най-доброто от аржентинската кухня.

La Cava
Дълбоко в рамките на Faena Hotel Buenos Aires 5*, La Cava съхранява най-голямата колекция от вина в цяла Аржентина. Повече от четири хиляди бутилки стоят в тухлените стени на това елегантно подземно убежище, където можете също да се насладите на интимна храна, вечеря на свещи или да се насладите на дегустация на вино в избата на хотела, заобиколен от колекция от над 4000 бутилки изискани вина. Персонализирани менюта и менюта за комбиниране на вина.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *