Amakas Boutique Travel Agency

FAIRMONT MARA SAFARI CLUB 5*

440599609
464057492
fairmont-mara-safari (7)
440601118
464052673
fairmont-mara-safari (6)
440589958
440600854
massage-tent
464052686
464052681
43928043
fairmont-mara-safari (2)
440601331
fairmont-mara-safari (9)
464052675
fairmont-mara-safari
440601099

Разположен в северозападния ъгъл на Maasai Mara, в подножието на хълмовете Aitong в Olchoro Oirowua Conservancy, Fairmont Mara Safari Club 5* е вашият вход към най-емблематичната сафари дестинация в света. Резерватът е дом на всеки един от Големите пет, както и на годишната миграция на антилопи гну – естествен спектакъл, на който ще имате места на първия ред благодарение на експертните водачи и обиколки с дивеч два пъти дневно. Срещите с дивата природа са подсилени от незабравими изживявания за хранене в храстите и културни представления на Масаи в салона и бар с изглед към реката.

НАСТАНЯВАНЕ

5-звездният хотел в Maasai Mara предлага 38 стаи с палатки, декорирани в елегантна комбинация от традиционен масайски и сафари стил. Всеки от тях е убежище, оборудвано с легло с балдахин, самостоятелна баня със слънчева вода и частна тераса с изглед към река Мара. Това е обстановката за някои от най-ценните ви спомени, от сутрешни моменти, когато наблюдавате хипопотами и крокодили, докато отпивате ароматно пълноценно кафе, до спокойни следобеди, прекарани в почивка с хубава книга. Някои от луксозните палатки разполагат и с външен душ.

Riverfront Double
Riverfront Double са луксозно обзаведени палатки с легла с балдахин и самостоятелна баня. Те имат частни палуби с изглед към реката, даващи прекрасен изглед към крокодилите и хипопотамите отдолу. Всички палатки отразяват богатото местно масайско наследство, заедно със съвременни удобства, включително студена течаща вода и слънчево затоплена вода, център за освежаване, сейф в стаята и контакти.

Riverfront Deluxe Tent
Луксозното настаняване в Masai Mara в Fairmont Mara Safari Club 5* предлага традиционно сафари изживяване с комфорта и удобствата на луксозен резортен хотел.

Riverfront Tent with 2 single beds accessible
Те разполагат с просторни частни палуби с изглед към реката, даващи прекрасен изглед към крокодилите и хипопотамите отдолу.

ХРАНЕНЕ

От сезонно вдъхновени менюта до изживявания за хранене, които ще задоволят всяко желание, вижте какво приготвят готвачите специално за вас.

Хранене на открито
Насладете се на възхитителна вечеря сред дивата природа, разположена в непосредствена близост до лагера. Преживяването започва с кратко сафари, където ще можете да видите хипопотами, докато отиват да се хранят през нощта.
При пристигане ще бъдете посрещнати от масайски танцьори, докато седите около голям огън, кулминирайки с апетитна вечеря с барбекю, докато слушате нощните звуци на дивите животни от разстояние.

Kifaru restaurant
Разположен в основната сграда, ресторант Kifaru служи като основна трапезария и е изсечен от дървени греди и стъкло, което позволява на естествената светлина да проникне в просторната стая с висок таван, тематична за масайската култура.

Boma вечеря
Boma е наистина автентично открито пространство, проектирано като традиционна масайска маниата (чифлик). Мястото с кенийска тематика осигурява идеалния фон за местно вдъхновено барбекю перфектно за групи, частни събития и сватби.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *