Amakas Boutique Travel Agency

FASANO RIO DE JANEIRO 5*

hotel-fasano-rio-de-janeiro (6)
pool--v3416213
hotel-fasano-rio-de-janeiro (15)
hotel-fasano-rio-de-janeiro
hotel-fasano-rio-de-janeiro (12)
hotel-fasano-rio-de-janeiro (2)
hotel-fasano-rio-de-janeiro (3)
hotel-fasano-rio-de-janeiro (4)
hotel-fasano-rio-de-janeiro (18)
fasano-al-mare--v3416376
hotel-fasano-rio-de-janeiro (10)

Първият проект на Филип Старк в Бразилия превръща Hotel Fasano Rio de Janeiro 5* в най-очарователния адрес на брега на Ипанема. Сред атракциите е инфинити басейнът с изглед към плажа, на фона на който са Arpoador, Morro Dois Irmãos и Corcovado. Проектът почита духа на бразилската архитектура и дизайн от 50-те и 60-те години на миналия век и отдава почит на славната ера на Bossa Nova.

НАСТАНЯВАНЕ

Deluxe Suite Sea Front
Елегантно настаняване от 130 м² с балкон, просторна всекидневна, самостоятелен бар, дървени подове, столове от Sérgio Rodrigues и огледала във формата на уши, проектирани от Philippe Starck и вдъхновени от Dalí, днес известни като „виждащи уши“. Леглата с кралски размери разполагат с чаршафи от египетски памук с 300 нишки, възглавници с гъши пух и завивки и са стратегически разположени успоредно на хоризонта, увеличавайки гледката към морето. В мраморните бани, душ с високо налягане и сандали Havaianas.

Suite Sea Front
Елегантно настаняване от 70 м² с балкон, просторна всекидневна, самостоятелен бар, дървени подове, столове от Sérgio Rodrigues и огледала във формата на уши, проектирани от Philippe Starck и вдъхновени от Dalí, днес известни като „виждащи уши“. Леглата с кралски размери разполагат с чаршафи от египетски памук с 300 нишки, възглавници с гъши пух и завивки и са стратегически разположени успоредно на хоризонта, увеличавайки гледката към морето. В мраморните бани, душ с високо налягане и сандали Havaianas. Стаите на брега на морето имат изглед към плажа Ипанема.

Deluxe Sea Front
Елегантно помещение от 40 м² с балкон, дървени подове, столове от Sérgio Rodrigues и огледала във формата на уши, проектирани от Philippe Starck и вдъхновени от Dalí, днес известни като „виждащи уши“. Леглата с кралски размери разполагат с чаршафи от египетски памук с 300 нишки, възглавници с гъши пух и завивки и са стратегически разположени успоредно на хоризонта, увеличавайки гледката към морето. В мраморните бани, душ с високо налягане и сандали Havaianas.

Superior Sea View
Елегантно помещение от 40 м² с балкон, дървени подове, столове от Sérgio Rodrigues и огледала във формата на уши, проектирани от Philippe Starck и вдъхновени от Dalí, днес известни като „виждащи уши“. Леглата с кралски размери разполагат с чаршафи от египетски памук с плътност 300 нишки, възглавници и завивки с гъши пух и са стратегически разположени към хоризонта, увеличавайки гледката към брега и морето. В мраморните бани, душ с високо налягане и сандали Havaianas.

Superior Internal View
Елегантно помещение от 30 м² с балкон, дървени подове, столове от Sérgio Rodrigues и огледала във формата на уши, проектирани от Philippe Starck и вдъхновени от Dalí, днес известни като „виждащи уши“. Леглата с кралски размер имат чаршафи от египетски памук с плътност 300 нишки, възглавници с гъши пух и завивки. В мраморните бани, душ с високо налягане и сандали Havaianas.

ХРАНЕНЕ

Baretto-Londra
Считан от списание Wallpaper за най-добрия хотелски бар в света, Baretto-Londra, версията на Рио на Baretto в Сао Пауло, предлага всепризнати коктейли, придружени от леки ястия. Почит от Gero Fasano към любимия му град, Londra (Лондон на италиански) е домакин на концерти на живо и известни диджеи в атмосфера, която смесва рокендрол с атмосфера на пъб.

Gero Rio
След почти две десетилетия работа в имението на ъгъла между улиците Aníbal de Mendonça и Redentor, Gero мигрира в другия край на Ipanema и започва работа в Hotel Fasano Rio de Janeiro. С еклектичния си профил Gero ще внесе повече младост и нова свежест – като морския бриз – в емблематичната сграда на плажа.

Bar Da Piscina
Разположен на 8-ия етаж, барът до басейна в хотел Fasano е изключително за гости и има панорамна гледка към плажа Ипанема, от перспектива, невиждана досега, покриваща Arpoador, Leblon, Morro Dois Irmãos и Corcovado. Менюто на бара предлага пресни сокове, коктейли и леки ястия през целия ден.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *