Amakas Boutique Travel Agency

FOUR SEASONS HOTEL BOGOTÁ 5*

BHA_061_original
four-seasons-hotel-bogota (5)
four-seasons-hotel-bogota (2)
four-seasons-hotel-bogota (6)
BHA_047_original
BHA_260_original
BHA_035_original
BHA_097_original
BHA_039_original
BHA_096_original
BHA_070_original (1)
BHA_257_original
BHA_253_original
BHA_266_original
four-seasons-hotel-bogota

Енергията и креативността на столицата на Колумбия могат да се усетят най-добре с престой в Four Seasons Hotel Bogotá 5*. Отсядайки в оживената Zona Rosa, ще се озовете само на няколко крачки от най-добрите магазини, нощен живот и кафенета в града. След посещението се върнете в интимия и модерен хотел, където съвременната елегантност се открива навсякъде, от просторните суити до колумбийското кафе, сервирано до съвършенство.

НАСТАНЯВАНЕ

Grand Premier Room
Естествената светлина налива тези елегантни стаи с изглед към улицата, предлагайки достатъчно пространство за работа или почивка.

Deluxe Room
Тази удобна и просторна стая разполага с елегантни подове от твърда дървесина и френски прозорци, предлагащи гледка към колоритния заобикалящ квартал.

Superior Room
Минималистичният декор приканва към истинска релаксация, докато модерните удобства като машина Nespresso, бюро и луксозни халати правят тази стая много уютна.

One Bedroom Premier Suite
С две всекидневни, тези елегантни и удобни апартаменти са идеални за забавление.

One Bedroom Suite
Затворете плъзгащата се врата в спалнята си, за да се насладите на това грандиозно уединение или се отпуснете на дивана във всекидневната си за заслужена почивка.

Executive Suite Four Seasons
Лесно е да се настаните в тези модерни апартаменти благодарение на техния ултра стилен декор, просторни жилищни зони и обилна естествена светлина.

Penthouse Suite
Престоят в този уединен апартамент в стил апартамент ви позволява да се насладите на самостоятелна тераса, камина на дърва, чаршафи от египетски памук и свежи цветя, само за вас.

ГАСТРОНОМИЯ

La Biblioteca
Модерно пространство с гастрономически предложения за целия ден и идеално за колумбийско кафе или за наслада от уникални коктейли.

Румсървиз
Независимо дали сменяте часовите зони, докато пътувате, храните гладен екип по време на спонтанна среща или търсите тихо, уединено място за вечеря, можете да избирате от богато меню за обслужване по стаите през деня или нощта.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *