Amakas Boutique Travel Agency

FOUR SEASONS HOTEL BUENOS AIRES 5*

caption
garden-pool (1)
nuestro-secreto
nuestro-secreto-grill
four-seasons-hotel-buenos (2)
nuestro-secreto-restaurant
mansion-lobby
four-seasons-hotel-buenos
owner-suite (2)
la-mansion
owner-suite (1)
alzaga-unzue-suite (1)
owner-suite
lobby
nuestro-secreto (2)
garden-pool
pony-line-bar (1)
guest-room-city-view
elena-restaurant
executive-floor (1)
one-bedroom-suite
nuestro-secreto-restaurante
felix
pony-line-bar
presidential-suite
junior-suite-mansion
four-seasons-hotel-buenos (1)
nuestro-secreto (1)
guest-room-twin-room
alzaga-unzue-suite (2)
hall

ЕВРОПЕЙСКА ЕЛЕГАНТНОСТ С УНИКАЛЕН АРЖЕНТИНСКИ ЩРИХИ
Разположен в ексклузивния квартал Реколета, Four Seasons е комбинация от имение от началото на 20-ти век и съвременна висока сграда, предлагаща най-доброто от модерния комфорт с блясък в европейски стил.

НАСТАНЯВАНЕ

СТАИ ЗА ГОСТИ
Стилните и добре обзаведени стаи за гости предлагат най-доброто от комфорт и уединение, като същевременно осигуряват спокойно убежище, в което да се отпуснете и да си починете през целия си престой.

E-Lounge Rooms С изглед към La Mansión или околния квартал Реколета, тази спокойна стая предлага достъп до ексклузивния E-Lounge, интимния салон, предлагащ първокласни интернет услуги, освежителни напитки и допълнителни предимства.

Mansion-View Room Погледнете към гледката на La Mansión и града от прозорците на това светло и просторно убежище, което се предлага със самостоятелен бар.

City-View Room Тези просторни, модерни стаи за гости предлагат обширна гледка към Буенос Айрес плюс бани, подобни на спа, с дълбоки вани.

АПАРТАМЕНТИ
Идеални както за бизнес пътувания, така и за семейни ваканции, тези обширни апартаменти осигуряват цялото допълнително пространство, от което може да се нуждаете за престоя си, с отделни спални и жилищни помещения.

La Mansión Presidential Suite СРазположен в La Mansión, този апартамент е изпълнен с елегантен декор от Стария свят, включително оригинални антики, които напомнят за Франция от 18-ти век.

La Mansión Royale Suite Забавлявайте се в елегантната си всекидневна и се отдайте на подбраната колекция от аржентински вина от личния си бар.

La Mansión Ambassador Suite С всекидневна зона с изглед към басейна и много място за забавление, тези суитс с високи тавани се отличават с класически френски декор и антики.

Owner Suite Андското сребро и ръчно издълбаните огледала „fileteado“ напомнят за богатото наследство на Аржентина в този съвременен апартамент, който се предлага с достатъчно пространство за хранене, за да побере осем души.

La Mansión Two-Bedroom Suite Разположен на втория етаж, това е един от най-специалните апартаменти в La Mansión, пълен със скосени тавани и мансарди, които ви позволяват да откриете красивите френски влияния, които града може да предложи.

La Mansión Alzaga Unzué Suite Френски влияния и уникални ретро мебели се съчетават с модерни мебели и грандиозни тавани в този уникален и изключително просторен апартамент.

E-Lounge One Bedroom Suite Влезте в хола през римски колони, след което бутнете елегантните френски врати, водещи към просторната спалня. Тези ъглови апартаменти са изпълнени с естествена светлина и предлагат гледка към La Mansión или квартал Реколета и града в далечината.

Mansion-View One Bedroom Suite Тези ъглови апартаменти в сградата на кулата се отличават с изглед към La Mansión и най-големия булевард в света, но интериорът с отделни зони за живеене и спане е също толкова завладяващ.

City-View One Bedroom Suite Получете гледка от птичи поглед към оживения град от обгръщащите се прозорци на тези ъглови апартаменти, идеални за тези, които търсят отделно пространство за живеене и спане.

E-Lounge Junior Suite В този изпълнен със светлина апартамент елегантна конзола разделя спалнята и всекидневната, позволявайки телевизорът да се гледа от двете помещения.

Mansion-View Junior Suite С много място за работа и почивка, тези апартаменти обхващат сградата на кулата и разполагат с големи прозорци с картини с изглед към La Mansión и булевард 9 de Julio.

ХРАНЕНЕ

Elena Обявен за един от 50-те най-добри ресторанта в Латинска Америка, зашеметяващото, двуетажно пространство е вдъхновено от историческите къщи на Сан Телмо. Концепцията на Elena се основава на сухо отлежало месо, бирария и колбаси и включва впечатляваща селекция от най-добрите меса на Аржентина, заедно с изключителен списък от регионални вина.

Nuestro Secreto
Барбекютата на открито създават уникално гастрономическо изживяване, превръщайки традицията на Буенос Айрес в социално събитие, фокусирано върху висококачествени меса на скара.

Pony Line
Креативните коктейли и най-добрите бургери в града са само част от акцентите в забавния и оживен салон, вдъхновен от полото, спортът на кралете.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *