Amakas Boutique Travel Agency

FOUR SEASONS HOTEL CASA MEDINA BOGOTÁ 5*

bih-hotelinterior
four-seasons-hotel-casa (16)
four-seasons-hotel-casa (14)
four-seasons-hotel-casa (25)
terrace
four-seasons-hotel-casa (17)
four-seasons-hotel-casa (19)
four-seasons-hotel-casa (4)
four-seasons-hotel-casa (28)
four-seasons-hotel-casa (34)
four-seasons-hotel-casa (18)
four-seasons-hotel-casa (12)
four-seasons-hotel-casa (13)
breakfast-options
inside-terrace
small-meeting-space
natural-fireplace

Забележителна сграда от 1946 г., проектирана от колумбийския художник-архитект Сантяго Медина Мехиа, която се гордее с някои от най-тихите елегантни стаи в града – оборудвани с тавани с греди, ръчно резбовани дървени мебели и камини, в които да се чувствате уютно, няма две еднакви стаи. На крачки от оживения финансов район и гурме рая на Zona G, Casa Medina е градско убежище за пътешественици с вкус.

Grand Premier Room with Fireplace
Това елегантно настаняване включва камина на дърва, идеална за добавяне на интимно усещане към престоя ви в колумбийската столица. Голямата всекидневна зона разполага с диван от тъфирана кожа и мебели в стил багажник, за да завърши това жилище, което не прилича на никое друго.

Grand Premier Room
Отпуснете се със стил. Тази стая включва огромна всекидневна зона, която се гордее с дървено бюро и масичка за кафе в стил багажник, създавайки приветлива, клубна атмосфера, а някои дори включват кожен диван като завършек на това изживяване.

Premier
Рустик чар, съчетан с модерни удобства, задоволяват всичките ви сетива в тази просторна стая с дървен под.

Deluxe Room
Стая, в която наистина да се отпуснете, независимо дали спите или да се наслаждавате на гелдкит към града от комфорта на коженото ви кресло.

Superior Room
С изглед към оживените градски улици, тази стая е спокойно убежище с елегантни дървени мебели и легло, изработено по поръчка.

One Bedroom Suite with Fireplace
Тези наистина уникални апартаменти, с две отделни жилищни зони, демонстрират богатите архитектурни детайли, открити в целия имот. Настанете се в кожените мебели в старинен стил до камината на дърва и се отпуснете веднага щом всеки вълнуващ ден приключи.

One Bedroom Suite with Balcony
Този pied-à-terre показва някои от най-красивите архитектурни детайли на хотела, предлагайки балкон с изглед към вътрешния двор, спалня и отделна всекидневна зона с кожени мебели в старинен стил и модерен лукс, както и места за хранене и работа, където да се настаните – което прави този апартамент различен от всеки друг.

Executive Suite with Fireplace
Приветливата атмосфера на тези апартаменти има допълнителен уют на камина на дърва. Вашият престой в Богота става още по-добър със съчетанието от модерен лукс и привличащи вниманието елементи на декора в тези уникално различни помещения за настаняване.

Executive Suite
Вдигнете краката си в една от всекидневните зони, оборудвани с ръчно резбовани дървени мебели, или се насладете на гледката към вътрешния двор от вашето голямо легло в този единствен по рода си луксозен апартамент.

Penthouse Suite
Потопете се в кожен клубен стол до огъня в гостоприемния апартамент на петия етаж. Просторна всекидневна, трапезария и две бани насърчават забавлението.

Colonial One Bedroom Suite
Най-големият, уникално различен апартамент с една спалня разполага с хидромасажна вана в спа стил и камина на дърва. Уют в това просторно жилище, което олицетворява архитектурните и исторически елементи на Casa Medina.

ГАСТРОНОМИЯ

Castanyoles
Стилен испански бар и ресторант с атриум с оранжерия, идеален за бавни романтични вечери или бърза хапка с фирмен коктейл.

Boulevardier
Открийте Boulevardier – най-добре пазената тайна на Богота – уиски бар в стил speakeasy, скрит в едно от архитектурните бижута на града.

Хранене в стаята
Независимо дали сменяте часовите зони, храните гладен екип по време на импровизирана среща или търсите тиха, частна вечеря, можете да избирате от обширното меню в стаята денем или нощем.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *