Amakas Boutique Travel Agency

FOUR SEASONS RESORT BALI AT SAYAN 5*

UBU_272_original
UBU_898_original
UBU_903_original
UBU_632_original
UBU_890_original
UBU_661_original
UBU_832_original
UBU_824_original
UBU_633_original
UBU_311_original
UBU_910_original
UBU_669_original
UBU_852_original
UBU_1003_original
UBU_835_original
UBU_323_original
UBU_614_original
UBU_806_original (1)
UBU_1005_original
UBU_911_original
UBU_806_original
UBU_998_original
UBU_620_original
UBU_656_original
UBU_672_original
UBU_1010_original
UBU_993_original

Понесете се над върховете на дървета по драматичен висящ мост и преминете в различен свят. С местни вдъхновени преживявания и архитектура с форма на купа с ориз, разположена на фона на буйната долина на река Аюнг, нашият резорт ви отвежда по-близо до сърцето и душата на Бали.

НАСТАНЯВАНЕ

Family Suite
Перфектна за родители и до две деца, този просторен дом съчетава романтично убежище с детска стая и достатъчно жилищно пространство на едно ниво.

One-Bedroom Suite
Удобно разположен в основната сграда в близост до ресторанти и СПА център, този спокоен апартамент се отваря към открита тераса за хранене за интимни моменти.

One-Bedroom Duplex Suite
Перфектен за двойки, които обичат да се разпръснат, този апартамент на две нива предлага домашен комфорт с просторна слънчева тераса и пищна баня, украсена със съвременни балийски артикули.

Royal Villa
Влизайки през драматичния покрив, тази резиденция с три спални, изпълнена с изкуство, е пример за непринудена елегантност с отворените си всекидневна и трапезария.

River View Two-Bedroom Villa
Зона за медитация, просторна външна всекидневна и малък басейн завършват вашето лично убежище – спокойно с хипнотичния звук на реката.

Two-Bedroom Villa
Четири пъти по-голямо пространство от апартаментите с една спалня, тези просторни вили са идеални за луксозно забавление, с изглед към буйна зеленина. Отпуснете се край собственото си езерце с лилии и зона за медитация.

Sayan Villa
Със спираща дъха гледка към долината от най-високата точка на резорта, тази уникална вила предлага максимален комфорт, идеална както за меден месец, така и за уединение и релакс.

Riverfront One-Bedroom Villa
С живот на открито и просторен интериор, тази крайречна вила включва прозрачно бяло легло с балдахин, гардероб с дървена ламперия и пищна мраморна баня с вана.

One-Bedroom Villa
Сложно резбовано дърво, местни черупки и традиционна тъкан хармонизират с богатата зеленина на околния хълм и оризовите тераси.

ХРАНЕНЕ

Ayung Terrace
Любимите ястия от целия индонезийски архипелаг са повдигнати, за да съответстват на гледките от върха на дърветата, тъй като готвач Сута представя автентични вкусове с модерен привкус.

Riverside
Нашият ресторант край басейна на брега на реката предлага европейска „бистрономия“ и съвременно скара меню. Всяко ястие е изпечено до съвършенство в нашата първокласна пещ на дървени въглища Josper, изборът на майсторите готвачи за най-сочното месо и морски дарове. Плувайте до обяд съставен от домашно приготвена паста, севиче или прясна риба на скара. Или вечеряйте сред мистичната красота на джунглата през нощта.

Jati Bar
Отпуснете се със следобеден чай или се насладете на леки закуски, докато гледате към тучната долина на река Аюнг от този салон, покрит с тиково дърво.

Chef’s Table at Sokasi
Насладете се на ароматите на балийската кухня и говорете с главния готвач, докато гледате как ястието ви се готви точно пред очите ви в кухнята край реката на Sokasi. Тази интимна седемстепенна вечеря подчертава забравени рецепти и класики като прасенце сукалче babi guling и цяла патица bebek betutu, бавно изпечена в традиционна подземна глинена пещ.

Хранене във вилата
Изберете от обширно меню от любими местни и международни ястия в уюта на вашата собствена вила или апартамент, през деня или през нощта.

Sokasi´s Farmers Brunch
Нашият изобилен брънч край реката празнува земеделските традиции на Бали с набор от най-добрите продукти от фермата допринеси директно на вашата маса.

SACRED RIVER SPA

Потънал в буйна зеленина на джунглата в долината на река Аюнг, Sacred River Spa е спокойна и подхранваща среда с дълбок фокус. Духовните практики и ритуали балансират и възстановяват фините вътрешни енергии, обединявайки тялото, ума и духа. Предлагайки поглед към това, което е възможно, когато съзнателно се изравним със Земята, те предизвикват усещане за осъзнатост, здраве и битие.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 5 нощувки в хотел Four Seasons Resort Bali at Sayan 5* в избраната от вас стая.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетни билети София – Бали – София.
  • Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *