Amakas Boutique Travel Agency

FOUR SEASONS SAFARI LODGE SERENGETI 5*

34942463
34942465
four-seasons-safari-lodge (8)
34950846
100636587
34942455
34942456
34952483
34950814
35123070
34950477
34992613
35124126
four-seasons-safari-lodge (3)
four-seasons-safari-lodge (11)
destination
four-seasons-safari-lodge (7)
four-seasons-safari-lodge (14)
four-seasons-safari-lodge (6)
dining-by-the-pool
savannah-room
four-seasons-safari-lodge (16)
two-bedroom-villa
the-inifinity-pool-at

Присъединете се дълбоко в сърцето на най-известния резерват за диви животни в света, където Големите пет – лъвът, леопардът, биволът, слонът и носорогът – тичат свободно в безкрайния, неопитомен пейзаж. Кацнала на поредица от повдигнати платформи и пътеки, хижата се намира до водоем за животни, където можете да гледате семейство слонове, спиращи за сутрешното си питие, докато вие отпивате от собственото си на личния балкон на стаята си. Под постоянната закрила на местните племена масаи, ще бъдете отведени в храстите за вълнуващо сафари или можете да се издигнете високо в небето на сафари с балон с горещ въздух. Както и да прекарате деня си в СПА центъра за да ви помогне да се рехидратирате, възстановите и заредите с енергия за следващото си приключение.

НАСТАНЯВАНЕ

Savannah Room
Съвременни африкански дизайнерски елементи и сенчеста частна тераса улавят същността на дивите равнини отвън, докато дълбока вана, хладилен бар и телевизор с плосък екран осигуряват всички удобства на дома.

Horizon Room
След като слънцето залезе, наблюдавайте падащи звезди на удобно обзаведената слънчева тераса в тези повдигнати стаи на втория етаж, идеалното място за презареждане преди вълнуващия ден, който предстои.

Savannah Room Waterhole View
Гледайте как стадо слонове, павиани, импала и много други местни диви животни спират за питие в централния водоем, докато се излежавате на личния балкон на стаята си или гледате през прозореца от дълбоката си вана.

Terrace Suite
Потопете се във вашия личен, infinity басейн с гледка към саваната, след което се изплакнете във външния си душ, преди да се оттеглите в спалнята или отделна всекидневна.

Terrace Suite Waterhole View
Идеални за семейства с две походни легла в голямата, отделна всекидневна, тези апартаменти ви позволяват да се възхищавате на животните, докато релаксирате на палубата или плувате в личния си басейн.

One Bedroom Villa
На закрито или навън? Няма да ви се налага да избирате, когато останете в тези вили, с прозорци от стена до стена, които се отварят към повдигнати тераси и гледки, докъдето ви стига окото, позволявайки ви да заспите под успокояващите звуци на природата или да блокирате слънце за обедна дрямка.

Two Bedroom Villa
Дневна и трапезария и обширна тераса с басейн разделят двете спални в тези вили в жилищен стил, създавайки достатъчно уединение, когато имате нужда от него, както и много място, където да се съберете, когато пожелаете.

Presidential Villa
Идеална за семейни ваканции, тази изключително просторна вила със сламен покрив ви позволява да се съберете заедно за храна, приготвена от вашия личен готвач, да прекарате мързелив ден, излежавайки се в и около вашия безкраен басейн и разказвайки приключенията от деня на който и да е от личните си балкони под огромно, осветено от звезди небе.

ГАСТРОНОМИЯ

Nuru
Нуру, което означава „лек“ на суахили, е убежище за вкусни ястия с местни продукти. Къпете се в топлото сияние на саваната, докато се наслаждавате на закуска, или се отдайте на селекция от вдъхновени от Африка ястия и класически ястия за всички времена по време на вечеря.

Maji Bar and Terrace
Насладете се на невероятна гледка към Серенгети в целодневния салон на открито, отпивайки освежаващи коктейли, докато се отдадете на леки ястия, домашно приготвени пици или пресни салати.

Boma Grill
Автентичен африкански празник около огнище на открито, където вкусването на ястия на скара и местни вкусове съвпада с една незабравима нощ, потопена в културата на масаите.

The Vineyard
Оттеглете се в изключителното уединение на винарската изба за изискана вечеря, приготвена специално за вас, придружена от разкошно вино.

In Room Dining
Идеално за пътуващи, които прескачат часовата зона, менюто за хранене в стаята ви позволява да се насладите на тихи, частни ястия в комфорта на вашата стая за гости, апартамент или вила.

Гастрономически преживявания
От коктейли за залез на върха на хълма до изключителна вечеря със седем ястия във винарската изба, хижата предлага кулинарни дейности, които подчертават невероятната дестинация.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *