Amakas Boutique Travel Agency

GRAND HYATT RIO DE JANEIRO 5*

exterior
exterior (1)
beach
bathroom
suite (2)
suite (1)
guest-room
guest-room (1)
suite (3)
suite (4)
destination

Планирайте идеалното бягство до Рио де Жанейро, бразилския „чудесен град“, който е сгушен между прекрасни планини и бели пясъчни плажове. Този курортен хотел гледа към природен резерват със спокойни гледки и предлага лесен достъп до плажа, подмладяващ спа център и басейн, изключителни ресторанти и ежедневни дейности за забавление и релакс. Прегърнете бразилската култура, докато изследвате Barra da Tijuca, един от най-ексклузивните райони в Рио, известен със своя плажен рай и градски атракции.

НАСТАНЯВАНЕ

Отпуснете се в една от уникалните стаи за гости. Проектирани от прочутото международно дизайнерско бюро Yabu Pushelberg, тези апартаменти са перфектните места за бягство, вдъхновени от местната среда с използването на местни камъни и ексклузивни тъкани. Резервирайте прекрасни гледки към океана или лагуната.

Diplomat Suite
Отдайте се на този апартамент от 1292 квадратни фута с широк балкон, включващ всекидневна и трапезария, гурме кухня, дрешник, работно бюро, просторна баня с вана с телевизор и отделен душ и изглед към океана. Насладете се на достъп до Grand Club Lounge със закуска на шведска маса и ежедневна услуга за коктейли, включително алкохолни и безалкохолни напитки.

Ocean Front Suite
Отпуснете се в този елегантен апартамент от 753 квадратни фута със самостоятелен балкон, дрешник, работно бюро, широка баня с отделна вана и душ и изглед към океана. Насладете се на достъп до Grand Club Lounge със закуска на шведска маса и ежедневна услуга за коктейли, включително алкохолни и безалкохолни напитки.

Ocean Lagoon Suite
Отпуснете се в този елегантен апартамент от 753 кв. фута със самостоятелен балкон, дрешник, работно бюро, широка баня с отделна вана и душ и изглед към океана и лагуната Марапенди. Насладете се на достъпа до Grand Club, екзекютив етаж, с ежедневна услуга за коктейли и включени алкохолни и безалкохолни напитки.

Penthouse Suite
Насладете се на апартамент от 2100 квадратни фута със самостоятелен басейн, голям балкон с изключителна челна гледка към океана, всекидневна и трапезария, гурме кухня, дрешник, работно бюро и широка баня с вана с телевизор и отделен душ. Насладете се на достъп до Grand Club Lounge със закуска на шведска маса и ежедневна услуга за коктейли, включително алкохолни и безалкохолни напитки.

Grand Suite King
Отпуснете се в този елегантен апартамент от 753 квадратни фута със самостоятелен балкон, дрешник, работно бюро, баня с отделна вана и душ и изглед към басейна или лагуната Марапенди. Насладете се на достъп до Grand Club Lounge със закуска на шведска маса и ежедневна услуга за коктейли, включително алкохолни и безалкохолни напитки.

Presidential Suite
Насладете се на този апартамент с площ от 1560 квадратни фута с всекидневна и трапезария, гурме кухня, дрешник, просторна баня с вана с телевизор и отделен душ и голям балкон с изключителна гледка към океана. Насладете се на достъп до Grand Club Lounge със закуска на шведска маса и ежедневна услуга за коктейли, включително алкохолни и безалкохолни напитки.

ХРАНЕНЕ

Гостите на Grand Hyatt Rio de Janeiro 5* ще намерят невероятни ресторанти в хотела. Насладете се на качествена кухня от световна класа със силно местно влияние в трите характерни ресторанта на хотела: суши и саки в Shiso; непринудена, свежа храна в Cantô Gastrô & Lounge (край басейна и на закрито); или закуска/брънч в Tano, ексклузивен сутрешен ресторант с прекрасна гледка към лагуната.

Shiso
Докато сте в Рио де Жанейро, се насладете на вкусно суши в японския ресторант Shiso. Вдъхновен от сливането на традиционни ориенталски елементи със съвременни интерпретации, Shiso е специализиран в суши, сашими и якитори меню. Гостите също имат възможност да се насладят на коктейл от саке бара и да наблюдават приготвянето на ястията.

Cantô Gastrô & Lounge
Изживейте вибрациите на Barra da Tijuca с креативни ястия и фирмени коктейли Caipirinha. Отворен към плувния басейн и градините, и проектиран от Arthur Casas, ресторантът предлага непринудено, но същевременно шикозно пространство с естествени материали, интимно слети в откритите тераси. Голям арт панел, вдъхновен от бразилската икона и архитект Roberto Burle Marx, оживява връзката с автентичните елементи на местната култура. Храната е отражение на непринудената и спокойна атмосфера на квартал Кариока. Пространството подчертава вниманието към детайлите, чиниите, създадени за споделяне, и прекрасната музика на живо вечер.

Tano
Перфектен както за социални събития, така и за бизнес събирания, Tano е очарователно място за евенти и ексклузивен ресторант за закуска. Това изискано пространство предлага жизнена атмосфера и е проектирано от Артър Касас, за да интегрира съвременни елементи с красивата гледка към лагуната Марапенди.

Quiosque
Магазин, разположен във фоайето, който предлага няколко варианта за храна и напитки, които обещават да задоволят всеки вкус. В Quiosque ще намерите сандвичи, салати, плодове, сладкиши и други!

Grand Club Lounge
Grand Club Lounge е категорията Premium на Grand Hyatt Rio de Janeiro 5* и предлага изключителни предимства и услуги. Гостите с достъп до тази услуга имат право на вкусна закуска, в допълнение към безплатно кафе и чай и изключителен коктейл следобед.
Ексклузивна закуска на шведска маса, вечерни коктейли с различни мезета и алкохолни и безалкохолни напитки, сервиз за чай и кафе от 10:30 до 22:00 часа.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *