Amakas Boutique Travel Agency

Slide Background

Amakas вдъхновява, изпълнява най-смелите мечти и издига пътуването до едно ново ниво!
Slide Background
Slide Background

Amakas вдъхновява, изпълнява най-смелите мечти и издига пътуването до едно ново ниво!
Slide Background
PlayPause

AMAKAS BOUTIQUE TRAVEL AGENCY

Amakas е бутикова туристическа агенция за луксозни индивидуални, бизнес и групови пътувания.
Нашият уникален модел на работа предлага дизайн на всяко едно пътуване, така че да удовлетворим всички изисквания на нашите клиенти.

Ние сме вашия партньор, който слуша, разбира, напътства, придружава ви
на всяка една крачка от вашето пътуване и споделя целия си опит, така че вашето пътуване да се превърне в най-специалното преживяване във вашия живот!

Лукс, ексклузивност, уникалност и специално отношение!

Ние ще се погрижим за всичко, за вас остава да отворите сетивата си и да се насладите на всеки един момент!

ОТКРИЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ПЪТУВАНЕ

Ако знаете каква е идеалната почивка
за вас и търсите професионалисти, които да се погрижат за всеки детайл – нашият екип е на ваше разположение. А може би ще ви вдъхновим и с нови идеи, които дори не предполагате, че биха били възможни…

Наша основна ценност е свободата – да пътуваш, да бъдеш автентичен, да се наслаждаваш на всеки един момент. Да получаваш най-доброто,
без компромиси!

ДЕСТИНАЦИИ

ДИЗАЙН НА ПЪТУВАНЕ

Amakas е бутикова туристическа агенция за луксозни индивидуални, бизнес и групови пътувания. Нашият уникален модел на работа предлага дизайн на всяко едно пътуване, така че да удовлетворим всички изисквания на нашите клиенти.

Ще ви изслушаме и ще разберем какво наистина очаквате от вашето пътуване. Това ще ни позволи да подготвим най-подходящото предложение и да организираме за вас пътуване, по време на което ще се насладите на невероятни преживявания, които ще помните цял живот!  

ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ 

ВАШИЯТ БИЗНЕС ОКОЛО СВЕТА

Ние можем да организираме много бързо и лесно Вашето бизнес пътуване за предстояща бизнес среща или конференция, в която и да било точка по света. 

Всички наши бизнес клиенти получават ексклузивни оферти и се наслаждават на луксозни пътувания. Amakas има ексклузивни партньорства с авиокомпании, хотели и компании за коли под наем.

Допълнително, по желание на клиента могат да бъдат организирани допълнителни екскурзии и пътувания, за да съчетаете успешно бизнес пътуването с луксозна почивка или екскурзия до интересна дестинация.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ

Клиентите, които изберат Amakas получават привилегията да бъдат обслужени от специализиран туроператор, сформиран от експерти с дългогодишен опит, които следят всички тенденции и са запознати с най-актуалната информация за пътуванията в целия свят. 

Amakas си партнира с водещи туроператори на местно ниво във всички държави и гарантира за това, че клиентите получават най-добрите условия и най-качественото обслужване.  

ПЕРСОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ

Ние се грижим за всеки детайл, предлагайки най-съвременните услуги за всички клиенти, които търсят индивидуално изживяване по време на своето пътуване, висококачествени услуги и специално отношение.

Използваме нашия голям опит, влагаме любовта си към пътуването и споделяме личните си ценности, създавайки едно ново и по-високо ниво в качеството на обслужване, за да ви предоставим най-запомнящите се и автентични преживявания.

“Не ми казвайте колко сте образовани. Кажете колко сте пътували”

Мохамед

.