Amakas Boutique Travel Agency

HOTEL BARRIERE LE CARL GUSTAF ST BARTH 5*

junior-suite-le-carl
mg (1)
loft-royal-terrasse-mer
mg
hotel-barriere-le-carl (4)
amenities
bungalow-deluxe-terrasse
bar-du-fouquet-s-st-barth
fouquet-s-cannes
fouquet-s-st-barth (1)
hotel-barriere-le-carl (3)
restaurant-fouquet-s
fouquet-s-st-barth (2)
junior-suite-carl
gbcgeplobby
deluxe-room-hugo-allard (1)
hotel-barriere-le-carl (1)
fouquet-s-st-barth (3)
suite-lucien-terrasse
vue-de-la-villa-diane
deluxe-room-hugo-allard
hotel-barriere-le-carl (5)
shellona-plage-sur-shell
vue-de-l-hotel-sur-gustavia
restaurant
villa-diane
suite-prestige-terrasse
suite-bungalow-prestige
suite-lucien-terrasse (1)
junior-suite-carl (1)
hotel-barriere-le-carl (2)
hotel-barriere-le-carl
shellona-plage-sur-shell (1)

Моменти на пълна релаксация, уелнес и луксозна глезотия. Изпробвайте процедури по поръчка, практикувайте йога в пълно спокойствие или се насладете на релаксиращ масаж на балкона на вашия апартамент. Място за съживяване на сетивата. Място за задоволяване на всички желания.

НАСТАНЯВАНЕ

Hôtel Barrière Le Carl Gustaf се състои от 21 апартамента, разположени в имот в колониален шик с изглед към оживения град.

Junior Suite Pool & Seaview
Най-доброто бягство в това място изпълнено с мекота, истинско уелнес убежище, се намира в основната къща на имота. Деликатни мебели, абсолютен комфорт. Тропически розово-зелен плат украсява таблата за моменти извън времето и изискани сънища.

Junior Suite Terrace & Seaview
Разположен на първия етаж на къщата, тези стаи предлагат всичко, за което може да мечтаете в една спираща дъха панорама. Всичко това в много деликатно проектирана атмосфера.

Deluxe Suite Pool & Seaview
Скромен и изискан с нотки на екзотика, Deluxe Suite pool & seaview е в най-чистата традиция на St Barths. Той отразява атмосферата на Карибите, неговите легенди, неговата сладост и неговите цветове. Луксът на простотата, с изключителни декоративни детайли.

Prestige Suite Pool & Seaview

2-Bedroom Deluxe Suite Pool & Seaview

2-Bedroom Prestige Suite Pool & Seaview

Suite Pain de Sucre Infinity Pool
Инфинити басейнът Suite Pain de Sucre предлага специални, отличителни пространства. Разположен на първия етаж на имота, чарът на този апартамент се крие в неговото разположение. Това е преоткрита интимност.

Suite Lucien Duplex Jacuzzi
Изключителният лукс на покривната тераса. Проектиран в стил „Дуплекс“, мястото е колкото просторно, толкова и необикновено. Омагьосване на върха на хълма.

Loft Royal Terrace with Sea View
Усещането да акостираш на правилното място, на своето място. Очаква ви необикновена пауза със спиращата дъха панорама.

ХРАНЕНЕ

От първите лъчи на зората до дългоочаквания час на оранжевото небе на Густавия, опитайте в Hôtel Barrière Le Carl Gustaf сладко лакомство или пикантна закуска и се оставете да бъдете пленени от сюрреалистична панорама от цветове, от синьото на морето до пленителния залез, деликатно избледняващ в лъскавите сенки на нощта. Каквото и да желаете, погъделичкайте вкусовите си рецептори с краката си в пясъка или главата си в звездите.

Shellona
Отбийте се в частния плажен ресторант Shellona на плажа Shell с неговите перлени миди и бял пясък. По обяд, в приветливата сянка, гръцкият главен готвач Янис Киороглу предлага цяла гама от вкусни ястия, които ще ви дадат поглед към нова кулинарна култура; семпли, леки и щедри рецепти. Ястия с атрактивни цветове и вкусове, балети от студени и топли мезета, сервирани в големи тюркоазено-сини чинии. Всичко това, докато се наслаждавате на дискретната изисканост на маса на сянка. „Споделянето е грижа“ е централно за кулинарното изживяване. От сладостта на лимоновите дървета на Амалфи до богатите вкусове на Цикладите и емблематичните скари и маринати, обмислената кухня е вкусна, здравословна и ароматна. Shellona, обещанието за спокойно акостиране и вкуса на хоризонта.

Beefbar S. Barths
От Монте-Карло до слънчевия Сейнт Бартс, Beefbar ви кани на ексклузивно и пълно сетивно изживяване. Място, където комфортната храна среща изисканата кухня в уникална обстановка.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *