Amakas Boutique Travel Agency

HOTEL CHRISTOPHER SAINT BARTH 5*

hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-38
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-9
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-63
hugo-allard-©-Christo-part-II-2
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-55
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-174
14-1
©EmilyLab-21_10_Christopher141-min
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-123-1
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-56
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-13
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-84
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-190
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-230-1
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-181
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-214-1
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-234
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-220
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-233-1
hugo-allard-©-Hotel-Christopher-part-I-263
MG_3741
MG_3605
MG_4909
MG_4860

Добре дошли в 5-звездния хотел Christopher St Barth 5*, интимен анклав, сгушен на великолепния остров Сейнт Бартс. Предлагайки зашеметяваща гледка към океана, имотът съчетава съвременен лукс с тропически чар. Открийте елегантни стаи и апартаменти, всички с изглед към морето. Насладете се на изключително обслужване и се потопете в автентично карибско изживяване. Резервирайте сега за едно незабравимо бягство.

НАСТАНЯВАНЕ

Ocean Terrace
Атлантическият океан е само на няколко крачки, с природа точно на прага ви. Проектирани като лофтове със самостоятелни тераси, стаите Ocean Terrace са убежища на спокойствие, с директен достъп до инфинити басейна. Вътрешната светлина може да се модулира по желание с регулируеми капаци… баните се чувстват сякаш са изсечени в скала, където топчетата мека вода се стичат от тропическия душ. Навън въздухът е нежно ароматизиран от ароматите на буйната тропическа градина, която също така осигурява достатъчно уединение, за да се отпуснете на терасата с книга или коктейл.

Ocean Junior Suite
Разположени на горния етаж, Ocean Junior Suites имат незаблокирана гледка към инфинити басейна и океана. Техните широки плъзгащи се стъклени врати пропускат светлината да филтрира, докато зоната за отдих, идеална за четене, е проектирана за спокойствие и релаксация. Престоят в Ocean Junior Suite ви позволява да оцените Карибите, докато се наслаждавате на удобствата на модерния начин на живот…

Ocean Deluxe Balcony
Уединението на стаите Ocean Deluxe Grand Balcony се простира върху техните просторни тераси, които гледат към морето. Оттук можете да се любувате на огнените залези, които засилват усещането, че сте сами в света, изправен пред стихиите. Спокойствието на стаята продължава в баня с душ и изглед към тропическата градина.

Ocean Deluxe Terrace
Голяма тераса с изглед към морето. Гледката е спираща дъха, обхващаща залива Лориен и съседните острови. Ще имате чувството, че сте сами в света, изгубен в необятността на океана. Дори от гранитогресната вана се вижда морето. Далеч от обществените пространства на хотела, стаите Ocean Deluxe Terrace осигуряват несравнима степен на уединение. До този перфектен оазис на спокойствието се стига по няколко стъпала.

Ocean Panoramic Junior Suite
Апартаментът е изпълнен с усещане за спокойствие, където необятността на океана се разпростира в краката ви. Разположени в крайния източен край на хотела, над спа центъра, тези апартаменти ви създават впечатлението, че сте на носа на кораб, без да жертвате никакъв комфорт: просторно легло, тропически душ и всекидневна зона за четене и почивка.

Ocean Suite
Удобни и просторни, Ocean Suites имат страхотна гледка към инфинити басейна и океана. От терасата могат да се видят красиви залези зад хълмовете на Сен Жан. Интериорният дизайн е изчистен в една вселена, която е едновременно модерна и елегантна. Простотата на креолската архитектура се съчетава с минималистичен съвременен дизайн и внимателно подбрани цветове, за да създаде върховен чар.

Ocean Spa Suite
Отдайте се на истинската релаксация… близо до обществените пространства на хотела, Ocean Spa Suite са убежище на спокойствие и изтънченост, където сенчеста тераса и частен спа център осигуряват великолепна гледка към инфинити басейна и океана. Надвиснали над морето, откритите тераси с външни легла ви позволяват да се отпуснете, докато слънцето се спуска към хоризонта. Отдайте се на очарованието на вашия апартамент и на спокойния начин на живот на St Barth…

Ocean Panoramic Suite
Кацнали над морето, тези стаи имат тераси с външни легла, където можете да се подмладите, докато гледате залеза. Оставете се да бъдете спечелен от чара на имота и спокойната привлекателност на St Barth… Панорамната гледка спира дъха. Интериорният дизайн флиртува с простотата в една изискана, модерна вселена. Ефирното, обемно пространство събужда сетивата ви. Съвременните материали са подбрани за тясна симбиоза с околната среда, с усещане за хармония и абсолютно благополучие.

Christopher Villas
Сгушени в буйна растителност, 3-те вили Niña, Pinta и Maria са като частни острови, прегръщащи морето. Със своите четири спални и частен плувен басейн, всяка вила е замислена като модерни, релаксиращи места за живеене, напълно отворени към морето и заобиколени от буйна растителност. Само на няколко крачки, хотелът ви приветства да се насладите на неговите изключителни удобства и услуги: инфинити басейн точно до морето; козметични процедури и масажи в Spa Sisley, който се отваря към океана… Лукс, спокойствие и дискретност: изживяването на Christopher е ваше, за да се насладите максимално, с пълно усещане за уединение.

ХРАНЕНЕ

От един рай до друг… Главният готвач Арно Файе пренесе любовта си към Френската Ривиера и нейната култура в новия ресторант RIVYERA. Прекрасен начин на живот, силна средиземноморска културна идентичност и всички негови легендарни артистични и занаятчийски специалитети.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *