Amakas Boutique Travel Agency

THE MANTA 5*

photo0jpg
img-20180815-092249-largejpg
overview-of-the-underwater
photo2jpg
the-manta-resort (3)
the-manta-resort (2)
our-pool-and-main-area
the-manta-resort
superior-garden-room
superior-garden-room (1)
seafront-villa
the-manta-resort (1)
superior-garden-room (2)
the-manta-resort (6)
the-manta-resort (5)
the-manta-resort (7)
the-manta-resort (4)

Присъединете се към новото бъдеще на светло небе, чисто море, общност и опазване за всички

Изключете своя шумен, под налягане, замърсен електронен свят и влезте в напълно различен – не като турист, а като разумно човешко същество с прости нужди – свеж ароматен въздух, естествена храна, комфортно легло и приятелска компания да се гриже за вас. Всичко, което трябва да бъде намерено е сгушено в примитивна гора и разположено на издигаща се земя с изглед към най-чистите, най-тюркоазените води, които някога сте виждали – тези води крият тайни от най-изящния вид – непокътнати коралови рифове – и те са обградени от снежно бял, деликатно мек пясък на един от най-красивите плажове в света.

Това е Манта, нашето ценно, отдалечено убежище на острова, където можете да почувствате простотата на естествено, еволюиралата традиционна островна култура на суахили и вечното спокойствие и тишина.

Почувствайте се част от нашето семейство Пембан, нашият местен персонал, обучен за да допринесе естествената си непокътната доброта и щастие и да ви помогне по всички начини да се насладите на свобода и спокоен модерен комфорт. От момента, в който пристигнете, всяка ваша възможна дейност и услуга по време на престоя ви ще бъдат ол инклузив и частни (с изключение на гмуркане и външни екскурзии). Ще имате член от персонала, назначен да ви помага лично по време на престоя ви – дори може да ви води на посещения в неговото село, за да се срещнете с роднини – ако желаете.

Стаята под водата – Капсула в тюркоазено синьо балонче

Потопете се в подводната стая, така наречената синя дупка закотвена в океанското дъно. Частен остров, заобиколен от корали. Място, където да се потопите в Индийския океан. Ще изпитате завладяващите променящи се светлини на водата, приливите и отливите на океана и любопитството на рибните обитатели на друг свят. В това капсулирано тюркоазено синьо мехурче ще гледате рибите, които плуват – понякога по три или четири различни видове – наистина спиращо дъха, но събуждащо преживяване.

The Elevated Terrace

С изглед към океана, това е мястото, където се сервират повечето хранения. От закуска по ваш вкус – с палачинки, яйца, бекон, плато с пресни плодове, танзанийско кафе – до обяд и вечеря. Повечето ястия се сервират тук, но понякога се преместват на палубата на басейна и плажа за промяна на пейзажа, когато е възможно. Екипът ще ви почерпи с разнообразие от пресни местно уловени морски дарове, както и с говеждо, пилешко и вегански ястия.

The Lounge – където ще загубите представа за времето

Салонът предлага удобни места за сядане, където можете да общувате и да използвате нашия wifi. Периодично се сервира обща вечеря за да се опознаете и с другите гости. Внимателният персонал ще ви осигури напитки и закуски по избор. Социализирайте, отпуснете се с книга в ръка и загубите представа за времето в дискусия, докато слънцето залязва на западния хоризонт. Не забравяйте да помолите персонала да ви научи как да играете Bao, традиционна игра.

The Beach Bar

Вижте как приливът и отливът идват и си отиват, докато отпивате вкусна напитка, краката ви са заровени в хладния пясък и лек бриз охлажда кожата ви. Според нас шумът от разбиващите се вълни и спиращият дъха залез превръщат това място в едно от най-спокойните на планетата. Барманите са специализирани в приготвянето на разнообразни закуски и коктейли и ще ви поглезят с плодови напитки от прясно подбрано на ръка манго, лайм, лимон, ананас и кокосови орехи, смесени с нотка ром, за да опитате уникално гладки и освежаващи напитки.

Плаж

Някои плажове са почти мистични по силата си да забавят времето, да изтрият реалността и да ви вкарат в сила, по-голяма от вас. Мекият снежнобял пясък ще успокои душата ви. Повечето ястия ще се сервират на главната веранда с изглед към океана, но ще имате възможността да се  преместите на палубата на басейна, за да смените пейзажа.

Басейн

Искрящият басейн, заобиколен от шезлонги на открито и на закрито, е там, за да се насладите на слънчеви бани с обслужване от бара през целия ден.

Басейнът е двуетажен, с дълбочина три метра в дълбокия край. Това е идеалното място да започнете своята водолазна кариера и да научите основите.

Спа център The Kipepeo

Вдишайте, издишайте. Прегърнете ново темпо. Оставете ежедневните си грижи зад себе си и се съсредоточете върху Вас за промяна. Обучените терапевти ви приветстват с безплатно ежедневно лечение по ваш избор. Успокояващите експертни ръце ще ви приведат в перфектна релаксация – под звука на шумящите палми и разбиващи се вълни на плажа.

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com