Amakas Boutique Travel Agency

INKATERRA HACIENDA URUBAMBA 5*

inkaterra-hacienda-urubamba (6)
casita
58136252
inkaterra-hacienda-urubamba (7)
hotel-front
lobby

Inkaterra Hacienda Urubamba 5* е съвременен хотел в стил хасиенда в Свещената Долина на Инките, между Куско и Мачу Пикчу. Потопен в провинцията в разкошен район, Inkaterra Hacienda Urubamba обхваща приблизително 100 акра, заобиколен от внушителни зелени планини.

Всички стаи в Casa Hacienda и самостоятелните луксозни casitas предлагат спираща дъха гледка към долината, потапяйки гостите в открито пространство, спокойствие и релаксираща самота. Архитектурата и интериорът са вдъхновени от културната история на района, с колониални мебели, автентични маски на инките и ръчно изработена дограма, които добавят към местния чар на хасиендата.

Концепцията „От земята до масата“ се управлява с органична плантация от 10 акра, където гостите са добре дошли да берат собствената си продукция. Култури без въглерод като киноа, гигантска царевица Урубамба, лечебни билки и разнообразие от картофи се отглеждат с традиционни ръчни инструменти и волове, както е правено преди векове.

НАСТАНЯВАНЕ

Owners Quarters
Топлината на комина, двойните легла с одеяло от алпака, ръчно изработени вълнени завивки, чаршафи от 100% памук Pima, пухени завивки и хипоалергенни възглавници гарантират приятната почивка на пътешественика след екскурзии в имота и околностите му. В Urubamba Owners Quarters можете да се насладите на голяма всекидневна, където да вечеряте насаме, огледало в цял ръст и гардероб в колониален стил. Просторна баня, оборудвана с нагревател за кърпи, памучни кърпи Pima, сешоар, биоразградими тоалетни принадлежности с естествени есенции, халати и чехли.

Urubamba Suite
Съвременният стил на хасиенда и същността на културата на Андите вдъхновяват дизайна на тази голяма и топла стая, с комин, тераса и панорамна гледка, за да оцените напълно планините и полетата около имота. Суитът Urubamba включва двойни/кинг легла, разтегателен диван, чаршафи от 100% памук Pima, бебешко одеяло от алпака, ръчно изработени вълнени кувертюри, пухена завивка и хипоалергенни възглавници, огледало в цял ръст и гардероб. Разполага с просторна всекидневна и трапезария, където можете да вечеряте насаме. Просторна баня, оборудвана с държач за хавлии, памучни кърпи Pima, сешоар, биоразградими тоалетни принадлежности с натурални есенции, халати и чехли.

Urubamba Junior Suite
Приветствайки гостите да се насладят на спокойствието на откритото пространство, тази голяма и топла стая има тераса и панорамна гледка, за да се насладите на внушителните планини. Джуниър суитът Urubamba включва двойни легла/двойни легла, чаршафи от 100% памук Pima, пухена завивка и хипоалергенни възглавници, огледало в цял ръст, малка трапезария за закуска и гардероб в колониален стил. Просторна баня с нагревател за кърпи, памучни кърпи пима, сешоар, биоразградими тоалетни принадлежности с естествени есенции, халати и чехли.

Urubamba Casitas
Просторен самостоятелни Casitas с комин и тераса с панорамна гледка. Включва 2 двойни легла/голяма големина, чаршафи от 100% памук пима, пухена завивка, хипоалергенни възглавници и ръчно изработени вълнени завивки, гардероб в колониален стил, огледало в цял ръст плюс привлекателна трапезария за двама. Просторна баня с нагревател за кърпи, памучни кърпи Pima, сешоар, огледало в цял ръст, биоразградими тоалетни принадлежности с естествени есенции, халати и чехли.

Urubamba Superior Deluxe
Околните планини и полета за реколта се оценяват напълно от тази просторна стая с тераса и панорамна гледка, за да се насладите на внушителните планини. Оборудван е с двойно легло king size или две единични легла, чаршафи от 100% памук пима, 4 пухени възглавници, 2 хипоалергенни възглавници и пухена завивка. Urubamba Superior Deluxe разполага с всекидневна, трапезария, дрешник, огледало в цял ръст и гардероб в колониален стил. Баня с нагревател за кърпи, памучни кърпи пима, сешоар, биоразградими тоалетни принадлежности с естествени есенции, халати и чехли.

ГАСТРОНОМИЯ

Трапезария
Готвачите създадоха меню, наблягащо на местни съставки, събрани от органичната ферма на имота: червена и черна киноа, царевица Urubamba, лилава царевица и голямо разнообразие от картофи. Ресторантът и прилежащите тераси предлагат прекрасна гледка към Свещената долина и внушителните планини, които я заобикалят.

Бар
Насладете се на изискана селекция от накиснати писко и се насладете на широка гама от вина. Барът в Inkaterra Hacienda Urubamba предлага интимна обстановка с изглед към Свещената Долина.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *