Amakas Boutique Travel Agency

INKATERRA LA CASONA 5* – Relais & Châteaux

113413845
vista-al-patio-interior (4)
vista-al-patio-interior (3)
39958294
14515594
113413625
dining-room
114021284
fachada-del-hotel
113413846
entrance-area
entrance-area (1)
248589296
248589312
inkaterra-la-casona (1)
tratamientos-de-spa
suite-patio
habitacion-balcon
lobby (1)
suite-patio (2)
inkaterra-la-casona (2)
lobby
inkaterra-la-casona-relais (1)
inkaterra-la-casona (3)
vista-al-patio-interior (2)
vista-al-patio-interior
salon-de-spa
suite-patio (1)
vista-al-patio-interior (1)
inkaterra-la-casona
inkaterra-la-casona-relais

Първият бутиков хотел в Куско с 5 звезди, Inkaterra La Casona се намира на традиционния Plaza de las Nazarenas, заобиколен от оживени калдъръмени улици. Това имение от 16-ти век се намира на базата за обучение на елитна армия от инки и испанският конкистадор Диего де Алмагро и „Либертадора“ Симон Боливар е бил сред своите знаменити гости.

След като беше хармонично реставриран от Inkaterra в продължение на пет години, подчертавайки оригиналната си архитектура, Inkaterra La Casona отразява срещата на култури и традиции през вековете. Заобикаляйки главния вътрешен двор, неговите 11 апартамента са снабдени с комини, отопляеми подове и изключително големи вани. Залите му са украсени с колониални мебели, предколумбови тъкани и оригинални стенописи.

Стаята за терапия Yacu предлага лечение по поръчка и, подобно на трапезарията на имението, използва продукти, получени от местни източници. Тези, които спят сред каменните стени, под откритите греди, придобиват по-дълбоко разбиране за културното наследство на града.

НАСТАНЯВАНЕ

Plaza Suite
Plaza Suites са обзаведени с двойно легло king size или две единични легла, чаршафи от 100% памук пима, 4 антиалергични възглавници, пухена завивка, кът за хранене за 2-ма гости с каменна камина. Тези ексклузивни суити разполагат с голяма мраморна баня, оборудвана с две мивки, вана, душ и отделна тоалетна, специални ръчно изработени тоалетни принадлежности Inkaterra, луксозни кърпи и двоен гардероб. За максимален комфорт, апартаментите са оборудвани с подово отопление с термостат.

Balcon Suite
Balcón Suites са обзаведени с двойно легло king size или две единични легла и 100% памук пима с 4 антиалергични възглавници, пухена завивка, кът за хранене за 2-ма гости със собствена каменна камина. Голямата мраморна баня е оборудвана с две мивки, вана, душ и отделна тоалетна, специални ръчно изработени тоалетни принадлежности Inkaterra, луксозни кърпи и двоен гардероб. За максимален комфорт апартаментите са оборудвани с подово отопление с термостат.

Patio Suite
Патио суитите са обзаведени с двойни или двойни легла и 100% памук пима с 4 антиалергични възглавници, пухена завивка, кът за хранене за 2-ма гости със собствена каменна камина. Голямата мраморна баня е оборудвана с две мивки, вана, душ и отделна тоалетна, специални ръчно изработени тоалетни принадлежности Inkaterra, пищни кърпи и двоен гардероб. За максимален комфорт апартаментите са оборудвани с подово отопление с термостат.

ГАСТРОНОМИЯ

Храната, сервирана в трапезарията на имението, е свежа, натурална и питателна, използвайки креативно местните съставки като портал за изследване и откриване на местни кулинарни тайни. Насладете се на изискани национални и международни ликьори и алкохолни напитки; и се зарадвайте с безплатното време за чай.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *