Amakas Boutique Travel Agency

Канкун

Канкун е признат в целия свят със своите великолепни плажове с бял пясък, очарователното си море в тюркоазено сини тонове, уникални природни места, култура на маите, водни дейности и приключения.

В Канкун ви очакват още международна кухня, грандиозни голф игрища, изискани СПА съоръжения, ексклузивни търговски центрове, типични занаятчийски пазари, както и шоу програми, барове и нощни клубове.

Не може да си тръгнете от Канкун без да сте направили снимка на най-известната гледка на Playa Delfines Photographic Parador, където ще имате най-добрия фон – внушителното Карибско море. Това несъмнено ще бъде най-доброто фото, което ще направите на този рай!

MUSA, подводният музей на изкуствата се намира в Националния морски парк на Канкун и Исла Мухерес. Има повече от 500 скулптури, инсталирани на морското дъно, разпределени в три галерии.

Разположен в центъра на града, Market 28 е истинска икона на град Канкун. Тук можете да намерите огромно количество мексикански сувенири и занаяти, също и типични ресторанти с много добра атмосфера.

Ако искате да прекарате един ден като канкунец, определено трябва да посетите Palapas Park. Разположен в сърцето на града, само на няколко пресечки от Mercado 28, можете да хапнете мексикански закуски, да си купите лед, за да се разхладите, да гледате открито шоу или да се насладите на музикални изпълнения. Непременно опитайте и вкусните маркизитас, вид навита сметана, която обикновено се пълни с топче сирене.

В Канкун и околностите му се открояват чудесни природни забележителности като величествените мангрови гори, буйната джунгла и мистичните сеноти, където можете да се насладите на безброй приключенски дейности.

Несравнимия нощен живот на Канкун включва дискотеки и нощни клубове с впечатляващи светлинни шоута, акробати и най-добрите диджеи в света, както и уникални барове с богата гама от напитки.

Тези от вас, които си представят посещението в по-спокойна атмосфера, могат да се насладят на забавно шоу по време на вечеря на борда на пиратски кораб или автентично мексиканско парти на борда на трахинера в „Xoximilco“, или просто да се насладят на великолепното шоу на Cirque Du Soleil.

За пътуване до Канкун е необходим паспорт с валидност поне 6 месеца

Официалната валута на Мексико е мексиканското песо. Препоръчваме ви да направите валутните промени в обменните бюра, активирани в страната. Използването на кредитни карти е широко разпространено.

Средната температура в Канкун е 25ºC през почти всеки ден от годината, въпреки че влажността може да увеличи топлинното усещане. Сезонът на дъждовете варира от юни до октомври, като се увеличава особено през последните месеци.

Няма задължителни ваксини

Официалният език е испански.

Препоръчваме винаги да сключвате всички рискови медицински застраховки, преди да пътувате до тези видове дестинации.

ROYALTON CHIC CANCÚN AUTOGRAPH COLLECTION 5* – Adults Only

Цена от: 1,255 € на човек за 7 нощувки

ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

SECRETS THE VINE CANCÚN 5*

Цена от: 1,489 € на човек за 7 нощувки

ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

ATELIER PLAYA MAROMA 5* – Adults Only

Цена от: 1,720 € на човек за 7 нощувки

ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

PARADISUS CANCÚN 5*

Цена от: 1,889 € на човек за 7 нощувки

ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com