Amakas Boutique Travel Agency

KUWARASAN 5* – A Pranama Experience

220595570
220593850
15
458745555
503061161
5
10
7
9
8
11
13
208393466
213392336
12
14
216175013
218420002
208408720
252663242
252667254
252667395
252667339
458749244
252667519
252667296
458746960
nothing-says-holiday (2)
458748554
458747617
458745299
252667332
kuwarasan-a-pramana-experience

Създаден за всяко романтично сърце, скрито в сърцето на село Тегалаланг, Kuwarasan A Pramana Experience 5* e изискано сгушено сред тучната зеленина на оризовите полета, прегърнато от редици кокосови дървета. Резортът обещава малко кътче спокоен рай на земята, замислено обвит в характерното докосване на Pramana Experience.

В допълнение, Kuwarasan A Pramana Experience 5* е проектиран да внесе въображение, автентичност и смисъл на уелнес, взето от името му „Waras“ означава здраве и „Ubud/ubad“ означава лекарство. Всеки ден се посвещава да се извади най-доброто от всичко, което се прави, като се гарантира най-доброто изживяване на уелнес в най-зашеметяващата обстановка, която можете да си представите. Преди всичко, резортът ви представя истинската душа на Убуд с неговите лечебни вибрации.

НАСТАНЯВАНЕ

Suite Pool View
Отпуснете се и презаредете в този апартамент с изглед към басейна. 65 кв.м. спокойна среда с жизнен, но скромен интериор. Разположен красиво с лице към инфинити басейна, апартаментът разполага със самостоятелна веранда, мини бар, сейф, LED кабелна телевизия, безплатна безжична интернет връзка, IDD телефон, горещ и студен душ и елегантни тоалетни принадлежности за баня.

Suite Paddies View
Насладете се на обширната гледка към оризовите полета от този ярък апартамент от 65 кв.м. Този семпъл елегантен апартамент е перфектна комбинация от приятна романтика и релаксиращо спокойствие. Апартаментът разполага със самостоятелна веранда, мини бар, сейф, LED кабелна телевизия, безплатна безжична интернет връзка, IDD телефон, душ с топла и студена вода и елегантни тоалетни принадлежности.

Pool Villa
Топла и елегантна вила с басейн, вилата от 120 кв.м със самостоятелен басейн ви осигурява достатъчно място за почивка и презареждане. Стъпете на частната веранда, послушайте музиката на природата и се потопете в нейното спокойствие. Вилата разполага с мини бар, сейф, LED кабелна телевизия, безплатна безжична интернет връзка, IDD телефон, вана, топъл и студен душ и елегантни тоалетни принадлежности.

Presidential Suite
Нищо не казва „ваканция“ като този романтичен президентски апартамент от 149 кв.м, който ви предлага спокойствие и релаксация. Президентският апартамент е вдъхновен от простотата на съвременния комфорт, съчетан с очарованието на балийското изкуство. Президентският апартамент разполага със самостоятелно джакузи, просторен балкон с невероятна гледка към оризовите полета, просторна кушетка, просторна всекидневна с разтегателен диван, луксозно стилно двойно легло king size, самостоятелна трапезария с кухненски бокс, елегантна и огромна баня с душ тип тропически дъжд и естетична вана с изглед към тучна зеленина и към оризови полета.

ГАСТРОНОМИЯ

Kemukus Restaurant
Присъединете се към кулинарното пътешествие в ресторант Kemukus, непринудено заведение за хранене с нищо друго освен топлината на балийското наследство. Името Kemukus е взето от думата Sanskirt, означаваща „обядване заедно“. Разположен на втория етаж, точно над лобито, ресторантът обещава най-добрата гледка към резорта, докато се наслаждавате на прекрасен набор от авторска балийска кухня. Отворен за закуска, обяд и вечеря от 7 сутринта до 23 часа, ресторант Kemukus е целодневна дестинация за хранене в резорта.

Tatami Restaurant
Вдъхновен от традиционната сламена рогозка, която е служила като подова настилка в продължение на много векове в Япония. Ресторант Tatami разполага с традиционна японска ресторантска подредба на местата, включваща ниска маса, поставена на пода. Разположен на 3-тия етаж близо до Sunset Bar с уникален стил на сградата, може да вземете любимото си творение на фюжън японска кухня от готвача, да се любувате на буйните оризища точно пред ресторанта и да се насладите на атмосферата!

Joglo Sunset Bar
Joglo Sunset Bar е свързан с три най-важни аспекта на вашата почивка в Убуд: изкуство, гледка и релакс. Заобиколен от буйни оризища и оформен с покрив от джогло, барът създава различна атмосфера от обичайното място на всеки друг резорт. Линии от ръчно изработени дървени изкуства повдигат хипнотизиращия открит дървен таван. Удобните възглавници, съчетани с масивна маса, правят времето, прекарано на бара незабравимо. Напълнете чашата си с местния коктейл от талантливия барман и се насладете на момента.

Kuwarasan Wine Cellar
Разположена в зоната на ресторантa, тази винарска изба ще допълни вечерята ви, докато се храните с изискана трапезария със селекция от местни или вносни вина. Cosy Lounge е непринудено място, където гостите могат да дойдат да хапнат, да пият и да се отпуснат. Открит салон, който води директно към основния басейн на резорта и изглед към оризата. Разположен в непосредствена близост до основния ресторант и винарска изба, точното място да се насладите на вино, когато пожелаете.

Pool Bar
Инфинити басейнът от 70 м2 е една от най-добре пазените тайни на това прекрасно място и е заобиколен от естествени камъни с гледка към красивото оризово поле. Потопете се или легнете на палубата и се насладете на всички блага на слънцето. В средата на резорта е разположен обширен басейн със съвременна форма. Потопете се в басейна с ледено студена бира, отпуснете се или четете книги на кушетка, докато се наслаждавате на спокойствието и релаксиращата атмосфера.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *