Amakas Boutique Travel Agency

LE SERENO 5*

©PITER2019LESERENO_0042-scaled-1400x934
©PITER2019sereno5508-scaled-1400x934
©PITER2019SERENO_4085-scaled-1400x934
©EmilyLab_2019_2_Sereno0399b-1400x933
©EmilyLab_2019_2_Sereno0638-1400x933
645A0211-1-1400x933
645A3180-1400x933
PITER_63-2-1400x903
645A1434-1400x934
645A3053-1-1400x933
645A0605-1400x933
soreno1airbkj-1400x933
Grande-Suite-Plage-4-3-1400x947
645A3102-1400x934
645A0202
645A0183

Добре дошли в Le Sereno 5*, емблематичен хотел, разположен на изключителните частни кристално чисти води на Grand Cul De Sac в Сейнт Бартс. Интимният имот на брега на морето отдавна привлича пътниците със своя съвременен дизайн и непретенциозно луксозно обслужване.

НАСТАНЯВАНЕ

Голяма част от магията на Сейнт Бартс е в кристално чистите води, които заобикалят този търсен остров. Le Sereno използва красотата и уравновесеността на това девствено местоположение, за да създаде ваканционно изживяване, което не прилича на никое друго. 39-те новоремонтирани апартамента и изящни вили с три спални са проектирани без усилие, за да носят баланс между комфорт и изтънченост. Със запазената оригинална същност на хотела, всички апартаменти са обновени и докоснати със свеж дизайн и нова технология. Просторните стаи на Le Sereno са разположени по протежение на великолепната брегова ивица, за да се гарантира реализирането на пълния потенциал на местоположението на острова. Докато се гордее с невероятна гледка към блестящите Кариби и люлеещи се палми, Le Sereno 5* е повече от просто идиличен фон за вашата ваканция в Сейнт Бартс. Всеки аспект на този зашеметяващ хотел е проектиран да гарантира усещане за спокойствие, което посреща всеки гост, когато е добре дошъл в дома си далеч от дома.

Hillside Bungalow
Тези чисто нови стаи са разположени на склона, осигурявайки пълно уединение. Предлагайки частичен изглед към морето, тези стаи са проектирани да уловят уникалния островен дух около Le Sereno. Основната стая разполага с двойно легло king size, малък дрешник, бюро, минибар, баня с душ кабина и отделен WC шкаф. Таваните са изработени от сложен дъбов таван, а подовете са изработени от бял камък Crema Luna с топла текстура от Carrara Italy.

Bungalow Piscine
Семпли и елегантни стаи с просторен кът за сядане, сгушени в частна озеленена градина. Напълно преустроени от основата, от градината бунгалата гледат към плажния басейн на Le Sereno и защитените води на залива. Всички Bungalow Piscine са различни и всяко е специално проектирано да улови уникалния островен дух около Le Sereno – един от най-добрите хотели в Сейнт Бартс. Това се постига чрез интегриране на луксозно вътрешно пространство с красива и частна външна среда, за да се създаде изтънчена връзка между модерните удобства и природните елементи.

Grand Suite Plage
Изключително удобен и на първа линия до плажа, просторният Grand Suite Plage гледа към залива, предлагащ невероятна панорамна гледка към водата. Елегантни и спокойни, тези луксозни и просторни апартаменти предизвикват спокойния дух на Сейнт Барт. Предлагащи панорамна гледка към океана, суитите разполагат с новообзаведена тераса на брега и градина пред входа на суита. Заедно с Grand Suite Plage Sud те представляват две трети от стаите в хотел Le Sereno St Barth и са най-популярната опция за настаняване.

Grand Suite Plage Sud
Предлагат невероятна панорамна гледка към океана в стилен комфорт. Разположени директно по протежение на брега и предлагащи невероятна гледка към Grand Cul de Sac, напълно реновираните апартаменти споделят много от същите характеристики като Grand Suite Plage, но разполагат с малко по-малки спални и по-големи тераси и бани. Оформлението на Grand Suite Plage Sud е същността на дизайна на хотел Sereno, сливайки се отвътре и отвън; с кът за сядане и хранене на сянка, отвън, точно на водата, както и частна градина с външна вана, за да се потопите в красивата гледка. Тези стаи са с размери приблизително 45 кв. м.

Suite Piscine
Ултра частните апартаменти край басейна на Le Sereno са разположени на склона на хълма, осигурявайки пълно уединение. Спокойни и удобни, тези апартаменти се предлагат с голяма дървена тераса, която се отваря към 10-метров частен басейн. За семейства или малки групи приятели Suite Piscine може да се комбинира с едно съседно бунгало Piscine, за да се създаде апартамент с две спални и частен басейн. Основната стая разполага с двойно легло king size, кресло от Liaigre, бюро, минибар, дрешник и баня с душ кабина и отделен WC шкаф. Таваните са изработени от сложен дъбов таван, а подовете са изработени от бял камък Crema Luna с топла текстура от Carrara Italy. Палубата е обзаведена с мебели от Christian Liaigre и характерни дървени шезлонги, създаващи много елегантна и удобна всекидневна на открито с изглед към Grand Cul de Sac. Външната зона също има голямо и екзотично кокосово дърво, което осигурява сянка.

Villa Du Pecheur
Разположена пред океана, Villa du Pêcheur е олицетворение на лукс, уединение и шик на Сейнт Бартс. Просторно и комфортно настаняване с една спалня със самостоятелна и обширна външна жилищна площ, този луксозен суит разполага с голяма дървена тераса с огромно легло и маса за хранене. Палубата се отваря към частен басейн, който е заобиколен от градина с изглед към океана. Удивителното уединение, съчетано с луксозна природа и обслужване, прави Villa du Pecheur единствена по рода си.

Village Du Pecheur
Перфектната комбинация от 2 крайбрежни апартамента, заобикалящи частен басейн. За семейства или малки групи приятели, Villa du Pêcheur може да се комбинира с един или два съседни Grand Suite Plage, за да се създаде крайбрежен комплекс с две или три спални, наречен “Le Village du Pêcheur”. Всички тези апартаменти са с изглед към водата, имат собствен достъп и споделят градината, палубата и частния басейн на Villa du Pêcheur, създавайки сплотена среда, която запазва уединението, но кара всички да се чувстват напълно спокойни и като у дома си. С две спални, Village du Pecheur измерва приблизително 2600 кв. фута, включително градините, палубата, басейна и външните зони за сядане.

Family Grand Suite Plage
Family Grande Suite Plage на Le Sereno е идеалното място да прекарате качествено време с тези, които обичате. Family Grande Suite Plage е идеалното място да прекарате качествено време с тези, които обичате. Тези просторни суити се състоят от два свързани крайбрежни Grand Suite Plage – единият с голямо легло с балдахин, а другият с възможност за избор между две единични легла или едно голямо двойно легло.

Family Suite Piscine
Апартаменти с две спални край басейна, разположени на хълма, осигуряващи пълно уединение и спокойна обстановка. Спокойни и удобни, тези суити се предлагат с голяма дървена тераса (90 м2), която се отваря към 10-метров частен басейн, направен от зелен камък Sakabumi от Бали. За семейства или малки групи приятели, The Suite, който е комбиниран с едно съседно Hillside Bungalow, създава апартамент с две спални с изглед към частния басейн. Основната стая е 36м2 и разполага с двойно легло king size, кресло от Liaigre, бюро, минибар, дрешник и баня с душ кабина и отделен WC шкаф. Таваните са изработени от сложен дъбов таван, а подовете са изработени от бял камък Crema Luna с топла текстура от Carrara Italy. Свързващата стая Hillside Bungalow е приблизително 40 м2 и се предлага или с двойно легло, или с голямо двойно легло. Палубата е обзаведена с мебели от Christian Liaigre, създавайки много елегантна и удобна всекидневна на открито с изглед към Grand Cul de Sac. Външната зона разполага с характерни за Le Sereno дървени шезлонги и голямо кокосово дърво, което осигурява сянка. Басейнът е с дължина около 10 метра.

Family Bungalow Piscine
Състои се от две съседни бунгала Piscines със споделена частна градина, тази опция за стая е идеалният избор за малки групи или семейства. Семейното бунгало Piscine е уединено за максимален релакс и предлага различни конфигурации. Изберете конфигурация на стаята, която най-добре отговаря на вашите лични нужди. С опцията за двойно легло king size или две двойни легла във всяка стая, можете да оформите пространството според вашите предпочитания. Всяка стая е индивидуално проектирана, за да разкрие магията на острова и това внимателно отношение към детайла прави Le Sereno забележителен сред хотелите в St Barths.

Village du Pecheur
Village de Pêcheur е първокласен пример за стила и комфорта, които характеризират този хотел от световна класа. Перфектната комбинация от три частни крайбрежни апартамента, заобикалящи частен басейн Хотел Le Sereno 5* несъмнено е един от най-красиво проектираните и идеално разположени хотели, които St Barts може да предложи. Подходящи за семейства или малки групи приятели, един или два съседни Grand Suite Plage могат да бъдат комбинирани, за да се създаде крайбрежен комплекс с две или три спални, наречен „Le Village du Pêcheur“. Всички тези апартаменти на St. Barths гледат към тюркоазената вода и имат достъп до обща градина, зашеметяваща тераса и частен кристално чист басейн. Това създава сплотена, балансирана среда, която поддържа неприкосновеността на личния живот, но гарантира, че всеки се чувства напълно спокоен и напълно като у дома си.

The Le Sereno Villas
Всяка от трите вили предлага повече от 7000 квадратни фута вътрешно и външно пространство в половин акър частна озеленена градина. Вилите предлагат най-доброто от двата свята: уединението и простора на частна вила, съчетани с удобствата и обслужването на петзвезден хотел плюс вниманието към детайла, дизайна и обслужването, с които Le Sereno е известен. Тези ексклузивни вили разполагат с три до четири спални, големи жилищни зони, напълно оборудвана кухня, обширни тераси, озеленени градини, частен паркинг, обзаведена тераса край басейна и отопляеми частни басейни с изглед към великолепната гледка към Grand Cul-de Sac. Гостите се чувстват като у дома си и напълно поглезени във вили Le Sereno.

ХРАНЕНЕ – РЕСТОРАНТ LE SERENO AL MARE

Спиращата дъха гледка към Grand Cul de Sac и усещането за спокойна изтънченост правят Sereno Al Mare върхът на заведенията за хранене в Сейнт Бартс. Ресторант Le Sereno Al Mare е централната сърцевина на хотела и се ръководи от главния готвач Рафаеле Ленци и Леонардо Панса. Той разполага с изцяло открита концепция, като се възползва от драматичната обстановка и предоставя на гостите гледка към водата от почти всеки ъгъл. Неговият нов централно разположен бар сервира крафт коктейли и разполага с новодобавена станция за сокове, където гостите могат да поръчат прясно изцедени уелнес и детоксикиращи еликсири. Този ресторант със своето изискано меню и безупречно обслужване, заедно с идиличната обстановка на плажа на ресторанта, оставя на гостите наистина незабравимо изживяване при хранене.

Менюто в ресторант Le Sereno Al Mare предефинира карибското кулинарно изживяване и се фокусира върху пресни, местни съставки, експертно изработени в семпла, вкусна, съвременна италианска кухня, на която най-добре се наслаждавате край плажа, като същевременно запазва някои от любимите на гостите като Spaghetti con Aragosta (омари спагети). Акцентите в менюто включват Costoletta di vitello “alla milanese” e insalata di pomodori (телешки котлет с кости “alla milanese” със салата от домати), Spaghetti Ai Cinque Pomodori (спагети със сос от пет вида домати) и Vitello tonnato (студено нарязани телешко с кремообразен сос от риба тон).

Plage – Плажна Зона
Насладете се само на няколко крачки от кристално чистите води на Grand Cul de Sac, плажната зона на ресторанта. Цялото пространство предлага хранене под сянката на кокосовите дървета, където гостите могат да стъпят на пясъка и да се открият гледка за милиони долари. Целодневното меню включва пресни салати, сандвичи, бургери и др. Тези прости и вкусни ястия, приготвени от кухнята, са най-добре съчетани с малко розе, докато се излежавате на басейна или релаксирате на плажа – самото определение за ваканция в Сейнт Бартс.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *