Amakas Boutique Travel Agency

LIKULIKU LAGOON RESORT 5* – Adults Only

053
001
054
078
057
075
088
069
076
084
085
090
089
083
080
082
074
079
070
041
049
120
110
060
073
052
005
009
058
046
004

Имало едно време в синьото на океаните се родил остров от лава и пясък – недокоснат рай, чието сърце е тюркоазена лагуна с неземна красота и спокойствие. В чест на магията на мястото го нарекли „Ликулику“, което означава „тихи води“.

Likuliku Lagoon Resort 5* е убежище на изтънчен лукс само за възрастни на пустинен остров. Това е първият и единствен курорт във Фиджи с автентични къщички (Bures) над водата, в естествена океанска лагуна, заобиколен от защитено морско светилище. Това е уникално и специално място сред девствена среда, проектирано с почтеност към фиджийските културни ценности, дизайн и традиционна архитектура и е обгърнато от известната топлина на фиджийския народ.

От водата изглежда като стар град, толкова традиционен е стилът. Туптящото сърце на курорта е великолепна сграда в дизайна на фиджийска къща за кану. Заобиколен от широки покриви, ръчно тъкана слама и екзотична комбинация от естествени материали и модерни елементи, Likuliku Lagoon Resort 5* въплъщава богатството на древна култура с нотки на днешния модерен начин на живот.

НАСТАНЯВАНЕ

Фиджийското име на стаите е „хижа“. Има 45 “Bures” с традиционен дизайн и стил, луксозно оборудвани и всички с изглед към красивата лагуна Likuliku и океана. Всяко “Bure” е построено с автентична архитектура, естествени материали и традиционни характеристики, включително местни подове Vesi (твърдо дърво), индивидуални, ръчно издълбани дървени ламбрекени на прозорци и ръчно изтъкано изкуство “Reyes Magos Reyes Magos” (тъкана черупка от кокосов орех) и Soga ( Палма) вътрешно покритие със слама, изтъкана от автентични занаятчии от отдалечената група острови Лау.

По плажната ивица има 35 “Bure” с директен достъп до плажа и достъп до лагуната. Осемнадесет от тях разполагат със собствен частен басейн, а всички “Bure” на плажа разполагат с лично кушетно легло и самостоятелен вътрешен двор с уединен външен душ.

10-те уникални и просторни Overwater Bures се намират величествено над кораловия риф и позволяват достъп от вашия собствен балкон директно към океана.

ХРАНЕНЕ

Свежа, здравословна и креативна, кухнята на Likuliku се приготвя с най-добрите местни и международни продукти с акцент върху местните морски дарове, пищни тропически плодове, продукти от най-високо качество и разнообразие от култури. Горещият тропически климат се поддава на простота, докато пазарното позициониране изисква уникален, креативен и съвременен стил. Хапнете удобно на открито в изключителен и уникален фиджийски ресторант с красива гледка към лагуната Ликулику. За нещо по-небрежно можете да се насладите на вечеря край басейна със селекция от традиционни италиански пици, приготвени в пещта на дърва, невероятни бургери и селекция от вкусни салати – със съставки от собствената курортна градина.

Ресторант Fijiana е проектиран с мисъл за двойки. Той се състои от четири отделни интимни зони, които се преливат заедно, създавайки уникална, отчетливо фиджийска атмосфера. С невероятна гледка от всички зони и открита тераса за хранене, Fijiana предлага спокойно, но елегантно изживяване. Концепцията за храна е уникално изпълнена чрез експертизата и насоките на главния готвач Грегъри Луелин. Закуска, обяд и вечеря, кафе, чай и вода от острова са включени в дневната цена. Гостите могат да поискат специални ястия или класическите фаворити, с предварително известие. Персонализирано планиране на менюто е достъпно за тези със специфични диетични нужди с предизвестие, включително специални елементи от определени кухни. Алкохолът, безалкохолните напитки, бутилираната вода (в допълнение към предоставената в стаята) и кафето еспресо се заплащат.

Барове
Masima Bar
Разположен на остров в централната лагуна, Masima Bar е отворен всеки ден за напитки. Предлага списък от коктейли, вдъхновени от Фиджи, първокласни бири, вина и алкохолни напитки. Това е светилище на релаксация с освежаващ морски бриз, заобиколен от сините води на лагуната Ликулику. Насладете се на уютни вечери около лагерния огън, докато гледате залеза на още един прекрасен ден в рая. Всеки ден се предлага селекция от закуски.

Dua Tale Bar
Разположен в централния комплекс, Dua Tale Bar е коктейлният и винен салон на Likuliku, идеален за напитки преди вечеря и релаксираща почивка от фиджийското слънце. Dua Tale предоставя страхотно пространство за общуване с други гости или разпускане с книга и освежаващ коктейл.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 7 нощувки в хотел Likuliku Lagoon Resort 5* – Adults Only в избраната от вас стая.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетни билети София – Фиджи – София.
  • Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

* Цените и датите на отпътуване подлежат на препотвърждение.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *