Amakas Boutique Travel Agency

MA’XANAB TULUM 5*

Screenshot-2022-11-30-134625
216891864
217651603
217509469
218506215
image-762
image-760
image-757
image-758
image-755
217614738
324460162
image-763
216891934
image-759
image-756
image-764
image-761

Тулум е идеалната дестинация да се насладите на всички хубави неща, които животът ни дава, а Ma’xanab 5* е идеалното място да направите това изживяване незабравимо.
Изключително място за свързване с природата и изживяване само на най-доброто. Нека магическата и уникална атмосфера на този рай ви вдъхнови.

НАСТАНЯВАНЕ

Вдъхновени от материалите, текстурите и цветовете на Мексико, ние създаваме интимно и идеално пространство за повторно свързване със себе си.

Ground Floor Suite in Front of the Sea (1 стая)
С лице към морето преживяването в тази вила придобива друго значение. Отпуснете се докато се наслаждавате на голямия и изключителен частен басейн.

Upper Floor Suite in Front of the Sea (1 стая)
В тази стая е възможно да докоснете небето; наслаждавайте се на най-добрата гледка към морето когато отворите очи си.

Jungle View Suite (6 стаи)
В тези апартаменти, където интериорът и екстериорът са смесени, ще можете да слушате морето от терасата и частния басейн.

Ocean View Suite (4 стаи)
В тези апартаменти можете да се любувате на пясъка и морето на Тулум. Насладете се на всички добри неща на неговата тераса и частен басейн.

Double Garden View Suite (1 стая)
Уникален апартамент в Ma’xanab 5* с две двойни легла и изглед към градината, идеалното пространство за създаване на незабравими спомени със семейството и приятелите ви.

Ground Floor Suite Garden View (1 стая)
Два големи прозореца се отварят към частно външно пространство, което ще ви позволи да се насладите на красив залез.

Upper Floor Suite with Garden View (1 стая)
От върха на Ma’xanab 5* слънчевите лъчи влизат през двата големи прозореца, които позволяват влизането и излизането на вътрешните и външните пространства на тази стая.

ХРАНЕНЕ

На няколко крачки от Карибите ще преживеете среща с вкусовете, текстурите и ароматите на мексиканската кухня. В рамката на голяма палапа, в компанията на океанския бриз и меките и разбиващи се вълни, ще бъде възможна дълбока връзка с природата.

Ma’xanab 5*, беше вдъхновението за създаване на меню, което съжителства с много съставки от полуостров Юкатан и цялото Мексико; предоставяйки голямо разнообразие от цветове, форми и вкусове.

Нашите готвачи са подбрали внимателно доставчици, които като нас уважават и се грижат за нашата земя, запазвайки древните традиции на нашата мексиканска кухня.

СПА ЦЕНТЪР И ФИТНЕС ЗАЛА

Насладете се на чувството за благополучие, което Ma’xanab 5* ви дава, и се свържете отново с природата, като чувствате само най-доброто. Поглезете тялото си, събудете сетивата си и се насладете на изживяване, което ще надмине всичките ви очаквания.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 7 нощувки със закуски в хотел Ma’xanab Tulum 5* в избраната от вас стая.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетни билети София – Канкун – София.
  • Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

* Цените и датите на отпътуване подлежат на препотвърждение.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *