Amakas Boutique Travel Agency

MELIÁ HABANA 5* + MELIÁ VARADERO 5*

melia-varadero (3)
Havana2
melia-varadero (4)
Havana 4
Havana
melia-varadero (1)
melia-varadero (2)
melia-habana 3
melia-varadero

Хотел MELIÁ HAVANA 5*

В модерна сграда до морето, хотелът е стратегически разположен в изпълнителния център на Хавана и се откроява с приятната си вътрешна среда, климатизираното си фоайе и панорамните асансьори.

Просторни и комфортни стаи, с тераси и гледка към града и морето, са идеални за пълноценно удоволствие както от бизнес пътувания, така и за отдих.

Ексклузивната услуга The Level на самостоятелен етаж е идеална за тези, които търсят стаи с високo нивo на персонално обслужване , изпълнителска атмосфера и максимална поверителност.

Допълнете престоя си с изисканите кулинарни предложения на нашите ресторанти La Scala и La Bella Cubana A la Carte. Вселена от вкусове и аромати, идеални за комбиниране с кубински ромове и пури в Humidor Bar или Casa del Habano

Голям басейн с палми, художествена галерия, изложба на антики и бижута, както и фитнес зала и безплатен Wi-Fi, са само част от аксесоарите, които могат да направят разликата по време на престоя ви в столицата на Куба.

Хотела предлага обширни съоръжения за провеждане на професионални събития благодарение на нашите две конгресни зони с многофункционални стаи, алтернативни локации, бизнес център и капацитет за до 700 души

 Модерен, елегантен и удобен, Meliá Habana, разположен срещу търговския център Miramar  до крайбрежието на Хавана, е конвенционален 5-звезден градски хотел, обхващащ 10 000 m², има 9 етажа. Неговите луксозни стаи са с голямо разнообразие, имат панорамна гледка към града, градината, басейна и по-голямата част от морето, те имат 5 отличителни типа, като се открояват Junior Suites и Suites.

Хотел MELIÁ VARADERO 5*

Този изискан морски резорт се намира на няколко метра от голф клуб Варадеро и зала за конгреси Plaza America. В красивата му сграда се помещават градински пространства, зони за релакс, художествени галерии и изложба на занаяти.

От балконите и широките стъпаловидни тераси на стаите ще се насладите на отлична гледка към СПА центъра.

Ще откриете в неговите ресторанти и барове голямо разнообразие от гастрономически предложения, сред които се открояват атрактивни Тепаняки, Текс-Мекс и грил пространства, както и Снек-бар с 24-часово обслужване.

Ако искате да добавите повече лукс към престоя си, услугата The Level е идеалният вариант, със самостоятелен етаж, персонално обслужване, преференциални резервации и безплатен WiFi. Grand Suite The Level, разположен на последния етаж, е истински оазис с тераса с прекрасна гледка и хидромасажна вана.

Предлагаме ви безплатна Wi-Fi връзка и различни възможности за забавление, сред които се откроява модерен миниклуб за деца и тийнейджъри; уютен басейн с хидромасаж, водопади, зони за релакс и солариум платформа; ежедневна програма за дейности и морска точка на плажа.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • Самолетен билет Мадрид – Хавана – Мадрид.
  • Летищни такси.
  • Трансфер летище – хотел – летище.
  • Вътрешен трансфер Хавана – Варадеро.
  • 3 нощувки със закуски в хотел Meliá Habana 5*.
  • 4 нощувки на базата на ALL INCLUSIVE в хотел Meliá Varadero 5*.
  • Виза 25 $.
  • Медицинска застраховка с покритие 20000 евро.
  • AMAKAS Boutique Travel Agency се ангажира да подготви всички административни изисквания свързани с пътуването от типа на онлайн регистрация и QR-кодове.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетен билет София – Мадрид – София.

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com